ocukken Neyi Ne Sanardk?

bende 37 ekran televizyon olunca 37 kanal oluyor sanıyordum uzun bir zaman neden 33 kanal var anlamadım hatta babama baba bizi kandırmışlar bunda 33 kanal var dediğimi hatırlıyorummmm hatta bazıları bozuk derdim babam onlar karınca derdi bana televizyona karınca girmiş derdim :)

ayrıca bende öpüşülünce hamile kalınacağına inananlardandım

gerçekten çok komikmiş ama
ben küçükken çevremde konuşurlardı,bağ bozmaya gideceğiz diye,
inanın kazma küreklerle bağı alt üst ederler sanıyordum...
sonra öğrendiğimde çok gülmüştüm...

Gece uyurken annem ışığı kapatınca, etrafta birşey göremeyince ''kör oldum ben''diye ağlardım.

hahahahah.

Kanseri, kan akması sanırdım.

Bir tarafım yaralanınca ''kanser oldum ben''diye ağlardım..

bende otların yeşilliklerin arasına kemik parçası düştüğünde yılan oluyorlar zannederdim. :)
ödevlerimi yaparken ne kadar uzun yazarsam o kadar çalışkan olcağımı sanıyordum :)

çok salakça ama tw lerin içinde adamlar var zannederdim tw kapanınca uyurlar sanıyordumm
çocuk aklııı

aynen bende öyle sanıyordum.

birde uyuyan bir insanın karşısında ne yaparsan rüyasında seni öyle görüyor zannederdim.babam televizyon karşısında uyuyup kalınca ona hareketler yapardım sarılır gibi yapardım ona sarıldığımı rüyasında görsün diye....

ha bide haberlerde falan son üç günde yada son 2 günde diye başlayan haberler olurya onları hep dünyanın sonuna 3 gün kaldı zannederdim. kaydirigubbakcemile3

ayy ne komik şeyler yazmışsınız kızlar bitanede ben söylim..mesela babam çocukken kardeşime 5 lira bana 5 lira verirdi ama benimki kağıt para onunki demir para olurdu...ona daha çok para veriosun die ağlardım herdefasında....megerse aynı para sdc onunki bozuk para....:roflol:

ben kayseride yaşıorum ..erciyes dağının bize görünmeyen yüzünde yılanlar böcekler vahşi hayvanlar yaşar zannederdim hep...

kardeşimde bi defasında yazılısından 2 yani geçer not almış..brnci sınıfa giden kardeşim geçerin pekiyi oldugunu düşünüp okuldan gelene kadar mahallede geçer aldım oleeeeeeeeyyy die sevine sevine gelmiş... ve sevinci , benim ona geçer başarısızın bi üst seviyesi diyene kadar devam etmişti....

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

klip izlerken bunlar ne cabuk degisdiriyo kiyafetlerini duyodm nasl yapiyolar acaba diye düsünüyodm hep

bide anneme ben i soruyodm bu ne anne oda ben kizim diyodu anne sen oldugunu biliyorm da bunun adine diyodmm allhimya hal düsünüyorm suna baska isim bulamamislarmi adi nie ben dir ki

Annem çaya kaçak çay da atardı arada. Dem vermesi için miymiş ne. O kaçak çay da bizim kilerde dururdu ki kiler ayrı bi odaydı. Ben de kileri hep gizemli bi yer diye düşünürdüm hani böyle gizli saklı şeylerimiz orda olur sanırdım. Hele ki adı KAÇAK çay olunca :) Annem komşulara çay ikram ettikten sonra sorarlardı çok güzel olmuş hangi çay diye. Annem markasını verip biraz da kaçak çay ekledim derdi. Ben nasıl korkardım ama var ya anlatamam :) Polise gidip bizi verirlerse diye düşünürdüm hep, uyuyamazdım korkudan. Kaçak elektrik gibi birşey sanırdım :))
Bir de kına gecesi olmuştu kuzenimin. Babaannem kendisine sürmüştü bana da küçücük sürmüştü çocuğum ya hani. Ama benim de kınadan midem bulanırdı ki hala bulanır.. Neyse işte kınayı da gece yatarken sürerdi bize. Bende de aksilik geç uyurdum küçükken. Babaannem aynen şöyle: "Çisil, bak eğer uyumazsan kına tutmaz elinde kına akar yatağın batar." Bu lafı deyince uyumamak ne mümkün?
Çok manyakmışım yaaa hatırladıkça gülüyorum :)) Geçen yine annemle bunları hatırlayıp hatırlayıp kahkahalara boğulduk :)

Geceleri "bozaaaaaaaa" diye nara atan satıcının bir canavar olduğunu sanardım.....

Dunya kendi ekseni etrafinda doner sozunu..dunyanin ekseni diye bisi var ve dunyada o ekseninin etrafinda tur atiyor sanirdim ve dunyanin nasil dondugunden cok eksen olan seyi cok merak ederdimkaydirigubbakcemile3

hatırladığım tek birşey var o da fazlasıyla yetiyor zaten:roflol:
5-6 yaşlarında annem pazardan geldiğinde kapıdan seslnirdi blamla bize kumanyayı glin alın derdi bende herseferinde onun fener gibi bişey olduğunu sanır poşetleri getirir getirmez hemen onu arardım her seferinde bulmazdım
çocukluk işte niyte sormuyosunkikaydirigubbakcemile3
yapılan erzak alışverişinden başka birşey değildi halbuki
:roflol:

süpersiniz yaaa :roflol::roflol::roflol:

ay bende cok saftim kücükken yaa..
kücükken tv'de eski görüntüleri veya filmleri gösterdiklerinde.. hani siyah beyaz olur ya,
bende eski yillarda herseyin gercekten siyah beyaz oldugunu ve sonradan renklendigini
düsünürdüm :roflol:

bide güzellik yarismalari filan ciktiginda, bende ileride güzellik yarismasina filan katilacagimi
sanirdim.. güzel oldugumdan filan degil sanki herkesin hayatinda olmasi mecbur gerektiren biseymis gibi sırnaşık şey

"Sıhhatler olsun lafını Saatler oldu
diye anlardım. Bunun da, Banyoda amma çok kaldın gibi bir şey
demek olduğunu sanıp babamın anneme kızdığını düşünürdüm. Annemin
buna karşın niye sadece, Sağol dediğini merak ederdim. Ne kibar
kadın, derdim." aynen.
bir de ayın sabaha karşı bütün balkonları tek tek ziyaret ettiğini zannederdim uykumdan oldum boşu boşuna, ilkokul arkadaşım beni kafaya almış meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…