• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oda arkadaşımın attığı iğrenç mesaj..

Mevlana ne diyor; kusurları örtmede gece gibi ol. sizi kınıyorum. Belli ki arkadaşınız zaten utanmış bu nedenle reddetmiş. Sizin gibi arkadaşı olmasın zaten, kesin bence de arkadaşlığınızı. (Sizin gibi derken yanlış anlamayın, sizin gibi kusurlarını yüzüne vuracak anlamında diyorum)

Hala arkadasiniz da hata buluyorsunuz vallahi pes. Kiz mecburen Özür dilemis. Korkmustur sizin takıntılı hallerinde zden. Birilerine anlatmanizdan.

Valla arkadaşınız çok temiz kalpliymis. Hala gelip sizinle konusabildigine göre.
Kimseye anlatacak bi insan değilim okurken bile utandım ben sorunlarimi konuşarak hallederim içime atamazdim. O da bilir kimseye anlatmayacagimi olayın içinde olmadığınız için çok yanlış anliyorsunuz beni

Ben kızın sevgilisiyle pozisyonlarıni adamın cinsel organının boyunu ya da onun küfürlü isteklerini bilmek zorunda değilim hadi yanlislik oldu onda da bi pardon demeliydi ki biraz önce dedi ve sakin sakin konuştuk. Lütfen uslubunuza dikkat edin

Cevap hosa gitmeyince hemen uslubunuza dikkat edin'ler başlıyor. Mesajin içeriğini yazarsam belki de beni haklı görürler diye düşündünüz herhalde ama kusura bakmayın hala siz hatalisiniz.

Telefonu parçalamak ve anlayış öyle mi tebrik ederim. Lütfen donus yapmayın konuya

Anlayış senin gibilere değil tatlım. Senin yerini bilmekle ilgili sıkıntıların olduğu için sana had bildirme kalıyor. Mağdur olan burda arkadasin,insanı duygulardan haberi olan birine gitse mesaj,3 saniye agrimazdi başı. Kime anlayış gösterip kime gostermicegimize bu konudan sonra sana sormicagimiz ortada. Neyse şimdi 1 gün aktifsem 1 gün banliyim. O yüzden uzatmicam. Sadece hayret yani. O kadar. Iyi geceler!

Yani sonunda özür dilettin kızı rencide ettin ve utandirdin.basın göğe ermiştir. Arkadaşının yerinde olmak istemezdim. Kızı resmen yaygarayla mecbur bıraktın bence. Konu kapansın diye dilemiş işte. Anladigindan ve abarttigindan değil yani.hala kizi sucluyorsun cümlelerinde.
Ben onu bişeye mecbur bırakmadım konuşarak çözmem lazımdı ben de konuştum yaygara cikarmadim

Yani sonunda özür dilettin kızı rencide ettin ve utandirdin.basın göğe ermiştir. Arkadaşının yerinde olmak istemezdim. Kızı resmen yaygarayla mecbur bıraktın bence. Konu kapansın diye dilemiş işte. Anladigindan ve abarttigindan değil yani.hala kizi sucluyorsun cümlelerinde.

Kız ne kadar korktuysa bundan zavallim tamam tamam sen haklısın demiş buna. Bu da bak hakliyim modunda takılıyor burda işte. Egosu tatmin olmuştur herhalde artık.

Ben onu bişeye mecbur bırakmadım konuşarak çözmem lazımdı ben de konuştum yaygara cikarmadim
şimdi atlaya atlaya okudum da yorumları, çoğu sizi hatalı bulmuş, şu an buraya itiraf etmesenizde sizde yaptığınız "bize göre" hatayı fark etmişsinizdir umarım. sizinde belki bu konuları konuşacağınız bir sevgiliniz olacak ve siz de belki böyle bir msj yanlışlıkla bi yakınınıza atacaksınız. O zaman sizde nasıl bu durumdan kurtarırım diye düşünüp yalana başvuracaksınız. insanlara anlayışlı olmalıyız ki, hayat da bize anlayışlı olsun.

Kız ne kadar korktuysa bundan zavallim tamam tamam sen haklısın demiş buna. Bu da bak hakliyim modunda takılıyor burda işte. Egosu tatmin olmuştur herhalde artık.
Olayı görmüş gibi anlatiyorsunuz ne kadar hoş. Umarım bana yaklasiminiz ve uslubunuz gibi yaklasilir size de..

