• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda kapısını kilitleme normal mı?

Kilitlenir tabi. Özel bir şey yapılıyor olabilir, bir misafiri olabilir, dalgınlıkla daha önceden kapı açılmıştır ona karşılık artık kitliyor olabilir... Kitlenir yani, abartılacak bir şey yok

Hayatım boyunca hiçbir oda kapısı kilitlenmemiştir. Bekarlık da dahil buna. Ne gerek var ki herkes birbirine saygılı olduktan sonra kapılar hiçbir zaman kitlenmez zaten ki gerek duymaz.

Su sesinden kapıyı da duymayabilir.
bizim artık duştaki malzemeden midir nedendir ben duşa girdim mi dışarıyla bağlantım kesiliyo :D köpükler sular ve ben sadece :D banyo kapısı da kapandığında içerideki ışık gözükmüyor dışarıdan ve şeffaf duş :D babam erkek kardeşim annem hepsi birden evdeyken o kapıyı kilitlememem mümkün değil

Yalniz yasiyorum, yani haliyle banyodayken kapi kilitlemeye ihtiyac duymam. Misafir oldugunda veya ailemi ziyaret ettigimde kilitlerim ama banyo kapisini, annem babam ve kardesimde öyle.
Hem icerde olan kisi icin hemde digerleri icin daha iyi bence. Sürekli banyo ve tuvaletin dolu olup olmadigini takip edemem - pat diye dalma ihtimali cok yüksek 😂

Yemin ederim şu konuda ki teK mantıklı yorum. Bu kadar basit aslında. Ciddi ciddi herkes uzun uzun yorum yapmış.
Ya kapı kitlemenin ev dinamiğiyle ne ilgisi var ki? Annem sevmezdi mesela kitlenmesini ama ben kitlerdim bu benim dinamiğim “ev” dinamiği olamaz ki böyle bir konuda. Benim ağda yaparken kapımı kitlememle evin dinamiğinin ne ilgisi var hanedan teamülü mü bu?

Back
X