ocukluumun Annesiydin

pandora amazon teşekkürler yarın veya öbürgün yollıyacağım.
cano cano yakında...

bende sabırsızlıkla bekliyorum bak bu arada şiiirin baş harfleri senin adını oluşturuyordu adın zormuş yazınca anladım:)

Susi şiirinin adım olduğunu anladım sonradan topik yukarı çıkıyor diye utandım yazmaya...sevgilerimle.

Kalbi ,gönlü ,yüreği ,güzel YEŞİLİM çok güzel anlatmışın bir kaç gündür kk giremiyorum . ama buluşma gününde olduğu gibi sessizce sağ yanında oturmuş seni izliyorum ve seni dinliyorum ben senin kadar duygularımı anlatamasamda şunu bilin sizi yürekten seviyorum .emeğine sağlık çok güzel yazmışın devamını bende bekliyorum.

asi kelebek,hatiş teşekkür ederim yorumlarınıza.
az sonra yazıyorum devamını.

3.
Tekrar yattım.. Artık iyiydim. Madam evlenmiş, bir oğlu olmuş. İki kez geldi,küçücük bebek oğlu ile. Döndü İspanya'ya.. 19 sene gelmedi.. Sadece mektup ve telefon. Şimdi kapatın gözünüzü, sayın parmaklarınızı 19 a kadar. Saydınız mı ? Ama saydığınız kadar çabuk geçmedi yıllar benim için.. Çok uzun geldi, bir kanadım kırıktı.. İkisini de kırık hissettim.. 19 sene sonra çok hastayım dedi, gittim..

Oğlu büyümüş, onu çok sevdim, karın kardeşimdi, Madam yaşlanmış artık.. Kabul edilemeyecek kadar çökmüş. Bana hiç bir açıklama yapamadı sorarım diye. Hep kaçamak konuştu. Bir sözü beni üzdü " Hiçbir şeyden pişman değilim" ama ben pişman olmuştum,bu sözden sonra ona gittiğime.. 1 ay sonra döndüm. Şimdi her sene geliyor. Beni gördükten sonra artık yapamazmış bensiz, geliyor da ne oluyor? Hiç.. Gelse de olur gelmese de. Bana yabancı biri gibi,herhangi biri.. Çocukluğumdaki o anne değil, şimdiki yaşımdaki o anne hiç değil. Madam işte..

kayıp olan 19 sene affedilir değil, vicdanını temizlediğini sanıp döner, sonra gene gelir. ona birşey olursa burada bakar mıyım? bakarım tabi ne olacak.. Ben kim olsa bakarım.. Madama da baksam farketmez.. Ama bana neyin var çok sinirlisin dediği zaman,üzüldüğümü anlamamasına hâla şaşarım. Ne olduğunu merak edip gitmeseydim yanına, o gelecekmiydi diye düşünürüm..
Yavaş yavaş gözlerimi açıyorum, nasıl olsa iyileştim.. Uyandıran da yok artık,çocukluğumun anılarını.. Çocukluğumun annesi götürmüştü. Affettim ama asla unutmadım...

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! çocukluğumun annesi, şimdilerin madamı..

Yeşilimin anılarından duyguları...

Site içinde yazdıklarım kendi anılarım,hepsi tasdiklidir.. Başkalarının alması önemli değil, öyle komplekslerim yok ama başka bir yerde okursanız ordan almadığımın kanıtıdır..

Sevgilerimle...

Yeşilim canım çok üzgünüm .19 yıl dile kolay ama çekene ,bekleyene değil .Affetmek büyüklüktür ama tabiki unutulmaz .
Çok güzel bir bayansın kkdaşım .Ellerine ve yüreğine sağlık .

YEŞİLİM OKUYUNCA ÇOK ETKİLENDİM...EMİNİM SEN ÇOK GÜÇLÜ BİR KADINSIN

leerenim,buket yorumlarınıza teşekkürler..
bilmiyorum buket güçlümüyüm çok zordu...

sevgili yağmur madam için son.babamı yazacağım bir defa sadece
ve gene bana ait olanları
ilgine çok yeşekkür ederim..hayat işte.

yeşilim yüreğimizin derinliklerinde hissettik ama en çok; herkesin acısıda aşkıda kendine büyüktür herkes kendi bilir ne yaşadığını derler ya en çok sen herkesten daha çok hissedensin ve senin ne güzel yüreğin varmış
evet bende bakardım ama bide bunu yaşayıp diyebilmek yürek ister seninki gibi

ÖYLESİN TABİ YEŞİLİM SENİ OKUDUKÇA YAZILARINI KARIŞTIRDIKÇA DAHA İYİ ANLIYORUM BUNU... GÖZÜMDE DAHA ÇOK BÜYÜYORSUN ...BU KADAR ŞEYDEN SONRA BURAYA YAZMAN VE DUYGULARINI ÇOK AÇIK DİLLE ANLATMANA NE DENİLENİLİRKİ...SEN KENDİNLE ÇOK İYİ YÜZLEŞİYORSUN ACILARINLADA :KK43:

birşeyler yazmak istiyorum, ama bu sona hangi söz kafi gelir. susuyorum sonla ilgili...

söylüyorum senle ilgili :

yeşilim yaşadıklarınla iyi ki varsın ve iyiki sen olmuşun ve iyiki ben seni camın ardında olsam tanımışım.

seni seviyorum....

Yesilim senin hakkindaki dusuncelerimi anlatmak istedim, Harikasin seninle tanismasak bile neden bilmem gonul gozumle sen benim icin ozeldin simdi kendi kendime sunu tekrarlayip duruyorum, yanimda olsan kendin duyardin, nemi soyluyorum Yanilmadigimi, Birgun Seninle Tanismayi Cok Istedigimi vede Seni Sevdigimi

Yeşilim seni tanıdığım için her geçen gün kendimi daha şanslı görüyorum kk senin okadar çok sevenin varki seni yakından tanımak isteyen kk arkadaşların var .ne mutlu bana seni tanıdım.emeğine sağlık çok güzel yorumlamışınız.Kolay gelsin.

susi,buket,camdankalp,gülsibel,hatiş,lente.
bu kadar övgü beni çok ama çok duygulandırdı.beni anlamanız ayrıca sevindirdi
sizi seviyorum gerçekten seviyorum
camdankalp çiçek için ayrıca teşekkür ederim...

X