Kimseye anlatacak bi insan değilim okurken bile utandım ben sorunlarimi konuşarak hallederim içime atamazdim. O da bilir kimseye anlatmayacagimi olayın içinde olmadığınız için çok yanlış anliyorsunuz beni

sana bir şey söyleyeyim, burda utanç değil kızgınlık var. böyle bir mesajı gördüğün için ve buna rağmen kıyamet kopmadığı için alınmış gibisin. utanç olsaydı eğer gördüğünü bile unutmaya çalışır sözünü etmekten imtina ederdin. ama sen üstüne üstüne gitmişsin ama kimse senin onuruna gururuna saldırmadı.
bunu bir şefkat tokadı olarak al ve yol yakınken hoşgörüsüzlüğün ve komplekslerin üzerine çalış. çünkü burda sadece arkadaşına değil kendine de kötülük ettiğinin farkında değilsin. bu kadar sert, eğilmez bükülmez olmak sana zarar verir.

Kızcağız belli ki utanmış, öyle yalanlara başvurmuş. Alınmayın ama onu yalan söylemeye mecbur bırakan sizsiniz. Mesajı görmemişsiniz gibi yapma nezaketini göstermeniz gerekirdi. Konuyu yok yere uzatmışsınız o da paniklemiş işte. Hala daha uzatma niyetindesiniz. Bu kadar kindarlık iyi değil, olur böyle şeyler arkadaşlar arasında. :))

Valla bana arkadaşım boy bir mesaj atsa yanlışlıkla ben de çok utanirdim, çünkü bana çok ters. Ama surup da ozur dile falan diye diretmezdim, silerdim mesajini onunla birlikte ben de bilmemezlikten gelirdim konu da bu kadar dallanip bufaklanmadan kapanirdi.

sana bir şey söyleyeyim, burda utanç değil kızgınlık var. böyle bir mesajı gördüğün için ve buna rağmen kıyamet kopmadığı için alınmış gibisin. fakat unuttuğun şey şu, kimse senin onuruna gururuna saldırmadı.
bunu bir şefkat tokadı olarak al ve yol yakınken hoşgörüsüzlüğün ve komplekslerin üzerine çalış. çünkü burda sadece arkadaşına değil kendine de kötülük ettiğinin farkında değilsin. bu kadar sert, eğilmez bükülmez olmak sana zarar verir.
Hayır tam tersine o mesaj bana geldi ve muhattap bendim başkalarına gerek yoktu. bunu biraz önce ona da anlattım o da panikle yaptığını söyledi mesele haklı haksız değil ben onun adına üzüldüm insanların bilmesi anlamsizdi

Bence sizi asıl rahatsız eden arkadaşınızın yalan söylemesi değil bir erkekle böyle erotik konuşmalar yapması. Kendinize karşı dürüst olun bence.

Bence sizi asıl rahatsız eden arkadaşınızın yalan söylemesi değil bir erkekle böyle erotik konuşmalar yapması. Kendinize karşı dürüst olun bence.
Tabi ki hayır bu konuda herkes özgür ben kimseye karışacak düşüncede bi insan değilim sadece bi pardon demeliydi tabi bu benim düşüncem

Ben kızın sevgilisiyle pozisyonlarıni adamın cinsel organının boyunu ya da onun küfürlü isteklerini bilmek zorunda değilim hadi yanlislik oldu onda da bi pardon demeliydi ki biraz önce dedi ve sakin sakin konuştuk. Lütfen uslubunuza dikkat edin
evet bilmek zorunda değilsin,bilmede zaten
zaten sana yazmamış onu.. kimin ne haddine partnerinin pozizyonunu boynu öğrenmek
yanlışlıkla gelmeseydi hiç bi zaman bilemeyecektin zaten
hemen niye üzerine alınıyrsunki sanki drek ve isteyerek sana yazılmış gibi
sana yanlışlıkla geldi o msj ortalığı ayağa kaldırmana gerek yok
hem kimin ne haddine ya iğrenç demek
kız istediği fantaziyi yapar
ayyyy ıyykkk iğrenç diyemez kimse
kimsenin kızmaya hakkı yok buna

Fazla gergin ve olayları dev aynasında büyütecek bir yapısı var. Böyle yaşamak da çok zordur ya. Yorar insanı.

Back
X