• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocukken Neyi Ne Sanardk?

oğlan çocuklarını babalar,kız çocuklarınıda anneler doğuruyor sanırdım

takiii cici erkek kardeşim olana kadarrrr.:1shok: :1shok:

bendeki taramvayı düşüne biliyormusunuz kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Horoz Lojistik firmasının araçlarında cidden horoz taşıdıklarını sanırdım :roflol:

Bende hep küçükken koyun bokunu zeytin sanardım Allah Alaaahhh bu zeytinleri neden yere atıyorlar ki derdim hep içten içe:roflol:

Bende hep küçükken koyun bokunu zeytin sanardım Allah Alaaahhh bu zeytinleri neden yere atıyorlar ki derdim hep içten içe:roflol:

aynen canım liseye kadar diyebilirimki hiç zeytin yemedim....Şimdide zeytinsiz kahvaltı yapmıyorum.....:dance::dance:

çok salakça ama tw lerin içinde adamlar var zannederdim tw kapanınca uyurlar sanıyordumm
çocuk aklııı

radyonun içinde küçük adamlar olduğunu
çocuğun olması için evlenilmesi gerektiğini
en güçlü erkeğin sadece benim babam olduğunu
bir de köpeklerin başka ülkelerde farklı havladıklarını zannederdim
arap ülkelerinin karanlık olduğunu
yarın denilince uzak bir vaktin kastedildiğini
otuz yaşın beli bükülmüş ihtiyarlık zamanı olduğunu
en mutlu çıcukların bakkalların çocukları olduğunu zannederdim:))
ve hayalim büyüyünce bir bakkalla evlenmekti:))))))

ramazanda annemler sahur yapıcaz derlerdi bende sahur diye bi yiyecek var sanırdım...

öpüşülerek hamile kaldığını sanardım
banu alkana cok üzülürdüm
o kadar cocuğa nasıl bakıyor diye :roflol:

televizyondaki insanların beni gördüğünü sanıyordum...
öpüşmeyle hamile kalındığını sanıyordum...
diğerlerini aklıma geldikçe yazarım..

banada annem benım arkamdada gozum var senın arkamdan neler cevırdıgını her zaman görürüm derdi. bnde saclarının arkasında sıralanmıs sekılde gözler var sanardım..bıde ne yapsan kuslar soyluyo dıyodu ,butun gordugum kuslara tas atmaya calısırdım.vekucukken cok agır bronsıt gecrdım hastanlrde yattım onun için dondrma yasaktı.. annemler benım canım ıstemesın dıye onların içinden yılan cıkıyo derdı.mıllete sasrıdm nasıl yıyolar bu dondrmayı dıye

ben evlenince sadece bikez birlikte olunur sanıyodum ilk gün o da :)

:roflol::roflol:Bende ne zaman çocuk yapmak istenirr... o zaman yapılırrr zannederdimm..

Birde bebenin karından çıkarak doğduğunu zannederdim
:roflol: :roflol: :roflol:

Torbacılardan bende çok korkardım kötü adam sanardım onları .
Ellerinde kına olandan yemek yemezdim pis diye hala da etkisi devam eder .
Bebeklerin karından geldiklerini düşünürdüm ama yanılmamışım Sezeryanla doğum yaptım :)

Back