• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ödem ve ayak şişmesi!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.574
598
Hanımlar masa başı işteyim günde 9 saat + 1 saat de serviste ayaklarımı sarkıtıp oturuyorum. Ayaklarım ve ayak bileklerim inanılmaz şişiyor fil hastaları olur hani öyle oluyor. Ödem yapacak sağlık sorunum yok ama biraz fazla kilom var maalesef. Ödem atmak için ne yapabilirim ? Gece havaya dikince iniyor. Ama şiş bilekler ve pide gibi ayaklarım beni çok rahatsız ediyor ayakkabılarımın yarısını eledim bu yüzden. Ne yapabilirim ödem için tavsiye var mı ?

Hanımlar masa başı işteyim günde 9 saat + 1 saat de serviste ayaklarımı sarkıtıp oturuyorum. Ayaklarım ve ayak bileklerim inanılmaz şişiyor fil hastaları olur hani öyle oluyor. Ödem yapacak sağlık sorunum yok ama biraz fazla kilom var maalesef. Ödem atmak için ne yapabilirim ? Gece havaya dikince iniyor. Ama şiş bilekler ve pide gibi ayaklarım beni çok rahatsız ediyor ayakkabılarımın yarısını eledim bu yüzden. Ne yapabilirim ödem için tavsiye var mı ?
Sağlık sorununuz olmadığından emin misiniz? Ayaklara doğru inen ödem böbrek hastalıklarının belirtisi olur genelde. Yok gayet sağlıklıyım diyorsanız yeşil çay deneyin.

Pantolonların darsa o yüzden şişiyor olabilir. Etek giymeyi dene. Bir de belinde fıtık var mı diye baktır. Benim fıtıktan dolayı bacağımın biri şişerdi , taş gibi sertleşirdi.

Benimde son iki aydır ayaklarım şişiyor kiloda almaya başladım dğm knt hapı yapıyor olabilirmi çünkü 3 yıldır masa başı çalışıryrm bundan önce okulum vardı hiç bi sorunum yoktu

canım son 2 haftadır benimde ayaklarım çok şişiyor. ve ağrılarımda çok şiddetli. yanlız benim bacaklarımda son 2 yıldır ciddi morarmalarda oluyordu. evet arkadaşlar böbrek hastalığı olabilir demiş ya benimde böbreklerim sorunlu zaten. fakat böbreklerden kaynaklı bi şişme olsa ağrı ve morarmalar neyin nesi. bir kaç doktora morluklar yüzünden gittim. sonuç alamadım. en son kalp damara gidicem 2 gün sonra. ağrılarımın şiddetinden uyuyamaz duruma geldim. seninde ağrıların oluyormu bilgi veririmisin?

canım son 2 haftadır benimde ayaklarım çok şişiyor. ve ağrılarımda çok şiddetli. yanlız benim bacaklarımda son 2 yıldır ciddi morarmalarda oluyordu. evet arkadaşlar böbrek hastalığı olabilir demiş ya benimde böbreklerim sorunlu zaten. fakat böbreklerden kaynaklı bi şişme olsa ağrı ve morarmalar neyin nesi. bir kaç doktora morluklar yüzünden gittim. sonuç alamadım. en son kalp damara gidicem 2 gün sonra. ağrılarımın şiddetinden uyuyamaz duruma geldim. seninde ağrıların oluyormu bilgi veririmisin?
morarmanın sebebi varis olabilir doppler çekilerek sonucu anlarlar ztn ki kalp damar direk bunu isticektir.
bende var varis ama mor değil şuan damarlarım şiş sadece

morarmanın sebebi varis olabilir doppler çekilerek sonucu anlarlar ztn ki kalp damar direk bunu isticektir.
bende var varis ama mor değil şuan damarlarım şiş sadece
varis doktoruna gittim. varis değil dedi. film istedi başka güne attığı için çektiremedim.damarlarımda şişlik yok fakat basen kısmındaki kılcal damarlar görünüyor ama kesinlikle damar şişmesi yok. sizde varis varsa ağrınız oluyormu? bacaklarımı hissetmiyorum artık yüreyemeyecek duruma geldim.iki gündürde ağrılardan uyuyamıyorum. sanki damarlarda kan birikmiş gibi geliyor çorap lastiği bile sıkıyor. bilgilendiriseniz çok memnun olurum.

Tabi özellikle ggece uyuyamadığımı biliyrm ağrıdan 4. derecedeydi varısım. sona yaklaşmıştım ama varis çorabı kurtardı beni 1. derceye düşürdü. çok şükür ama halen ağrım var. naylon çorap giyemiyorm ince çorapalrın her türü sıkıyor beni pamuk çorap anca oda yaz kış bileğe kadar.
varis değilse inşayllah kötüsüde değildir. Ayak şişmesini bir çok sebebi varmış ben şuan bnm şişilği doğum kontrol hapına bağlyırm ama inşl öyledir

Çok geçmiş olsun. Benim şişmeler sıvı tüketimini arttırınca ve havaların da nispeten serinlemesiyle durdu. Darısı başınıza. Böbreklerde sorun varsa ihmal etmeyin ama.

kiraz sapı ve mısır püskülünden çay yapardım ben ve çokta faydasını görürdüm bir araştırın dilerseniz

Back