Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puanı odtu ye yetiyorsa tabii ki odtu de okusun.ama zaten iyi bir kimya muhendisiğine girebilecek puanı aldıysa odtuye de girilebiliyor.mesela benim girdigim sene odtu jeoloji muhendisliğine puanım yetiyordu ama tercihimi kimya muhendisliğinden yana kullandım burda kişinin istekleri daha ön planda.odtu tabii ki mukemmel bir okul fakat bunu odtu dışındakiler iş bulamaz diye genelleme yapmamalıyız.zaten hacettepe fizik muhendisliğinin puanına bakarsan sıralamasına bakarsan çokta tercih edilen bir bölum olmadıgını görursun.mesela universiteden universiteye çok fark var.bende kimya muhendisliği okuyorum ankara universitesinde vasat universitelerin de kimya muhendilsiği bölumu var bunu universite belirler dediğin dogru.ama odtu dışındaki universiteler de iş bulamazsın sözu tamamen yanlış.özel universiteleri pek sevmememe ragmen (eğitimde eşitsizlik oldugu gerekçesitle)mesela bahçeşehir tobb bilkent koç gibi universiteler iş garantisini beraberinde getiriyor.ama dedğim gibi arkadaşın puanı ODTU ye muhendisliğe yeterse tercihini ondan yana kullansın.şu da bir gerçek ankara izmir ve istanbul dışındaki universitelerin kaliteli olduguna inanmıyorum.yani bu kimya muhendilsiğine çevre muhendisliğine özgü birşey değil yada fen bilgisi öğretmenliğine.okudugun okul önemli.ama mesela fenbilgisi ögretmenliği okumak istiyorsan gazi universitesinin eğitim fakulteleri iyi.universitelerde birlikte bölumleri de araştır.sırf odtu diye atıyorum maden muhendisliğine girmemühendislik okuyacaksan ODTÜ'de oku
başka üniversitelerin mühendisliğinde okursan
iş bulamazsın.sürekli haberlerde kimya,jeoloji,çevre mühendislerin
belediyeye itfaiye eri,zabıta olmak için başvurduklarını görüyoruz
ODTÜ'de okursan işin hemen hazır olur..
yalanda değil benim çevremde hacetepe fizik mühendisliğini bitiren
ve 2 yıldır iş bulamayan bir ablam var
halamın kızı fen bilgisi öğretmenliğini bitirdi 5 yıldır işsiz...
puanı odtu ye yetiyorsa tabii ki odtu de okusun.ama zaten iyi bir kimya muhendisiğine girebilecek puanı aldıysa odtuye de girilebiliyor.mesela benim girdigim sene odtu jeoloji muhendisliğine puanım yetiyordu ama tercihimi kimya muhendisliğinden yana kullandım burda kişinin istekleri daha ön planda.odtu tabii ki mukemmel bir okul fakat bunu odtu dışındakiler iş bulamaz diye genelleme yapmamalıyız.zaten hacettepe fizik muhendisliğinin puanına bakarsan sıralamasına bakarsan çokta tercih edilen bir bölum olmadıgını görursun.mesela universiteden universiteye çok fark var.bende kimya muhendisliği okuyorum ankara universitesinde vasat universitelerin de kimya muhendilsiği bölumu var bunu universite belirler dediğin dogru.ama odtu dışındaki universiteler de iş bulamazsın sözu tamamen yanlış.özel universiteleri pek sevmememe ragmen (eğitimde eşitsizlik oldugu gerekçesitle)mesela bahçeşehir tobb bilkent koç gibi universiteler iş garantisini beraberinde getiriyor.ama dedğim gibi arkadaşın puanı ODTU ye muhendisliğe yeterse tercihini ondan yana kullansın.şu da bir gerçek ankara izmir ve istanbul dışındaki universitelerin kaliteli olduguna inanmıyorum.yani bu kimya muhendilsiğine çevre muhendisliğine özgü birşey değil yada fen bilgisi öğretmenliğine.okudugun okul önemli.ama mesela fenbilgisi ögretmenliği okumak istiyorsan gazi universitesinin eğitim fakulteleri iyi.universitelerde birlikte bölumleri de araştır.sırf odtu diye atıyorum maden muhendisliğine girme