• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocukken Neyi Ne Sanardk?

bende çok güldüm bu yazılanlara kızlar ne saf duygularımız varmış.

bende hep denizlerin sabahları hortumla doldurulduğunu gece de boşaltıldığını sanırdım( gece o kadar su nereye boşaltılıyorsa) birde türk filmlerinde ölenleri daha sonra başka filmde gördüğümde aaa bu geçen günkü filmde ölmemişmiydi derdim hep. ne salakmışım:roflol:

bende televizyondakilerin beni gördüğüne inanırdım..tv karşısında ağlamazdım ve hep güzel görünmeye çalışırdım...:roflol: :roflol:

Bende filmlerde ölenleri gerçekten ölürler sanırdım ne kadar fedakar insanlar sevdikleri için ölüyolar derdim içimden -tatlicadiarzu-

Birde babam araba hararet yaptı dediğinde hep arabanın canının çay istediğini sanardım :roflol:

çünkü annemlerin çayın harareti alıdığını söylemişlerdi zemuszemus

safmıymışım evet ta kendisi ben oluyorum kaydirigubbakcemile2

Bende küçükken üniversiteyi bitirince hakim karşısına çıkıp sana iş yerini ayarlayacak sanardım ne safmışım pehh

eskiden kasetler vardı teyiplerde doldurulurdu seskaydı yapılırdı
bende radyonun teyip kaseti gibi önceden doldurulduğunu sanırdım
haberlerde kaza olduğu zaman bu insanlar ünceden kaza olacağını biliyorlardı
neden insanlara süylemiyorlarki diye düşünürdüm
oyüzden spikerlerden nefret ederdim onları çok kütü insan zanederdim
CADIARZU

bende almanyadaki ineklerin ne dediklerini merak ederdim. nasıl me ler derdim...

:roflol:

bende, televizyonlar için 37 ekran falan derler ya, onları kanal sayısı zannederdim,çocukken televizyonumuzda 8 kanal olduğu için 8 ekran tv miz var derdim sırnaşık şey

İlk aklıma gelen mercimek çorbasının içindeki taneleri kurt sanmamdı-tatlicadiarzu-
hayatta içmezdim kurtlar beni yer diyemafoldumben

ben bide her kızın göğsünden süt gelir sanırdım hiç unutmam 7 yışında nerdeyse koparana kadar sıkmıştım çıkmayıncada anneme gidip saatlerce ağlamıştım benden süt gelmiyo diye :roflol::roflol:

yine çocukken ben...benle aynı yaşta olupta benden başka şehirde yaşayan kuzenlerimin benden daha hızlı büyüdüklerini sanardımmm:roflol::roflol:

anneannem birgün bize çörekotlu peynir göndermişti.bir bidon..Ben bidon içindeki çörekotlarını afedersiniz< fare boku zannedip bütün bidonu dökmüş ve anneannemede 1 ay küsmüştüm ..Annem zor ikna etmişti beni...

ben küçükkenn :))
evde benden başka herkes robot zannederdim..arkamı döndüğümde yada odadan çıktığımda insanlar robot olacak eşyalarda ağzı gözü olup konuşacak sanırdım :))
cem yılmaz gibi bende gil li konuşanları fakir zannederdim :delphin:
devlet parasız yatılı okuluna gidenleri fakir zannederdimm delikafadulden
sıhhatler olsun kelimesini senelerde saatler olsun diye söylemişimdir
ve yayla çorbasının isminin bu olduğunu 14 yaşımda öğrenmişimdir o ozamana kadar benim için Layla çorbasıydı kaydirigubbakcemile3

anneannem birgün bize çörekotlu peynir göndermişti.bir bidon..Ben bidon içindeki çörekotlarını afedersiniz< fare boku zannedip bütün bidonu dökmüş ve anneannemede 1 ay küsmüştüm ..Annem zor ikna etmişti beni...
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayy gülmekten yarıldım valla

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

anne tarafım karslı olunca tabi bide yeşermiş peynirleri var.Yemin etmişti size peynir meynir yok diye...Rahmetli anneannecim ne çekerdi benden ....

Ayrıca inanmayacaksınız ama yaşım 36 ben hala saatler olsun diyebiliyorum ve öyle derim....AAAa bak bu yaşta birşey daha öğrendimn......

Back