• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu odamı ne renge boyayayım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
kızlar odamda hemen hemen herseyım lıla ve mor tonları mesela perdem yatak ortum avızem lıla bırtek halım pembe duvara ne renk yapmalıyım ıkı renk dusunuyorum bu renkler ne olsun yardımcı olabırsenız sevınırım:uhm:

Cok acik bir lila yaptirabilirsin. Eger iki renk dusunuyorsan duvarin bir tarafini desenli duvar kagidi yaptirabilirsin.
Benim bekarken odam o sekildeydi ve guzel duruyordu.

cok acık bır renk ıstemıyorum gosterıslı dursun ıstıyorum o yuzden cırtlak bırseyler yapablırım duvar kagıdına gelınce daha once hıc denemedım ılerde sokuldugunde kotu olmaz mı ylanız cok guzel duvar kagıtları var ya

canım ,söküldüğünde iz bırakmayan duvar kağıtları da var.Ama desenin içinde mor ve lilanın haricinde başka bir renk daha olsa iyi olur.Çünkü herşey aynı olmuş,biraz hareket kazandırmalı...Mesela fıstık yeşili boyatsan morla müthiş olur,pembeyle de zıtlık teşkil eder.Sen bilirsin...

canım ben de odamı boyamak üzereym karar veremedim,, senin gibi açık tonlar deil de koyu ve gösterişli renk istiyorum ,, şeker pembesine ben de baktım ama çok açık bir renk,, okyanus mavisi aldım koyu ve çok güzel.. odana mor süper olur ya da koyu pembe tonlarını seçmelisin bence

canım ben de odamı boyamak üzereym karar veremedim,, senin gibi açık tonlar deil de koyu ve gösterişli renk istiyorum ,, şeker pembesine ben de baktım ama çok açık bir renk,, okyanus mavisi aldım koyu ve çok güzel.. odana mor süper olur ya da koyu pembe tonlarını seçmelisin bence
bence devereliniortak

Bence lila-pembe tonlarını kulanmayın çok boğar..
Renk uyumu açısından bakarsak lila-mor tonlarının kontrast rengi sarıdır..
Mum ışığı yada vanilya çiçeği gibi bir ton yapabilirsiniz(Beyazda çok hoş durabilir)..Dore renkli aksesuarlarla odanızın şıklığını tamamlayabilirsiniz..

kızlar odamda hemen hemen herseyım lıla ve mor tonları mesela perdem yatak ortum avızem lıla bırtek halım pembe duvara ne renk yapmalıyım ıkı renk dusunuyorum bu renkler ne olsun yardımcı olabırsenız sevınırım:uhm:

eğer hala boyamadıysan yatak odanı bence pembe ye boya hangi tonu olursa olsun, çünkü pembe aşkın rengidir, yatak odanda heyecan hiç bitmesin

Back
X