Odamı Nasıl Dekore Edeceğimi Bilmiyorum

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
35
Arkadaşlar dekorasyondan asla anlamıyorum 8 yıllık evliyim 3 sene doğuda kaldık eşya almadım önemsemedim döndük pandemi vardı gönlüme göre tam eşyaları alamadım sonra kiraya geçtik ev çok küçüktü vs derken kendi evime taşındım ama asla dekorasyon hakkında fikrim yok evi de doldurmak istemiyorum bana fikir verebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim pinterestten yapay zekadan yardım almaya çalıştım ama olmadı evimi çok doldurmak da istemiyorum

Merhaba, ben berjerlerin duvar tarafında olduğu dekorasyonu daha çok sevdim. Ya da üçlünün biri pencere önünde, diğeri yemek masasının olduğu taraftaki duvarda, berjerlerin olduğu yere konsol, masanın önüne de berjerleri koyarak yemek alanı ile oturma alanını ayırabilirsiniz. Evi çok doldurmak istemiyorsunuz ama bu hali ile de çok sıkıcı ve cansız duruyor. Dekoratif olarak daha şık ve farklı renklerde kırlentler alıp bej koltuklarda o kırlentleri kullanabilirsiniz. Konsol önüne çerçeve, mumlar, dekoratif kitap vb. aksesuarlar tercih edebilirsiniz. Ayrıca konsolun aynası çok aşağıda geldi, biraz daha yukarıda olsa daha albenisi olur. Masa üzerine şık bir vazo, duvarlara saat ya da tablo ile tamamlayabilirsiniz.

Arkadaşlar dekorasyondan asla anlamıyorum 8 yıllık evliyim 3 sene doğuda kaldık eşya almadım önemsemedim döndük pandemi vardı gönlüme göre tam eşyaları alamadım sonra kiraya geçtik ev çok küçüktü vs derken kendi evime taşındım ama asla dekorasyon hakkında fikrim yok evi de doldurmak istemiyorum bana fikir verebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim pinterestten yapay zekadan yardım almaya çalıştım ama olmadı evimi çok doldurmak da istemiyorum
Masayı pencere önüne al aynalı konsolu masanın dikine duvara yasla. Üçlüyü masaya paralel yerleştir diğer Üçlüyü duvara paralel. Berjerleri de konsolu yasladığın taraftaki duvara yasla. Giriş bölüme tv koy.

bu youtube kanalinda evini seven, özene bezene dizen insanlar evlerini tanıtıyor
izlersen bence ilham alabilirsin

berjerler pencere önünde daha iyi bence, araya bir sehpa olabilir, kahve köşesi gibi, masa üstüne konsol üstüne aksesuvar olabilir, tablo olabilir, çiçek seviyorsanız çiçek olabilir, eşya seçimi güzel bence

Brnce bu hali iyi sade. zigon sehpa alıp berjerlerin arasına koyun. Perdeleri ben bağlamadan kullanıyorum ama öyle de çok salaş görünüyor. 1 tane bitki koyup renk katabilirsiniz

X