sizin tavrınız da bayag bi ilginç doğrusu.faşist, çakma özgürlükçü ve sadece kendi görüşünden olana saygı isteyen geri kafalı bazı arkadaşların "cemaate karşı olmak" adına yaptığı terbiyesizlik. kendi yaşıtı olan kızlarla ok işaretleri yaptıkları dövizleriyle güya dalga geçmekte, sırıtarak -sanki yaptığı matah birşeymiş gibi- takip etmekte. değişik insanlar vesselam.
ODTÜ'de başörtülü kızlara taciz ? Video en son haber
diğer tarafta bu başörtülüler açısından bakarsak da bayılıyorsunuz mağdur duruma düşmeye. noldu şimdi iki faşist sizi kovdu siz de kuyruğunuzu kıstırıp kaçtınız. kaç kişisiniz orada dövizleri alıp da yırtmayı, ağızlarının payını vermeyi beceremiyor musunuz? cevap versenize siz de susup uslu uslu dinliyorsunuz. ezilmeye bu kadar meraklı başka bir insan grubu olamaz zaten. siz de çok ilginçsiniz.
sizin tavrınız da bayag bi ilginç doğrusu.
ne olmalıydı kapalılar onların üzerine yürüyüp kavga mı çıkarmalıydı..
ondan sonra " yobazlar işte" denirdi.
hanımefendi taaa ilk baştan ODTÜ'lü öğrencilerin böyle birşey yapmaması icap ederdi.
burda açık kapalı olaylarını alevlendirmenin bi mânâsı var mı?
millet olarak yeterince sotelendik zaten. bari burda bunlar konuşulmasın.
not: her kapalı kadın cemaate mensup değildir.
"yobazlar işte" demeleri için herhangi bir şey yapmalarına gerek yok zaten her şartta yaftalanıyorlar. Iki gün sonra unutulacak bu olay ve mağduriyetleriyle kalacaklar. Demek istediğim, sustukça daha fazla faşist muameleye maruz kalmaları kaçınılmazdır. Cevap vermeleri/karşı çıkmaları gerekirdi. Kaçmaları çok abes.
70 lerde sağ ve sol görüşlü insanlar sizin dediğiniz gibi yapmışlar. ve yüzlerce ÖLÜ ve KAYIP."yobazlar işte" demeleri için herhangi bir şey yapmalarına gerek yok zaten her şartta yaftalanıyorlar. iki gün sonra unutulacak bu olay ve mağduriyetleriyle kalacaklar. demek istediğim, sustukça daha fazla faşist muameleye maruz kalmaları kaçınılmazdır. cevap vermeleri/karşı çıkmaları gerekirdi. kaçmaları çok abes.
arkadaşım ne münasebet ne yobazı felan ,insanlar artık başörtüye felan takılmıyor,kimsenin öyle bi sıfatı yok yani ben başörtülüyüm başka dinlerde arkadaşlarım ,patronlarım oldu şöyle muamele görmedim,her kesimden 3_5 kendini bilmez çıkabilir buda onun bir örneği ,tebrikler mune kapatmaya yetişemiyor ,her gün açıkmış ,kapalıymış,bide cemaat kattınız içine ben söyleyim konunuz patlar,sevgiler.
gündem konusunu ortaya getiriyorum sadece. Yoksa bir saat haber izleyen insan zaten ülke gündemini bilir. Kafadan gündem düşürmüyorum.
Yobaz olayını ben çıkarmadım, cevap verdim. Cemaat olayını da çıkaran da ben değilim, kullanılan dövizlerin üstünde cemaate atıf var zaten. (bkz:haber içeriği)
faşist, çakma özgürlükçü ve sadece kendi görüşünden olana saygı isteyen geri kafalı bazı arkadaşların "cemaate karşı olmak" adına yaptığı terbiyesizlik. kendi yaşıtı olan kızlarla ok işaretleri yaptıkları dövizleriyle güya dalga geçmekte, sırıtarak -sanki yaptığı matah birşeymiş gibi- takip etmekte. değişik insanlar vesselam.
ODTÜ'de başörtülü kızlara taciz ? Video en son haber
diğer tarafta bu başörtülüler açısından bakarsak da bayılıyorsunuz mağdur duruma düşmeye. noldu şimdi iki faşist sizi kovdu siz de kuyruğunuzu kıstırıp kaçtınız. kaç kişisiniz orada dövizleri alıp da yırtmayı, ağızlarının payını vermeyi beceremiyor musunuz? cevap versenize siz de susup uslu uslu dinliyorsunuz. ezilmeye bu kadar meraklı başka bir insan grubu olamaz zaten. siz de çok ilginçsiniz.
Acik kapali muhabbeti aldi basini gidiyor....
herkes bir birine saygi duysa hicbir problem kalmicak....
avrupa ulkeleri bile bukadar cok kapali acik muhabbeti yapmiyor kapali muslumanlarla....
norvecmiydi tam hatirlayaliyorum kapali bir bayana saldiriya gecilmisti....
tum ulke ayaklandi magdura destek verildi....
daha biz bizi anlayamiyoruz.....
birakin herkes icinden nasil geciyor sa oyle yasasin....
her koyun kendi bacagindan asilir....
insani dis gorunusle degil karekteriyle yargilayip sevelim....
dinimiz hos goru dinidir herkes istedigi gibi yasasin neyle mutlu oluyor sa kimseyi yargilamak haddimize dusmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?