benim baya bir yurt tecrübem var liseyi de yatılı okudum, 6 sene oldu. oda arkadaşıyla nasıl orta yol bulunur biliyorum ama sıkıntı şu ki biz odada iki kişiyiz, çoğunluk olup bastıramıyorum ve gün sonunda yine başbaşa kalıyoruz. yüzüne zıtlaşmak da korkutuyor beni. bir gün kapıyı kilitlemeden çıksa bile baya zarara uğratır beni.
sen ve o kız kalıyorsunuz sadece yani
ben 4 kişi diye düşünmüştüm.
o zaman kızın o yakın arkadaşını da yanına al yanına birlikte konuşun kızla. kız da kavga çıkarmaya başlarsa oda değiştirmek zaten mecburi oluyor.
ama sen onun gitmesini beklersen çok beklersin hiç gitmeye niyeti yok.
o zaman sen değiştir başkasının yanına çık konuşamıyorsan.değiştirme durumun yok mu bu şekilde. o yakın arkadaşın odasından bir kız gelsin senin odana sen oraya geç yine mi olmuyor?
Al kızı karşına bak tatlım de;
O saati sabahın altısına kurup 6 saat sonra kalkıyorsun ya ve o arada o saat habire çalıp beni uyandıyor ya işte bunu yapma hakkın yok!
Ayrıca bu odanın ortak ihtiyaçları var,''ortak'' biliyorsun değil mi kelime anlamını?O sebeble sende artık elini cebine atsan diyorum!
Birde salağa yatıp sorun bakalım ''ya şampuan ve sabunsuz nasıl yıkanıyorsun ki ;insan temizlenemez ki öyle diye?
Bunun dışında gece geç gelmiş,derse girmemiş,yavaşmış baksın dalgasına
odaların hepsi iki kişilik, bu samimi arkadaşla yer değiştirsem onun oda arkadaşıyla anlaşamam dilini bilmiyorum bi kere. samimi arkadaşı oda değiştirmek istiyordu, hiç oda yok anlaşmaya çalış şimdilik, oda olunca söylicez dediler.
demek istediğim o dilini bilmediğin kız değil canım yanlış anladın sen bu kızı göndermeye çalışıyorsun o ben yapamam demiş ya, o zaman sen git bu kızın samimi arkadaşıyla aynı odada onların odada ol. diğer kızı bunun yanına getirin.yapamam şampuanı var derse desin artık siz değişmiş olursunuz.
onun da derdi başka odaya geçmek, ama bi arkadaşı var onunla geçmek istiyo. kızı da tanımıyorum ama aslında şansımızı denemekten zarar gelmez.
şu saat oldu hala dışarda, başına bi iş gelicek yine başıma kalıcak. saf salak da bi kız, biri gel dese gider. saolsunlar okulumuzdaki araplar nijeryalılar da pek çapkın.