ocuumla ilgili ltfen bilgisi olan dnsn bana!!!

ninanur

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
216
57
42
kızım 5 yaşında bundan 5 ay önce babaannesinin evinde koşarken düşdü ve cam sehbaya vurdu göz altında bir yara oluşdu ve iki dikiş atıldı sonra dikişleri alındı olaydan 4 ay sonra yni iki ay öncesinde içinde küçük beyaz bir yağ bezesi oluşdu nokta kadar!!!
ne yapmam lazım bilen varmı lütfen yardımcı olsun...
yaşadığım yer küçük bi yer olduğu için dermatoloji bölümü yok!!!o y üzden bide burdan sorayım dedim...

mutlaka dr a gitmelisiniz bence
sağlık bu şakaya gelmez istanbul size çok uzak değil 1 gününüzü ayırın ihmal etmeyin derim

Yaşam Hastanesi'nin dermatoloji bölümü var, oraya gösterebilirsiniz..

evet gittim zaten ben dikişlerini aldırmayada yaşam hastahanesine gittim..ama dermotoloji ist. dedi neyse şimdi sondu geçti yanlız ben tekirdağ şarköyde yaşıyorum ist. bize 4 saat bildirmek isterim ilginize teşekkkürler

kızım 5 yaşında bundan 5 ay önce babaannesinin evinde koşarken düşdü ve cam sehbaya vurdu göz altında bir yara oluşdu ve iki dikiş atıldı sonra dikişleri alındı olaydan 4 ay sonra yni iki ay öncesinde içinde küçük beyaz bir yağ bezesi oluşdu nokta kadar!!!
ne yapmam lazım bilen varmı lütfen yardımcı olsun...
yaşadığım yer küçük bi yer olduğu için dermatoloji bölümü yok!!!o y üzden bide burdan sorayım dedim...

yağ bezesi değil de, dikiş ipinin minik bir parçası kalmıştır büyük ihtimalle..
genelde oluyor bu..pat pat 2 dakikada dikiş alıyorlar, 1-2 hafta geçiyor bakmışsın orda minicik şiş.. tekrar aldır dikişi işin yoksa.. deli ederler insanı ya..

X