ocuu kilolu olan varm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yld
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
65
1
86
56
Erzurum
arkadaşlar benim oğlum 12,5 yaşında ve obez olmamakla beraber çok kilolu. onu
spora yazdıramıyorum (gerçi bir kere denedik ama olmadı), yemesini engelleyemiyorum.
boyu yaşıtlarına göre oldukça uzun. yani hem enine hem boyuna.
ben sizden bu konuda deneyimi olanlar varsa yardım istiyorum. iştahını kesecek
bir şey varmı? şu zayıflama çaylarından aldım içmedi. lütfen arkadaşlar bilen varsa
yardım edin.........:Saruboceq:

obezite derecesinde değilse,hareketlerini kısıtlamıyorsa korkmayın bence...ergenlik çağına gelince zayıflar..boyu uzar,kendine daha çok bakar..erkekler çabuk boy atar,zayıflar..benim çevremdekiler hep böyle oldu..telaş etmeyin

çocukların çok kilolu olmasının en büyük nedeni bence dışarda satılan fastfood ürünler bu ürünleri tüketip tüketmediğini tüketiyorsa ne kadar tükettiğini kontrol edin bence ve çocuklar çikolata tatlı bu tarz şeyleride çok seviyor gerçi engel olmak zor ama çok yemelerine engel olunabilir belki sizin oğlunuz daha küçük en azından kilo alımını yavaşlatabilirseniz boyu uzadıkça problem de ortadan kalkar

canım önceden fastfood türü yiyecekleri veya abur cuburu çok tüketiyordu. şimdi oda dikkat ediyor. zaten yaşıtlarına göre boyu uzun ama kilosuda fazla. biraz iştahını kapatacak birşey olsa eminim hemen verir

Canım doğduğunda çocuğun kaç kiloydu?

canım oğlum doğduğunda 2800 gr.dı ama boyu uzundu. 7 yaşına kadar da yaşıtlarından hep uzun aynı zamanda da çok zayıf bir çocuk olmuştur. 7 yaşından sonra çocuğumun iştahı bir açıldı pir açıldı. şimdi yaşıtlarına göre hala uzun ve kilolu. hormonal bir rahatsızlığı yok çok şükür. yüzmeye filanda gitmiyor bende ne yapacağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…