• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odalarınızı nasıl kullanıyorsunuz?

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
Kızlar benım bir sorum olacak,
evim 137 m2 ve 3+1;
1 oda -ünite oturma grubu masa (burada oturuyoruz)
1 oda köşe koltuk takımı masa
1 oda 2 kişilik yatak (misafir için) ve ütü çamaşır askılık vs fazlalıklar
1de yatak odası

Sizce ben odaları saçma mı düzenlemişim.
Bakılınca 2 yatak odası 2 oturma odası gibi.

Siz 3+1 evinizi nasıl düzenlediniz?

demekki çocuk yok ki çocuk odası yapmamışsın ilerde olacağını düşünürsek o misafir yatak odası mecbur çocuk odası olacak demektir..bence bi sorun yok zaten ben de kendi evimde bir salon küçük afacanlarımdan dolayı da bir oturma odası daha yapanlardanım benim ev 4+1 oturma odası, salon ,çocukların odası ,spor odası ve çalışma odası olarak kullandığım içinde spor aletleri falan olan bi odave yatak odam var ...ben bu şekilde yerleştirdim...

demekki çocuk yok ki çocuk odası yapmamışsın ilerde olacağını düşünürsek o misafir yatak odası mecbur çocuk odası olacak demektir..bence bi sorun yok zaten ben de kendi evimde bir salon küçük afacanlarımdan dolayı da bir oturma odası daha yapanlardanım benim ev 4+1 oturma odası, salon ,çocukların odası ,spor odası ve çalışma odası olarak kullandığım içinde spor aletleri falan olan bi odave yatak odam var ...ben bu şekilde yerleştirdim...

4+1 temizlik nasılda yoruyodur senı.şuan çocuk düşünmüyorum ama olunca o çift kişilik yatak olan odayı düzenlerim.yatak zaten ıkı tekten bır çift kişilik yapılmış.tek kişilik baza olur birde beşik koyarız falan.boşuna yatagı atmam diye düşünüyorum.çk kullanılmyor zaten.bu aralar birde oraya dolap düşünüyoruz kıyafetler taşıyor artık.koca eve birşey sıgdıramıyorum :(

sorma her oda batıyor akşama kadar temizle de temizle bir dee ev dublex aşağıdan yukarıya yukarıdan aşağıya canım çıkıyor dahası da var bahçe...yaz yaklaştıkça iş güç daha bi artıyor 2 de ufaklık eklenince sen düşün artık hayatım temizlik diyebilirim...
:9:

sorma her oda batıyor akşama kadar temizle de temizle bir dee ev dublex aşağıdan yukarıya yukarıdan aşağıya canım çıkıyor dahası da var bahçe...yaz yaklaştıkça iş güç daha bi artıyor 2 de ufaklık eklenince sen düşün artık hayatım temizlik diyebilirim...
:9:

oyy allah sabır versın sana.bız evde ıkı kişiyiz ben temızlıgı bitiremiyorum bide sen çocukların arkasını topluyorsun.Allah dagına göre kar verir diyorlrda yalan değil :))

valla en güzel zamanların tadını çıkar..allahtan çalışmıyorum yoksa naapardım bilemem bi de titizimdir ki hastalık derecesinde işte o beni bitiriyo..sen şimdi ne güzel koyduğun koyduk yerde duruyodur ohh bi temizle 1 hafta gider ...aaahhh özlemişim o zmanlarımı valla:52::52:

valla en güzel zamanların tadını çıkar..allahtan çalışmıyorum yoksa naapardım bilemem bi de titizimdir ki hastalık derecesinde işte o beni bitiriyo..sen şimdi ne güzel koyduğun koyduk yerde duruyodur ohh bi temizle 1 hafta gider ...aaahhh özlemişim o zmanlarımı valla:52::52:

Benım eşim çocuktan beter,bir de saçlarını uzatmaya başladı acayip dökülüyor.Kıl tüy toplamaktan iflahım kesiliyor.Akşam eve geliyorum yemek mi temizlikmi yapıyım diye şaşıp kalıyorum.Bende öyle takıntı yok ama kayınvalıdem ve görümcem acayip takıntılı.Titizde öte bişeyler.Bu sebeple bende hep temız olmak zorundaym.Gelip burunlarını büke büke gidiyorlar gibi geliyor bana öyle olmasada paranoyak oldum resmen.

off kıl tüy deme de ne dersen de benim de saçlarım feci dökülüyo başetmek çok zor hakkaten ama çalışıyosan allah sana kolaylık versin..kayınvaliden görümcen de senin çalıştığını bilmiyorlarmı canım ben çalışan kadına diycek laf bulamıyorum valla işleri çok zor git işyerinde millettle uğraş gel evde uğraş iki işte çalışmak gib bişey..

off kıl tüy deme de ne dersen de benim de saçlarım feci dökülüyo başetmek çok zor hakkaten ama çalışıyosan allah sana kolaylık versin..kayınvaliden görümcen de senin çalıştığını bilmiyorlarmı canım ben çalışan kadına diycek laf bulamıyorum valla işleri çok zor git işyerinde millettle uğraş gel evde uğraş iki işte çalışmak gib bişey..

kaynanam belkı anlarda benı görümcem için aynı şey söz konusu deil.oda çalışıyor ve akşam evi kaldırıyor resmen ve haftada bi kaç gün yapıyor bunu.o yüzden bana kolaylıkla laf söyleyebiiyor.gerçi bişeyini duymadım ama tavırlarından belli.bize gelince yaptıgım yemeklerı bile yemiyor.halbukı pasaklı bi kadında sayılmam :)

benim şuan oturduğum ev 3+1 ama odalarım çok büyük olmadığı halde 2 koltuk takımı, tv ünitesi, yemek takımı yani herşeyimi aldım.bian önce ev alıp taşınmak istediğimiz için almıştım.

oturma odam da tv ünitesi, oturma grubu ve orta sehpa var
salonumda (salon dediğime bakmayın çok dar bir oda öylesine eşyaları dizmiştim oraya) : koltuk takımım ve gümüşlüğüm var
bir odam da küçük olduğu için konsol ve yemek masası sadece var
birde yatak odam var

ama inş. yakında yeni evime taşınacağım ve
1 odam yatak odası
1 odam yine aynı şekilde oturma odası
1 odam koltuk takımım ve yemek takımım
1 odamda oğlumun odası olacak inş.

sizde çocuk olmadığı için gayet iyi düzenlemişsiniz. çocuk olduğunda inş. ona ayrı oda yaparsınız...

1 oda oturma odasıkoltuklar ve tv
1 oda küçük bir köşe var misafir için burası aynı zamanda kızımın çalışma odası çamaşırları kuruttuğum oda.
1 çocukların odası oğlumda burda çalşıyor.
birde yatak odası.

sizde istediğiniz yerde oturun.çocuk olunca ona göre düzenlenecek nasıl olsa.

En kolayı bizimki sanırım hangi odayı ne için kullanacağımıza karar vermek pek zor olmadı.
1+1 bir oda oturma odası sadece bir oturma grubu ve tv bulunuyor
Diğer odada yatak odası

Back
X