• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oda arkadaşımın attığı iğrenç mesaj..

evet bilmek zorunda değilsin,bilmede zaten
zaten sana yazmamış onu.. kimin ne haddine partnerinin pozizyonunu boynu öğrenmek
yanlışlıkla gelmeseydi hiç bi zaman bilemeyecektin zaten
hemen niye üzerine alınıyrsunki sanki drek ve isteyerek sana yazılmış gibi
sana yanlışlıkla geldi o msj ortalığı ayağa kaldırmana gerek yok
hem kimin ne haddine ya iğrenç demek
kız istediği fantaziyi yapar
ayyyy ıyykkk iğrenç diyemez kimse
kimsenin kızmaya hakkı yok buna
Ben de diyorum ki ortada bi yanlislik varsa demek ki dilenmesi gereken bi Özür söylenmesi gereken bi pardon da vardır bunu bekledim ötesi beni alakadar etmez zaten

yanlışsın Kabul et
ortada hiç bişey yok
kimseye kin tutamazsın kızamazsın kıralamazsın
arkadaşını rahatlatmalıydın şakaya vurmalıydın
Ya biz konuştuk zaten ikimiz de hatalarimizi kabul ettik ama maalesef burda konu bitmiyor ve kapanmıyor insanlar beni görmeden tanıyor gibi davranıyor

Ben de diyorum ki ortada bi yanlislik varsa demek ki dilenmesi gereken bi Özür söylenmesi gereken bi pardon da vardır bunu bekledim ötesi beni alamadım etmez zaten
ya utandı belki seni bekledi hiç oralı olmayacaksn sand
görmezden gelip olgunlukla karşılayıp devam edeceksiniz sandı belki
kızın en özeli sana döküldü
kim olsa utanır kaçmaya çalışır bu muhabbetten
hem niye bu kibir
arkadaş değilmisiniz siz neden illaki üstüne basa basa bir özür bekliyorsun
bazen özür çıkmaz ağızdan,stesende çıkamaz utançtan,suçluluktan ne yapacağını bilmemezlikten belkide
ama yerine üzgün bir bakış,utangaç bir tavır yada bir sessizlik suskunluk,işte bunlarda aslında dileyemediğimiz özürlerimiz yerine geçer

ya utandı belki seni bekledi hiç oralı olmayacaksn sand
görmezden gelip olgunlukla karşılayıp devam edeceksiniz sandı belki
kızın en özeli sana döküldü
kim olsa utanır kaçmaya çalışır bu muhabbetten
hem niye bu kibir
arkadaş değilmisiniz siz neden illaki üstüne basa basa bir özür bekliyorsun
bazen özür çıkmaz ağızdan,stesende çıkamaz utançtan,suçluluktan ne yapacağını bilmemezlikten belkide
ama yerine üzgün bir bakış,utangaç bir tavır yada bir sessizlik suskunluk,işte bunlarda aslında dileyemediğimiz özürlerimiz yerine geçer
keşke Üzgün olduğunu biraz belli etseydi o zaman da anlardım da davranışları çok tuhafti geldiğimde bana sevgilisiyle muhabbetlerini filan anlattı yani en azından biraz başka şeylerden konusabilirdi ben hatam yok demiyorum ama bu kadar tepki çok fazla

Tabi ki hayır bu konuda herkes özgür ben kimseye karışacak düşüncede bi insan değilim sadece bi pardon demeliydi tabi bu benim düşüncem
UTANMIŞ. Farzet ki evlisin. Annen evine geldi 2 haftalığına. Seviştin eşinle o gece. Ertesi sabah eşinle işe gittin. Sonra iş yerindeyken bir anda dün gece kullandığınız prezarvatifi çöpe atmayı unuttuğun aklına geldi. Annen de o sabah sizi işe uğurlarken " Kızım sen hem ev, hem iş çok yoruluyorsun, bugün evi ben temizleyeyim. " demiş. Dip köşe temizleyecek tüm odaları yatak odası dahil. Ee haliyle prezarvatifi de görecek. Şimdi bize ve kendine karşı dürüst ol eve döndüğünde annene " Prezarvatifi orada bıraktığım için özür dilerim anneciğim, unutmuşuz o anın şehvetiyle" der misin yoksa hiçbir şey olmamış gibi mi davranır mısın?

Her neyse konu kapatilirsa çok sevinicem yorumlar için teşekkürler
Canım mune ye meaj at istersen, uyuyordur sabah görünce kapatır. Buranın bu yönü acıtsa da bazen iyi oluyor, kişinin kendini değerlendirmesini de sağlıyor. Sen de çok durma üstünde artık, belli ki senin de moralin çok bozuldu. İyi geceler.

Fazla gergin ve olayları dev aynasında büyütecek bir yapısı var. Böyle yaşamak da çok zordur ya. Yorar insanı.
Aynen. Yani ya görmezden gelirsin ya da en kötü ihtimal böyle konuşmalardan hazzetmiyorsan, ya da böyle konuşmalar yapan biriyle arkadaşlık yapmak istemiyorsan arkadaşlığı kes olsun bitsin. Ne gerek var yani bu kadar drama yaratmaya?

