Ödem mi Kemik mi ?

serolinka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
35
12
8
31
Ameliyat olalı 2 hafta oldu bu şişlik çıktı burun sırtında ödem mi kemik mi anlayamadım.

Eklentiler

• 20190504_133850.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 904
Canım daha iki haftalik burun çok yeni biraz beklemen gerekli. Birinci ay kontrolunde doktorunla görüşür öğrenirsin. İnce derili misin

4 gün önce ödem inecek dedi ama dokununca sert 1 aylık kotrolü olacak bakalım o zaman ne dicek.

S serolinka normal bi durum zaman içinde düzelmezse doktora git istersen

Kemiklerde yapım ve yıkım diye bi döngü var. Diyelim ki kol kemiği kırıldı "osteoblast" (yapım) sayesinde kemikler kaynama yapıyor ama girintili çıkıntılı oluyor. "osteoklast" (yıkım) sayesinde de o girintili çıkıntılı kemiğin olduğu kısımlarda zaman içinde kendini törpüleyip eski halini alıyor.

Doktor kontrolü gerekir. Kemik olsa bile hoş duruyor. Doğallık görüntüsü vermiş.
durmasın durmasın :)
1 ay kontrolün olacak inş öyledir

Bende ince deriliyim benimde böyle problemim vardı ama geçti bir kısmı ama sen kontrollerini ihmal etme

Şişliğin bitiminde içe girinti oluşmuş o bölümde sorun olabilir çünkü her gittiğimde kontrole o bölümü bastırıyor tutmuşmu diye burun uçunuzun ardı hemen ben oraya takıldım

Benim de aynen böyle burnum bir ay oldu ameliyat olalı . Benim de 2 hafta önce bantlarım çıktı masaj yap dedi doktor. O zamandan beri yapıyorum ancak gecmedi hala. Dokununca da sert sanki kemiğe dokunuyor gibiyim. Aslında burnumun iki tarafı farklı görünüyordu. Sağdan çapraz bakınca kemikli kısım görünüyor. Soldan bakınca düz duruyordu . Şu an sol taraf da kemikli görünmeye başladı. Sürekli değişir burun 6 ay içinde dedi doktorum. Ama umarım beni oyalamıyordur. Böyle kalıcak diye çok korkuyorum.

Bende 1 aylık kontrolü bekliyorum bakalım ne olacak kabus gibi oldu. Çoğu kişi de de varmış bu sorun ama gelen var geçmeyen var.

dokununca içe geçiyorsa ödemdir bana doktor öyle söylemişti

Burun sirtiyla burun ucu geçişinde çokme de olabilir. O da kemer varmış gibi gösteriyor. Ama cokmeyi anlamanız için genelde en az altı ay arkadaşlar. Yoksa varsayımlar üzerinden konusabiliyorsunz. Bence kendinizi izleyin. Ondan sonra da çaresine bakın. Yoksa insan düşündükçe canı sıkılıyor

Ben de aynı durumdan müzdaribim. Üç ay oldu ameliyat olalı. Tam köprü yerinde parçalı bir kemik geliyor elime. Doktorumla görüştüğümde ineceğini söylüyor. Merak ediyorum gerçekten inecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…