- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.496
- 33
-
- Konu Sahibi finethanksandyou
Öz sevişmeyi uzun tuttuktan sonra üstten sürtünmeyi denediniz mi? Bazen o ıslaklıkta sürtünme olduğunda orgazm olmak mümkün olabiliyor. Ben önce öyle yapıp ilişkiye başlıyorum. Mesela vücudunuzda haz aldığınız noktayı keşfettiyseniz orada yoğunluk sağlayın.
Eğer eşinizle her anlamda konuşmayı yapabiliyorsanız aranızda kural yoksa talepte bulunun ve size oral yapsın o da çok işe yarıyor.
Bir de siz üstte olduğunuzda sadece ileri geri yaparak da orgazma ulaşabilirsiniz. :)
2 yıl dolmak üzereNe kadardır var cinsel hayatınız?
Benim gibi olan biri ile karşılaştığıma üzülsem mi sevinsem mi karar veremedim. Çok yaşayın e miAhahha iyi güldüm
Güldüm derken benim gibi biri daha varmış diye güldüm
O içimde olan sesi susturamıyorum kendi kendime makara yapıyorum resmen güldüğüme bakmayın çok acı bi durum
Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ön sevişmeymiş vs problem yok ateşliyiz ama gelgelelim odaklanmakya yok anacım yok olmuyor çok okudum araştırdım üstte oluncakmış üstte olunca dediğin gibi daha da konsantrasyonum bozuluyo
Artık araştırıp okumayı bırakma kararı aldım çünkü ben araştırdıkça kafama takıyorum ilişkiye başlarken bu sefer olucak diye şartlarım dahada tersine tepiyor.
Doğum kontrol hapina basladim libidom yerlerde. 1 yil iliski yasamasam 40 yil aramam modundayim
Yani kelin ilacı olsa
Bu da bir fikir tabii. Libido killer olarak hapları mı denesem??
40 yıl kafaya takmamaya çok ihtiyacım var çünkü
Umarım faydalı olur teşekkür ederim desteğiniz içinKonsantrasyon eksikliğiyle ilgili bir şey öneremem, benim için dünya duruyor çünkü o zamanlarda ahah
Sadece bir-iki sefer gerçekten sıkıldım, alışveriş listesi falan yapıyordum zihnimde. O da her şeyin rutine binmesinden ve gerçekten sıkılmış olmamdandı. Sonra bir şeyleri değiştirdim çaktırmadan falan düzeldi. Zaten başka kimseyle öyle sıkılmadım, genelde beynim full duruyor
İlk başta bazen bir şeyler geliyor aklıma, ilk dokunuşta. O zaman "bunu mu düşüncem yaa" diyorum zaten zihnim gidiyor . Belki siz de kendinizi ana odaklanmaya zorlayarak düşüncelerinizi susturabilirsiniz. O an olana odaklansanız, eli nerde eliniz nerde falan gibi? Belki bir süre sonra beyniniz sadece o an yaptığınız şeye konsantre olmayı öğrenebilir.
İkincisi, üstte ben de pek sevmiyorum, eğer sevmiyorsanız kendinizi zorlamayın. Sevmemek normal
İnanın teoride bunların hepsi var lakin pratikte zihnimin içinde filler tepişiyorİlgiyi ve odağı kaliteli bir ön sevişme, romantik bir başlangıç sağlar. Bunun dışında görev niyetine değil de gerçekten arzulandığınızı hissedip moda girerek ve arzunu da ortaya koyarak yapmanız gerekiyor.
Göz açık, kapalı, yarı açık... Hepsini denedim...Ay sabah sabah hiç güleceğim yoktu:) ikizler burcu olabilir misiniz acaba? Benim de çenem dursa kafam edevam eder sohbetelibidonuz da yüksekmiş ama dikkat dağınıklığı var demek ki. gözlerinizi kapatıyor musunuz bilmjyorum ama eğer kapatıyorsaniz açık deneyin. eşinizi izlerken zihninizi dinlemezsiniz belki ya da normalde gözleriniz açıksa kapatıp konsantre olmaya çalışın. Ay ya da şey olabilir beyninizdeki sesleri bastırmak için konuşun Bi taraftan o da bi çeşit fantezi sonuçta
Göz açık, kapalı, yarı açık... Hepsini denedim...
23 Nisanlı bir boğayım
Yani öyle bir nokta ki artık zevki düşünmeliyim diye düşünmeye başlayıp konuyu bir magazin haberine efendime söyleyim gündeme en en olmadı yemek tarifine kadar getiriyorum. Düşünceden düşünceye atlıyorum. Zevk almak bile hayal olduBende şu vajinal orgazmı 3 ayda bir yasıyorum digeride bende ise yaramiyo olmuyo. Size onerim (sanki bende sürekli olmuyormuşum gibi) orgazm sırasında yasicaniz zevki mutluluğu düşünün ama illa olcak diye kafanızda kurmayın eğer illa orgazm olcam derseniz olmuyo. Sonrasında gözler kapalı olup sdce zevkine bakmak gerek, başka bişey düşünürseniz olmaz,önce sevişme özellikle oral yaparsa eşiniz size hemn sonrasında başladımı zaten zevke gelirsiniz birde özellikle sdce üstteysem ben orgazm olabiliyorum ki bence çok ise yariyo. (Biraz açık oldu k.bakmayin.)
Teşekkür ederim çok tatlısınız. Bol konsantrasyonlu ve aksiyonluEnemm en sevdiğim burçgeçmiş doğum günün kutlu olsun o halde ❤ bol konsantrasyonlu yeni bir yaş diliyorum