- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy kıyamamm şok yaşamış yavrucakYaaa bazanin altindaki pozisyonu ayni basi bile hep ayni yere bakiyor (( Ya bisey olmus olsa ama yuruyemezdi dimi
Az once bulgur vereyim dedim kacti hemen pencereye daha yakin suan insallah ucar
Aynen oyle yaptim bulguru verince kacti demekki yasiyorr
çok korktuğu için kımıldamıyordur belki. her kuşun tepkisi farklı oluyor. bizim eve gelen kuşlar cazgır oluyor genelde. 2-3 güvercin birde serçe girmişti evimize. sağa sola uçarken camı bulup kendiliğinden çıktılar
oy kıyamamm şok yaşamış yavrucak
napsan ki acaba bilemedim alıp elinle mi koysan ki ama kaçar bu sefer de iyice korkar
hayır kuşa dokunma kokun sinmesin annesi öldürür sonra..kuş yavrusuna insan eli değdiğinde anne reddediyor.
bu iyi bisey :) ucamazsa da bir serceniz oldu hayirli olsun :) ucabilene kadar annelik edersiniz artik
aynen dışardan ses geliyorsa yakındadır annesi, aslında camın iç eşiğine kuşu koysan belki annesi gelir canım
dokunma zaten simdilik belki ucabiliyordur ucamazsa annesi de birakip giderse son hamlen oksun dokunmak cunku kabul etmiyor annesi o zaman. biraz uzak dur bakalim belki korkudan cikmiyordur ortaya sonra ucup giderAma kaciyor
uçabiliyor mu acaba, yakınlarda yuva varmı acaba pencerinin yakınlarında,ağaç falan varsa,
dokunma zaten simdilik belki ucabiliyordur ucamazsa annesi de birakip giderse son hamlen oksun dokunmak cunku kabul etmiyor annesi o zaman. biraz uzak dur bakalim belki korkudan cikmiyordur ortaya sonra ucup gider
Annem geldi uctu sonra annesini gordu evin arkasindaki cam agacinin ustune uctu anneside gittii
ohh iyi hadi annesiyle kavuştular...
Annem geldi uctu sonra annesini gordu evin arkasindaki cam agacinin ustune uctu anneside gittii
heheey :) cok sevindim valla iyi bari kurtuldu kuscuk :))
çok sevindim yahu
yazık yavrum nasıl şok olmuş öyle hahaha kıyamam ben ona