Odemler gidince gogsunuz kuculdu mu

Benimde şöyle bi derdim var hadi gögüs ödemi neysede gögsün altındaki karın ödemi gider dimii kızlar, ben 20sinde gögüs ameliyatı oldum ve olmayan göbeğim var hiç geçmicek gibi geliyor endişeleniyorum .. Bu ödemleri çabuk atmak için ne yapmalıyımmm :KK17::KK17::KK17:

Benimde şöyle bi derdim var hadi gögüs ödemi neysede gögsün altındaki karın ödemi gider dimii kızlar, ben 20sinde gögüs ameliyatı oldum ve olmayan göbeğim var hiç geçmicek gibi geliyor endişeleniyorum .. Bu ödemleri çabuk atmak için ne yapmalıyımmm :KK17::KK17::KK17:
aynı dert bende de var.bazı bünyelerde narkozun yan etkisiymiş.benim 1 ay ı geçti hala inmedi karnımdaki şişlik.:işsiz:

Gececek canim o odemm biraz sabirli olmaniz lazim ben alti aylik gebe gibiydim.. ama ayni zamanda gogus te kuculuyor soyliyim neredeyse yuzde kirk kuculuyor gogus dogallasiyor

Hayır benim hiç küçülmedi. Aksine şekli ortaya çıktığı için büyüklüğü daha güzel oldu. Ödem için bol bol su için. Geçmiş olsun.

Gececek canim o odemm biraz sabirli olmaniz lazim ben alti aylik gebe gibiydim.. ama ayni zamanda gogus te kuculuyor soyliyim neredeyse yuzde kirk kuculuyor gogus dogallasiyor

300cc taktırdım zaten bundan şuanlık halinden %40 giderse bana ne kalır yada olduğum ameliyatın ne anlamı kalır tartışılır :silah::KK17::KK17::KK17:

Buse Kader Buse Kader bende 22 gün önce oldum 275 cc Faysa altı takıldı çok ödemim olmadı ama ödemimin çoğu gitti malesefki ödemler gidince silikonun gerçek boyutu ortaya çıkıyor bende diyorumki keşke biraz daha zorlasaymışım doktorumu 325 cc taksaymış

Acaba göğüs 6 ayda oturuyor diyor doktorlar silikon biraz daha kendini bırakıp daha büyük gözükürmü saçmaladım heraldeKendime teselli arıyorum ben:))

Buse Kader Buse Kader bende 22 gün önce oldum 275 cc Faysa altı takıldı çok ödemim olmadı ama ödemimin çoğu gitti malesefki ödemler gidince silikonun gerçek boyutu ortaya çıkıyor bende diyorumki keşke biraz daha zorlasaymışım doktorumu 325 cc taksaymış

:KK61:Doktorum bana 250cc demişti ilk basta gozume az gozukmuştü 300cc için diretmiştm şuan 20. günüm ve goguslerim gözüme şimdiden kucuk gelmeye basladı keşke 400cc civarı açılışı yapsaymışım

Bana 4 gun once 400cc kas zari alti takildi su an boyutu iyi ama daha kuculmesini istemiyorum

Geçmiş olsun canım küçülme demeyelimde ilk günlerdekine göre gögüslerimin biraz daha oturdugunu az çok fark edebiliyorum vede şişliklerin indiğini haliyle gözüme ilk güne göre küçük gelmeye başlıyorlar sen gene iyisin ya ben ne yapayımm 300cc ühühühüh
:mad::mad::mad:

Geçmiş olsun canım küçülme demeyelimde ilk günlerdekine göre gögüslerimin biraz daha oturdugunu az çok fark edebiliyorum vede şişliklerin indiğini haliyle gözüme ilk güne göre küçük gelmeye başlıyorlar sen gene iyisin ya ben ne yapayımm 300cc ühühühüh :mad::mad::mad:

X