Pencerem açıktı pat diye ses geldi bir baktım serçe.Sonra beni gördü bazanın altına girdi ne yapsam sizce? Acil yardiiim
yazık az dur kuşun şoku geçsin ya senden kaçarken yine camdan çıkar ya da sen tutarsın bakarsın sıkıntısı yoksa salarsın.
ayy kıyamam ona ya, bulunduğunuz yerde yağmur var mı şuan o yüzden mi girdi içeri acaba, bence kutu gibi bir şey varsa onun içini hazırlayın oraya koyun serçeyi, yağmurdansa eğer yağmur dinince salarsınız, acaba kırık falan var mı
Odadan çıktım belki kendi kendine gider diye.Bekleyeyim o zaman biraz
Yok hava çok sicak ama yere düştü bilerek girmediBaya kötü dustu yani ( Kutu hazirlamayi bende dusundum ama disardan otusme sesleri geliyor annesi falan var galiba :/
ayyy siz cikin odadan, pencereyi perdeyi de sonuna kadar acin. ama cami goremeyip cama da carpabilir bugday bulgur falan mi koysaniz camin onune onu yerken cikar belki
aynen dışardan ses geliyorsa yakındadır annesi, aslında camın iç eşiğine kuşu koysan belki annesi gelir canım
acaba yavru kus ta yuvasindan mi dustu. ucabiliyor olsa bazanin altina kacmazdi ucup cama carpardi yine.
Yaaa bazanin altindaki pozisyonu ayni basi bile hep ayni yere bakiyor(( Ya bisey olmus olsa ama yuruyemezdi dimi
o zaman en iyisi siz cami kapatip kusu yakalayin. hic korkmayin bisey yapmaz sadece cok hareket eder. camasir legeni gibi bisey varsa delikli olanlardan onun icine koyarsiniz ters cevirip bakarsinjz biyerinde yara varsa pansuman falan yaparsiniz. ucabilene kadar da sizdr kalir
Cami acik birakin ucabiluyirsa gider biraz su ince bulgur varsa verin yada ekmek kirintisi canlansin
Korkutmayin yakalanak icin bir yere carpar yaralanir yavrucak be kadar cani varki zaten
Bence yavru yani cokta yeni degil ama kucukEvet ve gagasinin yaninda beyazlik var suan fark ettim
Annem 5 10dakikaya gelmek uzere onu beklesem daha iyi olur cunku ben cok korkarimAma suanda hic hareket etmiyor bu normal mi yani [/
QUOTE]
Tabi anneniz daha iyi bilir. korkmustur saklaniyordur bisey olsa dustugu yerden kacamazdi diye dusunuyorum. ins olmamistir
O beyazlik ne olabilir ki hic bilmiyorum, ucamiyorsa yuvaya nasil gidicek yavrusunu tasiyabilir mi ki kus. bir baksaniz yakin biyerde kus var mi. elleyince annesi kabul etmezmis b ir de oyle bir sorun var
kıyamam korkudan hareketsiz kalmıstır yaklaşmayın korkuyosanız anneniz gelsin ama odanın camını acıp kapıyı kapatıp odadan cıkın o zaten yaralı deilse odada kimsenin olmadıgını görürse ucar gider