- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bende bekliom başka yerde gelir diye.Bugünlerde fotoğraf eklemek çok moda diye ayak fotomu ekleyecektim göğüs-göbek-bacak-ayak sıralaması da olurdu ama üşendim
Sağlık sorununuz olmadığından emin misiniz? Ayaklara doğru inen ödem böbrek hastalıklarının belirtisi olur genelde. Yok gayet sağlıklıyım diyorsanız yeşil çay deneyin.Hanımlar masa başı işteyim günde 9 saat + 1 saat de serviste ayaklarımı sarkıtıp oturuyorum. Ayaklarım ve ayak bileklerim inanılmaz şişiyor fil hastaları olur hani öyle oluyor. Ödem yapacak sağlık sorunum yok ama biraz fazla kilom var maalesef. Ödem atmak için ne yapabilirim ? Gece havaya dikince iniyor. Ama şiş bilekler ve pide gibi ayaklarım beni çok rahatsız ediyor ayakkabılarımın yarısını eledim bu yüzden. Ne yapabilirim ödem için tavsiye var mı ?
ayy aynı sorun annemde de var(
Bende bekliom başka yerde gelir diye.
Sen şeeedmenmi..senden umudumu kesim dimi
Anneniz yaşında mıyımiçim geçmiş benim erken çökmüşüm
Olursa nere olur tam olarakŞeeeemedimsize layık olamadım belki başka bir bölge fotosu kısmet
canım son 2 haftadır benimde ayaklarım çok şişiyor. ve ağrılarımda çok şiddetli. yanlız benim bacaklarımda son 2 yıldır ciddi morarmalarda oluyordu. evet arkadaşlar böbrek hastalığı olabilir demiş ya benimde böbreklerim sorunlu zaten. fakat böbreklerden kaynaklı bi şişme olsa ağrı ve morarmalar neyin nesi. bir kaç doktora morluklar yüzünden gittim. sonuç alamadım. en son kalp damara gidicem 2 gün sonra. ağrılarımın şiddetinden uyuyamaz duruma geldim. seninde ağrıların oluyormu bilgi veririmisin?Hanımlar masa başı işteyim günde 9 saat + 1 saat de serviste ayaklarımı sarkıtıp oturuyorum. Ayaklarım ve ayak bileklerim inanılmaz şişiyor fil hastaları olur hani öyle oluyor. Ödem yapacak sağlık sorunum yok ama biraz fazla kilom var maalesef. Ödem atmak için ne yapabilirim ? Gece havaya dikince iniyor. Ama şiş bilekler ve pide gibi ayaklarım beni çok rahatsız ediyor ayakkabılarımın yarısını eledim bu yüzden. Ne yapabilirim ödem için tavsiye var mı ?
morarmanın sebebi varis olabilir doppler çekilerek sonucu anlarlar ztn ki kalp damar direk bunu isticektir.canım son 2 haftadır benimde ayaklarım çok şişiyor. ve ağrılarımda çok şiddetli. yanlız benim bacaklarımda son 2 yıldır ciddi morarmalarda oluyordu. evet arkadaşlar böbrek hastalığı olabilir demiş ya benimde böbreklerim sorunlu zaten. fakat böbreklerden kaynaklı bi şişme olsa ağrı ve morarmalar neyin nesi. bir kaç doktora morluklar yüzünden gittim. sonuç alamadım. en son kalp damara gidicem 2 gün sonra. ağrılarımın şiddetinden uyuyamaz duruma geldim. seninde ağrıların oluyormu bilgi veririmisin?
varis doktoruna gittim. varis değil dedi. film istedi başka güne attığı için çektiremedim.damarlarımda şişlik yok fakat basen kısmındaki kılcal damarlar görünüyor ama kesinlikle damar şişmesi yok. sizde varis varsa ağrınız oluyormu? bacaklarımı hissetmiyorum artık yüreyemeyecek duruma geldim.iki gündürde ağrılardan uyuyamıyorum. sanki damarlarda kan birikmiş gibi geliyor çorap lastiği bile sıkıyor. bilgilendiriseniz çok memnun olurum.morarmanın sebebi varis olabilir doppler çekilerek sonucu anlarlar ztn ki kalp damar direk bunu isticektir.
bende var varis ama mor değil şuan damarlarım şiş sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?