Oda arkadaşlarım sürekli sevgililerinden bahsediyor

meribalamazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
80
19
3
23
2 yıldır bundan gına geldi.Hepsi sevgililerinin ne kadar mükemmel.olduğunu ne kadar mutlu olduklarını ve mezun olunca evlenceklerinden bahsediyor hepsi koca meraklısı çıktı.Ben sessiz sakin insanım buna tepki vermedim ama kafeye oturuyoruz 3 saatin hepsi kızın sevgilisini anlatmasıyla geçti nasıl tanıştıklarını cinsel hayatlarını anlattı sürekli yani 3 saat böyle geçince de baydı.Diger oda arkadaşım tanışma hikayelerini sordu ama 3 saat boyu ayrıntılı anlatması rahatsız edici geldi insanları resmen dinleyici konuma sokan insanları sevmiyorum açıkçası.3 saatte yaymasi saçma.İnsanlar başkası bir şey anlatsa 5 dk bile dinlemeden konuyu değiştiriyor.Artik dinleyici olmaktan bıktım sorun çıkarmamak için hiç dile getirmedim.

Benim de yurtta kaldığım zamanlarda kızlar birbiriyle devamlı ilişki muhabbeti yapıyorlardı. Kız sevgilisiyle mesajlaşıyor mesajı arkadaşına gösteriyor nasıl yazmışım diye falan genelde ilginç bir şekilde gündem o oluyor. Toksik sevgilisi olan arkadaşlarıma nasıl dil döküyordum, ertesi gün çocukla barıştık diyorlardı

Bir insan bir şeyi ne kadar öve öve anlatıyorsa en çok o şeyden mahrum kalmıştır ve cinsel hayatın anlatılması falan kötü bir durum ilişkinin biraz özel olması gerek

Kız o yaşta başka ne konuşulacak zaten
Evlensinler tabi. Sana uymuyorsa başka konularda sosyalleşebileceğin insanlarla arkadaş ol, ev arkadaşlarınla alakayı azalt, kafeye gitme en azından.
Kıskanmış bence bizimkisi
Biz evlendik yanyana gelince kocaları çocukları konuşuyoruz yine aynı yani konular

Reactions: Gao
Kıskanıyosun demi kısısel gelısımıne zaman ayır bence
Batmaz boylelıkle kimsenin mutlulugu

Sevmediginle görüşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…