Çocuk Hastalıkları ocuunuzu gzle nasl altrdnz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papuli

toprağım iyiki varsın
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
357
0
96
Bursa
arkadaşlar bugün oğlumu göz dr götürdüm artık gözlük kullanacak daha 3 yaşında hem çok üzüldüm hemde nasıl alıştıracağımı bilmiyorum

olmazmı napalım ALLAH daha büyük dert vermesin benim hem oğlum hem kızım takıyo oğlum 3 yaşında başladı kızımda 2.5 yaşında oda şimdi takıyo çok dikkatli ol gözün onda olsun çıkrıcaktır sıkıldığında hemen tak ona takmazsa gözlerinin iyileşemiyceğini söyle 3 yaşında herşeyi anlıyo zaten kısa süredede alışır merak etme canım:hulya:

hiç beklemediğim birşeydi birkaç gündür çok üzülüyorum oğlumun yüzüne baktıkça gözlerim doluyo mafoldumben peki canım oğlun şuanda kaç yaşında gözünde zamanla iyileşme oldumu

tabiki şimdi oğluşum6yaşında derecesi çok düştü düzenli kullandığı için boşuna üzme kendini geçer inşallah :teselli:

benim oğlumda 3 yaşında takmaya başladı, bence sakın oğluna gözlük ve sahip olduğu göz hastalığı ya da bozukluğu hakkında negatif yükleme yapma, hatta hiç bahsetme bundan, oğlun iyileşemeyceğine inanabilir yoksa
ben sürekli bak teyzen takıyo, eniştesini çok severdi bak eniştende takıyo herkes takabilir, normal bi durum, gözünün biraz ayarı bozulmuş bu gözlük ayarını yapıyo gözünün şeklinde konuşmuştum sürekli, tv de mesela hary poter ı göstermiştim bak o kahramanda gözlük takıyo, çünkü gözünün ayarı düzeliyo, tamamen gözünün ayarı düzelince artık takmıcaksın ama şimdi gözlük ayarlama yapıyo diye konuşmuştum sürekli, sevdiği insanlardan gözlük takan varsa onları örnek göster, tv de sevdiği karakterlerden varsa onları örnek göster, ve büyüklerin tutumu da önemli diğer aile bireyleride böyle davranmalı, bazen annem oğluma, yeter takmasın artık falan burnu yoruldu, kulakları acıdı derdi çok kızardım, oğlum o laflardan sonra takmak istemezdi çünkü, sen benim tavsiyelerimi dinle, uyarnır uyanmaz tak, yatarken çıkar, istikrarlı davran ve gözlük hakkında ve oğlunun göz sorunu hakkında kimsenin negatif konuşmasına izin verme

umarım çocuklarımız kurtulur okula başlamadan bu gözlüktena.s.

inşallah canım zaten hiç birşey yokmuş gibi davranıyorum babasıda gözlük kullanıyo şimdi ona örnek olmak için eve geldiğinde hiç çıkarmıyo umarım düzelir

Benim kızımında gözlük kullanma ihtimali var ben aslında küçük çocuklarda gözlüğü oldum olası çok severim ve sağlığı açısındanda eminimki gözlük kullanması çok çok ii olcak.Benimde gözlerim bozuk belki onun sayesinde bende gözlüğümü takarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…