• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'ODTÜ’de Kaymak Tabaka Çocukları Okuyor'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ODTÜ’de 13 mescit ve bir cami bulunmasına rağmen, mescitlerin yetersiz olduğu iddiasıyla başlatılan tartışmalara ilişkin AKP Genel Başkan Yardımcısı Üstün YÖK’e çağrıda bulundu.
Capture.JPG

''Oraya sadece elit, tuzu kuru, kaymak tabakanın çocukları gelmiş, böyle bir kültür oluşmuş” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, “YÖK'e sesleniyorumODTÜ’nün kontenjanlarını arttır, Anadolu evlatları bu üniversiteye girebilsinler” şeklinde konuştu.

Üstün, “Buradan YÖK’e sesleniyorum. ODTÜ’nün kontenjanlarını arttır, Anadolu evlatları bu üniversiteye girebilsinler. Oraya sadece elit, tuzu kuru, kaymak tabakanın çocukları gelmiş, böyle bir kültür oluşmuş, bu kültürü güya kendilerince bozmak istemiyorlar ama bunun yolu ve yöntemi, oradaki kontenjanların arttırılmasıdır” diye konuştu.

ODTÜ’de yaşananların üzüntü verici olduğunu vurgulayan Üstün, ODTÜ’nün çok büyük bir araziyi zapt ettiğini, buraların milletin arazisi olduğuna değinerek, “Oraya en az 4 üniversite daha sığar. Milletimizin, yeni üniversitelerin kullanımına açılması lazım” dedi.

• AA

http://o nedio.com/haber/-odtu-de-kaymak-tabaka-cocuklari-okuyor--649359

Ben de bu haber açıldı mı diye bakıyordum güzel denk geldi. Yoruma geçeyim;

Tabii ki de bileğinin hakkıyla iyi bir derece yapıp bu okula gidenlere kaymak tabaka diyeceğiz; ne yani gidip sizin kurduğunuz Şehir Üniversitesi'ne yıllık 20-30 bin tl veren Huqqa'lardan çıkmayan Ak gençliğinize demeyeceğiz tabii ki kaymak tabaka falan o kadar da saçmalamayız.

o0fffff odtü,modtü ne bu yaaa yeminlen sıkıldım.. gidin okuyun ama adam gibi okuyun okuyun da bu millete ,ve kendinize hayrınız dokunsun. amca oğlu imam hatip mezunu ve sonra tıp okudu şu an yolava daki devlet hastanesinde baş hekim vede iyi bir cerrahtır kendisi.. nolmuş yani adtü, modtü nedir yanii.. şişirdilerde şişirdiler bu üniyi..

o0fffff odtü,modtü ne bu yaaa yeminlen sıkıldım.. gidin okuyun ama adam gibi okuyun okuyun da bu millete ,ve kendinize hayrınız dokunsun. amca oğlu imam hatip mezunu ve sonra tıp okudu şu an yolava daki devlet hastanesinde baş hekim vede iyi bir cerrahtır kendisi.. nolmuş yani adtü, modtü nedir yanii.. şişirdilerde şişirdiler bu üniyi..
şişti ve patladı

valla arkadaşlar daha seçim var, seçim olacak, seçimde en çok oyu alan aday atanmayacak, cumhurbaşkanının istediği aday atanacak ve bunun yankılarıda bir kaç ay sürecek falan filan derken, uzunca bir süre gündem bu olacak
yani bunlar benim gündeme ilişkin tahminlerim tabii:KK53::KK53:

ODTÜ özel değil yalnız. Kaymak tabakanın elit çocuğu değil olsa olsa zeki çocuğu girer.
Kontenjanı arttırıp ÖSS'de (elli bin kere değişti, neyse artık şu anki adı) yeterli puanı alamayan bir sürü insanı doldurup eğitim kalitesini düşürmek negzel, negzel.

bencede.. hatta 4 üniversite ne ki, her sokağa bir üniversite kampanyası başlatılsın bence.. işsizliğinde diplomalısı makbuldür sonuçta..

eskiden üni mezunları tek tüktü büyük olaydı yani, parmakla gösterilirlerdi, şimdi herkes üni. mezunu

''Kaymak tabaka''nın girdiği üni ler özel üni ler değil miydi? Odtü ne ara özel oldu. Adam gibi çalışıp giren puanını alır girer üni ye ne alaka kaymak vs. Hiç sevmiyorum böyle tabirleri. Çalışın girin siz değiştirin madem beğenmiyorsunuz. Burada üni lere mok atmak niye şimdi? (Affedin)

Ya devlet üniversitesinde kaymak tabaka çocuğu okuyor demek sınav sistemi bi işe yaramıyor arkada oo ne işler dönüyor da alınıyor o çocuklar oraya demekle aynı şey. :KK53: Öyle bişey yapmayacaklarını düşündüğümüze göre saçmalamayın kardeş demekle yetinmek lazım şimdilik.

Hayalimdeki universiteydi odtü. Yeteri kadar calismamisim ya da yeteri kadar zeki değilmişim giremedim. Ama her zaman gözümde ayrı bir yeri vardır odtü öğrencilerinin, büyük saygı duyarım.

Beceremeyip odtü hakkında atıp tutana da bi tarafimla gülerim. Kedi ciğer meselesi...

Odtü kontenjanı artirilirsa eğitim kalitesi düşer. Bunu söyleyen adamın da eğitim kalitesinin düşmesinden ve cahillikten beslenen bir partiye mensup olması hiç şaşırtıcı degil..

Ne kaymak tabakası kimi Kandırıyorsunuz bunlar
Teyzemin kızı ODTÜ mezunu şuan uludağ üni. Asistanlık yapıyor
İngilizce İtalyanca su gibi Teyzem enistemde işçi emeklisidir
Kafa olacak bi kere o zaman ODTÜ de okursun

Back