ocukluumun Annesiydin

Yeşilim okudukça benimde içimde kabuk bağlamış yaralarımı kopardın.Beni 30 yıldır aramayan babamı ilk defa düşündüm ve ağladım.Belki birgün senin kadar güzel yazamasamda bende duygularımı yazarım.

yeşilim okurken çok duygulandım zaten duygularını çok güzel ifade edenlerdensin ama yaşadıkların içimi yüreğimi acıttı gerçekten güçlü olduğunu düşünüyorum ben.. bembeyaz sayfaların var hayatta kendine bir daha bir daha açtığın.. ne mutlu sana sen çok değerlisin...

bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm?
fonda ebru gündeşin sarkısı bi yandan elimde kağıdım kalemim annemle ilgili 2 satır karalayıp sitede dolaşırken senin yazını gördüm içim daha bi tuhaf oldu anne demek isteyip ona sarılmak isteyip uzak durmak gibi bi duygu karmaşası offf madam... hangi duygularla söylenir bu söz bilmek istemiorumm kafam karışık duygularımı anlatamıorum
sadece yüreğine sağlık demek istiyorum

sevgili paşam 07,figom,ceom,
anlamlı yorumlarınız beni dahada yazılarımı paylaşmaya götürüyor.teşvikleriniz için
teşekkür ediyorum.

Yeşilim hayatta herşey biz insanlar için.Yaşadıklarımız yaşayacaklarımıza yol göstermeli.Bizim belki hep bir yarımız eksik kaldı tam olmadı.Sevpi boşluğumuz bir türlü dolmadı şimdi tüm sevgimi oğluma veriyorum.Oğlum sevgiyle büyümeli diyorum benim gibi hissetmemeli benim içimdeki boşluk onda olmamalı.Bunun için elimden geleni yapıyorum.Herkezi sevmeyi öğrendim affetmeyi öğrendim ama herşeye rağmen ben yinede 1 kişiyi af edemedim.Deniyorum afetmeyi ama olmuyor.
Hepinizi seviyorum

canımsın
çok etkilendim inanki..
ne yazıcak söz nede teseli edicek bir şey bulamadım inanki...
canım benim...

sedefçakır etkilenmedim desem yalan olur.oğlunla bir ömür boyu mutluluk,bolluk diliyorum.affetmek veya affetmemek için düşünme.zamanı gelince yüreğin doğru kararı verecek inan.
aylacım her ikinizede teşekkür ediyorum canım.okuyup yorumda yapıyorsunuz...

lente bugün üçüncü kez sana yorumların için teşekkür yazdım gitmedi tekrar deniyorum.
o kadar güzel yorumlamışsınki beni tanırmışçasına.çok duygulandım...
sende güzel ifadeler kullanmışsın bence yazmalısın.sevgiler..

çok etkilendim gerçekten.çocukların hayal kırıklıkları,mutsuzlukları,acıları daha bir ağır oluyor.yetişkinler bir şekilde atlatıyor yada o acıyla durumla yaşaması gerektiğini kabullenip devam ediyor.ama çocukken yaşananlar hep kalıyor derinlerde bir yerde...içini daha fazla acıtmazsa,kötü hissetmezsen devam et lütfen.sevgiler...

eflatunum üçüncüyü yazdım siteye yolladım okuyabilirsin canım ..merak etmişsin
teşekkürler ilgine.

eflatunum üçüncüyü yazdım siteye yolladım okuyabilirsin canım ..merak etmişsin
teşekkürler ilgine.

yaa ben nie göremiyorum 3. nerdeee
yeşilim ne dicemi bilemiyorum
bir solukta okudum 2 sinide duygularıı mütiş anlatmışsın
ama içim burkuldu çok fazla
daha kimbilir kaç tane ööle küçük çocuk var bu duyguları şimdi yaşıyan ve yaşamak zorunda kalan
yüreğine sağlık

arkadaşlar üçüncü bölüm çocukluğumun annesiydin 3 yazdım onları görmeniz için birleştireyim artık ceom birleştirmiş kızlarım sağolsun teşekkürler ceom.

Yeşilim sanki bir romandı okuduklarım.İçimi çok acıttın.Ama hayat devam ediyor.

gene herzamanki gibi çok güzel yazmışsın.senin yazılarını okumak bana büyük bi keyif veriyo devam et yazmaya selamlar

X