Oda arkadaşı problemi....

esiinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
26
6
Kızlar yurtta kaliyorum. Oda arkadaşlarimdan biri arada yemek yapiyor. Geçen gün oda kızartma kokuyordu. Bir şey demedim ama çok kafama takiyorum. Sanki yorganima sinmis gibi kokusu hissediyorum. Zaten takintiliyim bu konularda. Sürekli yapmasa da cidden çok takiyorum. Odaya bir girdim her yer yag kokuyo. Sizce uyarsam mı? Sürekli yapmadigi icin de bir şey demek istemiyorum ama çok takiliyorum. Ya da yagli şeyler yapma diye mi uyarsam

Koku siner tabi, rahatsız olmanda çok normal. Neticede yatıyorsunuz orada.
Bence güzelce söyleyin, kokulu yağlı şeyler yapmasın. Makarna, salata vs neyse ama kızartma yapılır mı ya

Koku siner tabi, rahatsız olmanda çok normal. Neticede yatıyorsunuz orada.
Bence güzelce söyleyin, kokulu yağlı şeyler yapmasın. Makarna, salata vs neyse ama kızartma yapılır mı ya
Ya saatlerce odayi havalandirdim yine kokuyordu. Sabah konuşsam mi acaba. Sanki carfaflarim kokmus gibi hissetrim o gün. Bi de diğer 2 kiz hic rahatsiz olmuyor ilginc. Buram buram yag kokuyordu oda. Surekli yemek yapmiyo diye uyarmasam mı acaba dedim

Sabah konuşun bence direkt söyleyin. Yani yapmasın kokulu şeyler. Benimde koku hassasiyetim var sizi çok iyi anlıyorum.
Özellikle yatak yorgan, hatta saçlarınıza bile siner. Güzelce söyleyin.

Oda da nasıl yemek yapıyor yasak degıl mı ortak mutfak olması gerekır diye biliyorum ama oda ıcınde yemek olması kötu olmus yasak konulmalı müdür kimse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…