Onkoloji - Kanser ve Türevleri ocuum Lsemi

fidanca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
17
0
merhaba arkadaşlar.benim 4,5 yaşındaki kızım lösemi tedavisi görüyor.geriye 1 yıllık bir tedavimiz kaldı.benim durumumda olan arkadaşlarla görüşmek isterim.paylaşmak isterim.

Allah yardımcınız olsun canım. Allah şifasını versin yavrunun. Ben ilik bağışlamak istiyorum uzun zamandır aklımda ama ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum ve 7 ekimden sonra izmirde olacağım. Bu konuda bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. Sizede. :Saruboceq:

amin arkadaşım.ilik bağışı izmir de yapılamıyor çünkü banka yok.o konuda lösev le irtibata geçmen gerekli.

Allahım sen koru çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavruna :Saruboceq:

rabbim tez zamanda şifalar versin....

benim 17 yaşında kardeşim 2 yılı bitti senede 1 kez kontrolleri devam ediyor şükürki ilik nakline gerek kalmaddı....

çok zorlu bi süreç rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun dualarınızı eksik etmeyin.....

öncelikle çok geçmiş olsun
benim babaennem lösemiydi
8 sene sonunda yendi hastalığı hemde 60 yaşından sonra,
önemli olan inanç,moral,
tabi hengi evrede farkedildiğide önemli
ama inancınızı kaybetmeyin

benim arkadasımın oglunda da lösemi cıktı. arastırdım vede ögrendım ki cocuklarda iyileşme oranı cok yuksek mıs fakat %85 löseminin izleri kalıyormus benım tavsiyem size lösev e basvurmanız sizleri ucretsiz tum masrfaları karsılıyor yanlız hastahanesı ankarada baska ılerde suan yok mus istanbulda vede izmirde lösev ın irtibat buroları var oraya basvurarak yardım alabılırsınız...

lösemi olan tum cocukarımıza acıl sıfalar

bana ulasırsanız sizlere tel. numaralarını verebilirim belki sitede vermek yasak olabilir...

Allah yardımcın olsun umarım tedaviler yant verir allah çocuğunu sana bağışlasn canm hep beraber dua edelim herşey duala oluyor müslümanın müslümana ettiği dua kabul olur.

Allahım minik yavrunuzu size bağışlasın inşallah.

Şifa arayan tüm hastalara şifa versin rabbim:çok üzgünüm:

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun bu hastalığın nedemek olduğunu çok iyi bilirim...
bende 3 yaşından 7 yaşına kadar lösemi tedavisi gördüm... ailemin sayesinde şuan hayattayım ve çok sağlıklıyım hiç birşeyim yok çok şükür 25 yaşındayım hertürlü aktiviteyi gerçekleştirebiliyorum. hastalıktan eser kalmadı vücudumda...
sadece sabır ve büyük ilgi sonucunda herşey çok iyi oluyor canım....
tekrar geçmiş olsun..............kızını ve seni öpüyorum............. umarım görüşürüz

canım Rabbim acil şifalar versin...
yavrunu sana bağışlasın...benim yeğenim 14 yaşında yakalandı bu hastalığa ilik nakli gerekti çok şükür kardeşinin iliği uydu ve nakil yapıldı..şuanda 19 yaşında ve hastalığı yendi çok şükür ...çocuklar daha çabuk atlatıyorlar canım...Allahın izni ile yavrunda atlatıcaktır....

Allah yardımcınız olsun..inşallah en kısa zamanda atlatacaktır yavrun bu hastalığı..acil şifalar dilerim..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.en kısa zamanda iyileşir inşallah yavrunuz

X