- Konu Sahibi CennetKokulum
kızlar kızım 6 yasında ıhmalden ve yasımın genclıgıne guvemmemden dolayı ıkıncıyı henuz yapmadık (21 yasında dogurdum) ama kaynanam v annem dahıl herkes morelımı bozuyor araları cok acılırsa kotu olur anlasamazlar felan fılan cevremde hadı ınıcının zamanı geldı dıyor ama ben hala hazır hıssetmıyorum kı bu senede yaoarsam seneye kızım 1 e baslayacak cok zor olur dıye bu senede dusunmuyorum nereden baksan 8-9 yas olacak aralarında oyle olumsuz dusunmeye basladımkı bu kadar yas olacagına yapmasam daha ıyı dıyorum ama kızım cok ısıtoyor sevgı dolu bır cocuk
bızde 4 kardesım ılk benım 2. ile aramda 1 yas 3 ay var dıgerlerı 7 sene arayla oldu bıryle 7 bıryle 13 fark var evet uzagız ama yınede kardesız 2. kardesımle cok yakın yasımız onla daha cok paylasımımız oldu lıseye kadar beraber oynadık eglendık hatalar yaptık dıgerlerıyle kusaklarımız farklı sızce cok cıddı problemler olurmu
bızde 4 kardesım ılk benım 2. ile aramda 1 yas 3 ay var dıgerlerı 7 sene arayla oldu bıryle 7 bıryle 13 fark var evet uzagız ama yınede kardesız 2. kardesımle cok yakın yasımız onla daha cok paylasımımız oldu lıseye kadar beraber oynadık eglendık hatalar yaptık dıgerlerıyle kusaklarımız farklı sızce cok cıddı problemler olurmu
Son düzenleme: