- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
-
- Konu Sahibi finethanksandyou
Aslında öğrenmek istediğim konu oydu. Yani bu insanlar kafalarını boşaltıp nasıl anda kalıyorlar?bütün mesajları ben yazmışım gibi hissettim. ilk ve son kez evlendiğim gece vajinal orgazm oldum. sonra bir daha aslaaaaa olmadı. biz de birsürü şey denedik ama olmuyor. ama ben de asla kafamı tam boşaltamıyorum. kesin ondan
Ay hersey beyinde bitiyor
benim altimda üstümde akrabalar var aman ses oluyor, aman duyacaklar diye saclarim beyazladi
ben anladim ses korkusuna kendimi veremiyorum, girc girc benim de konsantrasyonum bozuluyor
tatildeyken kimsenin duyamadigi bir anda kendimi salmamdan biliyorum
ama komsulu bi evde aynen kafamda deli sorularla seks, artik seks olmaktan cikiyor
serdar ortac sarkilari gibi dertleniyorum, dertli oynamali
balayı odası sanırım bu iş için en iyi yermişAslında öğrenmek istediğim konu oydu. Yani bu insanlar kafalarını boşaltıp nasıl anda kalıyorlar?
her şey dolaşıyor bende. ama özellikle aynaların rahatsız ettiğini farkettim.Zihninizde dolaşan nedir ? Normalde herşeyi unutturma ve beyninizi uyuşturma olması gerek. Sizde tam tersi oluyor.
her şey dolaşıyor bende. ama özellikle aynaların rahatsız ettiğini farkettim.
Sadece romantik anlarda değil gündelik hayatta da çok şey düşünüyorum. Bu zihin etkinliği romantizm sırasında da devam ediyor.Zihninizde dolaşan nedir ? Normalde herşeyi unutturma ve beyninizi uyuşturma olması gerek. Sizde tam tersi oluyor.
Söylediklerinizi yaşıyorum 1 2 dakika sürüyor. Sonra yine aklım başka düşüncelere kayıyor. Tavsiye ettiğiniz bir uzman var mı? Makale, kitap, video vs?Ya aslında okuduğum kadarıyla kimisi üstte yüz yüze olmaktan utanıyor konsantre olamıyor kimisi aynadan muhtemelen o anı görmekten hoşlanmıyor fiziksel özellerinize takılıyor olabilirsiniz biri duyar endişesi vs vs.... Abi meselaa hepi topu 20 30 dk seks yapacaksınız kocanızın omuzlarına nefesine ne bileyim kaslı kollarınaodaklanın dokunun kasık taki hissine odaklanın. Size uygun ışık ve ortam yaratın. Ben hiç sevişirken aklından başka şey geçen duymamıştım. Ha bir kavga sonrası uzun bir ayrılık sonrası 3 5 zor olur zamanla o kafadaki bazı sesler sorular susar ama genelde bunu yaşamınız uzun seksyolog yazıları var nette okumanızı tavsiye ederim.
Size instagramdan bir sayfa önericem yazılarını doğal medikal çözümlerini deneyin..Söylediklerinizi yaşıyorum 1 2 dakika sürüyor. Sonra yine aklım başka düşüncelere kayıyor. Tavsiye ettiğiniz bir uzman var mı? Makale, kitap, video vs?
Takibe aldım çok teşekkürlerSize instagramdan bir sayfa önericem yazılarını doğal medikal çözümlerini deneyin..
Gizem Onay (@gizemonayluna) • Instagram photos and videos
ya istekliyim de. libidom baya yüksek. ama bir şekilde başaramıyorum. kendime inanıyorum yapacağımAslında bu durum tam odaklanmamadan kaynaklı yoksa gelmez. İlişki de ruhende hazır olmak önemli yoksa biyolojik kısmı her an yapılır ama ruhsuz olur.
ya istekliyim de. libidom baya yüksek. ama bir şekilde başaramıyorum. kendime inanıyorum yapacağım
Araştıracağım çok teşekkürlerKendimi okudum yazdıklarınızda :)
Ben de tam olarak böyleyim. Kafamdaki düşünceler susmuyor ki anın büyüsüne kapılayım zevk denizlerinde yüzeyim... Hafif kafam güzel olduğunda harika oluyor ama harika. Müthiş. O zaman işte dünya duruyor sadece zevk var.
Üstteyken gir çık değil ileri geri yapmanız lazım. O zaman dokunması gereken yerlere dokunuyor penis ve buumm :) ama dokunduğu yerlerin zevk vermesi için de tahrik olmuş olmak şart. Klitoris şişiyor o zaman içten de dıştan da. Dokunmaya hassas bir hale geliyor. Tahrik olmamışken napsan nafile. O zevki hissetmeye başlayınca da başka bir şey düşünemez oluyorsun zaten.
Bizim sorunumuz dağınık zihin. Anda kalamıyoruz. Diğer konularda da durum bu. Çalışırken bile sürekli kafam dağılıyor son zamanlarda. Zihnimizin terbiye edilmesi lazım. Ona da mindfulness egzersizlerini öneriyorlar. Ben başlamadım henüz ama başlayacağım size de öneririm :)
İşte odaklamak problemin ta kendisi. Odaklanmalıyım diye düşünürken odaklanamadığım aklıma geliyor. Sonra konu konuyu açıyorİlk olarak beyninizi odaklayın. Sonra zevk almaya cabalayip aklınızdaki düşünceleri silin. Sonra yansın geceler