UTANMIŞ. Farzet ki evlisin. Annen evine geldi 2 haftalığına. Seviştin eşinle o gece. Ertesi sabah eşinle işe gittin. Sonra iş yerindeyken bir anda dün gece kullandığınız prezarvatifi çöpe atmayı unuttuğun aklına geldi. Annen de o sabah sizi ile uğurlarken " Kızım sen hem ev, hem iş çok yoruluyorsun, bugün evi ben temizleyeyim. " demiş. Dip köşe temizleyecek tüm odaları yatak odası dahil. Ee haliyle prezarvatifi de görecek. Şimdi bize ve kendine karşı dürüst ol eve döndüğünde annene " Prezarvatifi orada bıraktığım için özür dilerim anneciğim, unutmuşuz o anın şehvetiyle" der misin yoksa hiçbir şey olmamış gibi mi davranır mısın?
Tamam da aynı şey değil. Orası benim yatak Odam ki girmemeli bence. Ama bu benim telefonuma başkasının attığı bir mesaj. Ben görmezden gelmezdim konusmam gerekti ama belki daha sakin belki daha neşeli. Ben hatami biliyorum ama tek hata bende değildi orda bunca insanin üstüme geleceği bi hata yok orda. Ki benim arkadaşımla meselem hallolmusken

tamam ebrum
bu konuyu unut artık arkadaşınlada aranı bozma
bunlar doğal şeyler
bu olaya ikinizde gülmeye çalışın

Tamam da aynı şey değil. Orası benim yatak Odam ki girmemeli bence. Ama bu benim telefonuma başkasının attığı bir mesaj. Ben görmezden gelmezdim konusmam gerekti ama belki daha sakin belki daha neşeli. Ben hatami biliyorum ama tek hata bende değildi orda bunca insanin üstüme geleceği bi hata yok orda. Ki benim arkadaşımla meselem hallolmusken
YANLIŞLIKLA yollamış kız tıpkı senin prezarvatifi yanlışlıkla yatak odasında unuttuğun gibi. Sonra da utanmış.

bir olur iki olurda nasıl sürekli sana atıyor mesajları :KK70: yüzüne söyleyemedikçe böyle bi yol mu bulmuştu acaba o_O
bide o hiçbişey olmamış gibi davranırda sen nasıl öyle davranıyordun :63:
Valla kendisi anlasın dşye bekledim çünkü o dönemlerde iletim Mesajları vardı Eşek değil ya anlardı... Kısa bi zamn sonra aileme anlattım onlarda onun eşekliğimi verdi... Ortada beni kötüleyeceği bi hareketim yoktu o sadece almak isteklerini alıyordu ...

Bence bu arkadaş gelini çıldırmış gelindé çaktırmadan gol atmış gelin süpermiş bayıldım iyi yöntem ah canım pardon yanlış attım ama sen benim midemi bulandiyorsun hahaha
Gelinimizin pdikolojık sorunları olduğu kanısına varıldı ve 15 Yıldır pdikolojık tedavi Görüyor bizde onu öyle kabul ettik abimizin hayrına sustuk ha iyş yaptık bence hayır ama aile Büyük'leri öyle istedi... Gelinimiz hala Eşek konuşmuyoruz

Ben olsaydim...

Kiz ben yazmadim dedikten sonra anlardim utandigini zaten. Tamam ben gormedim derdim ve konuyu kapatirdim. Yok silmiycem demeler falan...

Bence olayi siz abartmissiniz. Arkadasiniz degil. Yazdigi mesajin mustehcen oldugunun farkinda ki o panikle yapmis bunlari.

Arkadasinin yerinde olsam 'ozel hayatim seni ilgilendirmez,yanlislikla gonderdigim mesaji sileceksin' derdim. Dava falan da edemezsin. Defalarca atilam bir taciz mesaji degil. Kizdan kiza gelen yanlis bir mesaj. Ozel hayatin gizliligi diye bisey var. O sana dava acsa surundurur seni. 'Silmeyecegim' sozlerini kayda alip bi dava acsa yandin...

Tabi siz dava acmak icin degil, itiraf etsin diye zarf atmissiniz ama hic yakisik almamis.

İnsanlarin ozel hayatlari sizi ilgilendirmez. Ayrica arkadaslar boyle gunler icindir. Gercek arkadas isen eger,onun hatalarini kapatmalisin. O da sizin. Sizin bi borazanla millete duyurmadiginiz kalmis.

Ben olsaydim...

Kiz ben yazmadim dedikten sonra anlardim utandigini zaten. Tamam ben gormedim derdim ve konuyu kapatirdim. Yok silmiycem demeler falan...

Bence olayi siz abartmissiniz. Arkadasiniz degil. Yazdigi mesajin mustehcen oldugunun farkinda ki o panikle yapmis bunlari.

Arkadasinin yerinde olsam 'ozel hayatim seni ilgilendirmez,yanlislikla gonderdigim mesaji sileceksin' derdim. Dava falan da edemezsin. Defalarca atilam bir taciz mesaji degil. Kizdan kiza gelen yanlis bir mesaj. Ozel hayatin gizliligi diye bisey var. O sana dava acsa surundurur seni. 'Silmeyecegim' sozlerini kayda alip bi dava acsa yandin...

Tabi siz dava acmak icin degil, itiraf etsin diye zarf atmissiniz ama hic yakisik almamis.

İnsanlarin ozel hayatlari sizi ilgilendirmez. Ayrica arkadaslar boyle gunler icindir. Gercek arkadas isen eger,onun hatalarini kapatmalisin. O da sizin. Sizin bi borazanla millete duyurmadiginiz kalmis.

Ben olsam ille iki kelam etmem gerekiyorsa arkadaşıma ateşliler siziiii falan diye takılırdım heralde,benim başıma gelse arkadaşımın da aynı şekilde davranmasını beklerdim iletim raporunda duruma ayılınca pardon ya yanlış oldu derdim muhtemelen yürü git zili diye de cevap alırdım, heralde kontes havasında olmadığımızdan bu diyaloglar olurdu tepkilerin çok abartılı

Back
X