- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Bi sogan sever ben miyim?
Ben cok severim ve tuketirim.
![]()
Ben de cok severim ama kozlenmis sogan. O zaten koku da yapmaz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Karadenizde yapan bir yer varmış bunu.Hangi şehir unuttum amaEvet nette de okudum arastırmalara gore soğan odadaki grip enfeksiyonunu absorbe ediyormus.
Hatta hikayede 800lü yıllarda pek cok kişinin gripten hayatını kaybederken bir ailede butun fertlerin gribe yakalanmadıgı ogrenilmiş.bunun nasıl oldugunu sorduklarında bu yontemi anlatmış
Hahahahah bence de. O leş gibi soğan kokusu çıkmaz, gripten korunacağım diye kocamı kendimden soğutamam. İlacı alır 3-4 gün hasta yatar yine ayağa kalkarız, ölecek halimiz yok. Hem koruyorsa soğan, yerim dişimi fırçalarım niye tüm evi soğan kokutuyorum? Haklısın kimse yaklaşmayınca grip kapmayızBu arada soğanin öyle antibiyotik özelliği mikrop kırıcı özelligi falan yokmuş. Kadir tuğcu bunla ilgili diyoki bol bol sogan yiyene kimse yaklaşmak istemez oda haliyle gripten bir nebze uzak kalır. E tabi evi sogan kokanın da evine kimse gelmez.
Bana soyleyin cok merak ettimBen biliyorum ama söyleyemem ban yerim sonra![]()
Bende çok severim ama yedikten sonra bile mutfaktaki kokusuna dayanamam.Bi sogan sever ben miyim?
![]()
Ben de hic duymadim boyle bisey.hatta anlamadim bile sogan kabugundan noluyomus.iste bend
iste bende bu yuzden bu kadar yazdım konum banlanmasın diyee 4 sayfadaki artislerden bazıları bilmezmis bu hurafeleri bide dalga geciyolarr aklınca
kzılar 1 haftadır sürekli haberlerde yattıgınız odalara sogan koyun
diyorlar tabi sobanı kesip koyun diyolar sizce yapcak mı grip soguk algınlıgı olmasın diye
ama evde sogan odada kesik sogan bırakmak biraz korkuttu beni hani derler ya sogan kabugu bile kalmasın yemek yaptım at hemen diyee batıl inanc biraz belki ama
sizce
![]()
![]()
kzılar 1 haftadır sürekli haberlerde yattıgınız odalara sogan koyun
diyorlar tabi sobanı kesip koyun diyolar sizce yapcak mı grip soguk algınlıgı olmasın diye
ama evde sogan odada kesik sogan bırakmak biraz korkuttu beni hani derler ya sogan kabugu bile kalmasın yemek yaptım at hemen diyee batıl inanc biraz belki ama
sizce