merhaba hanımlaar
sinem cim hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alrısınn. benim kuzeninde suni sancı vererek doğum yaptı biraz uzun sürdü ama sonunda oğluna kavuştu:) umarım suni sancıya gerek olmadan bebeğin gelir:)
pelincim evet hikayeni biliyorum. hepinizi biliyorum ama isimleri bazen karıştırıyorum (gerçi bu hepinizde oluyormuş isim hatırlama yazılarınızı da biliyorum:))
ben ilk defa bir forum sitesine üye oldum. çocuk isterken benim gibi olan varmı diye internette karıştırıken kk ile tanıştım ve o zamandan beri takip ediyorum.
pelin cim cevabın için teşekkür ederm. eşim şehir dışındadoktor tahlil istediğinde sadece varikosel olabilir basit bir ameliyatla düzüelir falan demiş. geçen hafta eşim ist a gidince sonuçları gösteremedik cmts pazar geldi şimdi ama doktor h içi çalışıyormuş bu akşam yine ist a gitcek. yani benim iş 1 hafta daha askıda kaldı. ya bu hastalık keşke bende çıksaydı eşim doktora gitmekten nefret eder, kan görmeye dayanamaz nasıl tedavi olacak hiç bilmiyorum bu konuyla ilgili hiç konuşmuyor zaten
bu arada adet günüm bugün yarın bekliyorumama içimden hep gelmesin bir mucize olsun diye dua ediyorum
aminn şekerimmm inşallahh bende çok çekiniyorumm şu iştendeee ama kaderde de varsaaa kendimi daha fazla germek istemiyorumda. şimdi sana detaylandır şu kuzeninin doğumunu diyesim geliyor ama yok sormayacağımmm, neteende çok güvendiğim bi site var sadece oradan okudum ve daha çok kurcalamamaya karar verdimmm. Du bakali nolcakkk