Odayı çocuk odasına çevirmek

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
Bu odayı bebek odası yapacağım ama hiç bozmaya da kıyamıyorum. Fotoğrafta görünmüyor ama beyaz bir de dolap var. Bu köşeyi düz koyup sadece beşik mi alsam bebek 1 2 yaşına gelene kadar? Siz olsanız ne yapardınız hanımlar

Eklentiler

• IMG_1683.webp
    IMG_1683.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 376
Bence de 1 koltuk gerekli bebek odasına. Beşik koyun dolap varmış zaten. Daha sonra büyüdüğünde komple değiştirirsiniz zaten bir süre kullanılmaz da orası :)

O
Bence de 1 koltuk gerekli bebek odasına. Beşik koyun dolap varmış zaten. Daha sonra büyüdüğünde komple değiştirirsiniz zaten bir süre kullanılmaz da orası :)
olur öyle değil mi? Bu koltuğum çok Yen'i 6 aylık. Hemen bu odayı bozmak istemiyorum ama böyle de olur mu bilemedim

O
olur öyle değil mi? Bu koltuğum çok Yen'i 6 aylık. Hemen bu odayı bozmak istemiyorum ama böyle de olur mu bilemedim

Neden olmasın ki. Emzirmek için o odaya girersiniz misafir veya bişey olduğunda. Gayet güzel olur. Beşik ufak bitane de halı,bide perde koydun mu bitti işte :)

beşik zaten ilk etapta yatak odasında olacak. bence hiç bozmayın şimdi bu odayı, ben şahsen öyle yapacağım. ayrı bebek odası yok , beşik yatak odasında ve bir de komidin bebeğin eşyalarını koymak için. gerisini de bikaç sene sonra baştan yaparım dedim.

Kesinlikle bozmayın mis gibi oda olur misafir geldiğinde oturucak yerin olur emzirirken rahat edersin büyüypte kendisi bi oda isteyene kadar kullanın derim

Bebek odasi yapiliyor ama bebekler hiç kullanmıyor azıcık akli erince sizle yatmak isteyecek ki zaten senin için de çok zor başka odada kalk git emzir geri gel yat biraz sonra yine aynı bence kendi odaniza beşik alın yoksa çok zor oluyor

Guzel olur bi besik koy tamamdır kendi yayak odanada sepet beşiklerden al ben oyle yaptım şahsen özel koltuk vardı kucuk odada besık dolap koydum cok hos oldu duvarlarıda suslesm duvar setıyle emzrme koltugu oldu koltukta

Canim hevesin olabilir, anlıyorum ama yerinde olsam ben bebek odası yapmazdım. Ki yapmadım zaten :) 1 yaşında bir oğlum var. Doğduğunda bir beşik aldım. Oda yatak odasında yanımda durur. Yeni taşındığım evde en küçük odayı çocuk odası yapıcam ama şimdi düşünmüyorum. Şuan o oda da bilgisayar, mavi bir koltuk ve beyaz bir dolap var. Bebeğimin aklı erdiği zaman ona oda yapmayı düşünüyorum. O zamana kadar odayı bozmıcam. Bebek odası değilde direkt çocuk odası alıcam. Belki biraz genç odasına da kayan bir şey olabilir.. Sürekli mobilya alamam sonuçta :)

Mavi koltuk evden çıkmış olacak. Bilgisayar masası değişecek. Ama beyaz dolabımdan olmamak için, ona uyum sağlayabilecek beyaz bir yatak ve bilgisayar masası alabilirim. Hani takım olarak değilde ayrı ayrı birleştirebilirim :) Belki size de fikir olur..

Back
X