Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı dert bende de var.bazı bünyelerde narkozun yan etkisiymiş.benim 1 ay ı geçti hala inmedi karnımdaki şişlik.Benimde şöyle bi derdim var hadi gögüs ödemi neysede gögsün altındaki karın ödemi gider dimii kızlar, ben 20sinde gögüs ameliyatı oldum ve olmayan göbeğim var hiç geçmicek gibi geliyor endişeleniyorum .. Bu ödemleri çabuk atmak için ne yapmalıyımmm
Gececek canim o odemm biraz sabirli olmaniz lazim ben alti aylik gebe gibiydim.. ama ayni zamanda gogus te kuculuyor soyliyim neredeyse yuzde kirk kuculuyor gogus dogallasiyorBenimde şöyle bi derdim var hadi gögüs ödemi neysede gögsün altındaki karın ödemi gider dimii kızlar, ben 20sinde gögüs ameliyatı oldum ve olmayan göbeğim var hiç geçmicek gibi geliyor endişeleniyorum .. Bu ödemleri çabuk atmak için ne yapmalıyımmm
Evet kuculur.. buyuklugunden tatmin olmamissan uzgunum ki daha da kuculecekOdemler gidince gogsunuz kuculdu mu
aynı dert bende de var.bazı bünyelerde narkozun yan etkisiymiş.benim 1 ay ı geçti hala inmedi karnımdaki şişlik.
Gececek canim o odemm biraz sabirli olmaniz lazim ben alti aylik gebe gibiydim.. ama ayni zamanda gogus te kuculuyor soyliyim neredeyse yuzde kirk kuculuyor gogus dogallasiyor
325 cc kas altı yuvarlak..Tikkabilla senin silikon cc kaçtı acaba hangi yöntemle
Senin kasaltımı kasüstümü
Buse Kader bende 22 gün önce oldum 275 cc Faysa altı takıldı çok ödemim olmadı ama ödemimin çoğu gitti malesefki ödemler gidince silikonun gerçek boyutu ortaya çıkıyor bende diyorumki keşke biraz daha zorlasaymışım doktorumu 325 cc taksaymış
Doktorum bana 250cc demişti ilk basta gozume az gozukmuştü 300cc için diretmiştm şuan 20. günüm ve goguslerim gözüme şimdiden kucuk gelmeye basladı keşke 400cc civarı açılışı yapsaymışım
Bana 4 gun once 400cc kas zari alti takildi su an boyutu iyi ama daha kuculmesini istemiyorum
Geçmiş olsun canım küçülme demeyelimde ilk günlerdekine göre gögüslerimin biraz daha oturdugunu az çok fark edebiliyorum vede şişliklerin indiğini haliyle gözüme ilk güne göre küçük gelmeye başlıyorlar sen gene iyisin ya ben ne yapayımm 300cc ühühühüh