Selamm hanımlarrrr...
Oyyy ne kaa sıcak yawww. Allah nazarlardan sakınsınn bu araba işi pek bi şugarmışş, meğerrr canım kocişimi içindeee usta bi şoferr varmışş, bir hafta içinde kaptı bu işizaten normaldede çok gezmeyi sever şimdi eve giriyoruzz bir saatt içinde hadii bi yerlere gidelim mi diyiveriyorr gözleri parlıyorrrr. İkimiiznde ehliyeti varda araba kullanmasını bilmeyenlerdikk ama maşallahhhh kocişimmm halletti bu işi, ahhh bi de benimmmm ayacıklarmın şişi olmasaaa bende hiç eve girmek istemiyorum amaaa artık belli bi süre sonraaa uzanmamm zaruri hal alıyorr dönüyoruz eveee, zatenn bulduğum her düzlüğee uzanma modundayımmm ,oy oyyy...
Bu arada bizim topiğe benzer bir başlık daha var dünden beri önce bi ona yöneliyorummm tuhaf oloorrrr, herbikeşlereeee güzel hafta sonlarııı :lepi:
selam arkadaşlar...aranıza yeni katıldım...2 yıllık evliyim.evlenir evlenmez hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı.uzun bir aradan sonra artık bir bebek istiyoruz.2 aydır deniyoruz ama olmuyor.Bu durum beni korkuttu bile.aslında 2 denemede olmayabilir biliyorum ama yinede çok korkuyorum...
merhaba hanımlaarrr.... sinem anneee yazdıklarını okudukça bi vay beee çekesim geliyo yaa sositososito bu topiği ilk okuduğum zamanları düşünüyorum ve duygulanıyorum açıkcası. amalardan buralara geldin şimdi ise prensesini kucağına alacağın ana, günler belki de saatler kaldı. dularım seninle sinem anne.. inş. sağlıkla haberlerini alırız.. :kedi: bu arada acilen gitmezsen bi not bırakıp gidiver naniknanik biz merak ederis ayooll olumunekankayizsmile
son günlerde iç dünyamda çıkan çatışmalar nedeniyle karışık ruh hallerindeyim kızlaarr.. kocişimde yüzümü güldürebilmek için ne taklalar atıyo yazık.. ama ben hala iki saat komedi filmi seyrettikten sonra, kahkahadan kırıldıktan sonra, oturup bi surat bi surat ağlayabiliyorum.. ohaoldumsmile
gün içinde bebişimin beni mutluluğa boğan hareketleri de olmasa depresyona girdim diyecem. o derece oldum yani..du bakem bu hafta sonunu kendime milat ilan ettim. düzelecem dedim. kendime ve bebeğime söz verdim. ve sanırım belkide bugün doktora rapor almaya bile gidebilirim..
ben yine gelirim..
görüşmek dileğiyle.. kendinize iyi bakın hanımlaaarr....
Fezacımm hiçbişey için lütfen kednine yüklenmee en önemlisi sakin olabilmek ehh o da olamıyorsa niye olmoor diye daha da kendine sıkıntı yaratmaaa. Ama tabii kendini en iyi tanıyan sensinnn çook anormal bir durum varsa ve bu seni rahatlatacaksa profesyonel bir danışmana sormakta elbette yarar varrr, ama sen sen oll yinede kendini hep daha ön planda tuttttt
canım sinem aplam :kedi: tavsiyeni tutmaya çalışacam söz olumunekankayizsmile kendime yüklenmemin sebebi hiç bi zaman kendimde bu tür haller görmememden kaynaklanıyor sanırım. ama iş ve kayınvalide tarafından bazı sorunların zaman içinde fazlasıyla birikmiş olması bi de benim bu narin hamile ruh halim birleşince böle bi sonuç çıkıyo haliylen.. eşime soruyorum neden böyleyim diye bilmeemm hiç hamile olmadım ki diyo laelaelaelaelae adamceezimde haklı de mi ama sempatiksalakcinni
neysem dedim ya hafta sonunu kendime milat ilan ettim. şimdiden dostlarımla planlar programlar yaptım. sonracııma doktorcumla da konuştum ve kurduğumuz bi komplo planı neticesinde pazartesiden itibaren bi 5 günlük rapor yazacağının sözünü de aldım.. e daha ne olsuunn.... bi raporda ağustos başına patlatacam nasipse e sonra eylülde doğum izni var zatenn.. :CüvCüv: acıkta hamileliğimin keyfini süriyüm di mi hihoyyyt
neysem benden haller bu kadar. bu arada vücut ve nefes egzersizlerine başladım. nur hocam, sena annecik ve sinem müdürümden de tüyolar bekliyorum ona göre...
sibelim, tubam. kıs ev işi yapmıyoz demişiniz alın benden de o kadar. kaydirigubbakcemile yaza temizlik yapacaktım ondan da vazgeçtim artık doğuma nasipse.. o zamana kadar koyverdim ipleri gitsin.. -tatlicadiarzu-
neyse bendeniz ve azra prenses biraz işlerimize bakalım..
görüşürüzz kızlaarr...hihoyyyt
feyzuscum günaydin, seni online yakaladim
nbr, nasil gidiyor..hft sonu geldi,aldigin kararlari uygulama vaktidir simdiyerimseniben
eylülde dogum izni var demek...feyzusum eger bebisim benle olsaydi ayni ay dogum yapacaktik demek ki! benim tahminen 26 eylüldü.kismet iste...ayni zamanlarda hamile kalmisin asagi yukari..
hava kapali, yagmurlu, hafif serinlik var...bende biraz sikilganim bugün :bbo:
anam yakalandıımm :kedi: napim kız bugün cuma diye kafayı yidim.. malum son mesai günü..çalışmıyom da sabahtan beri.. yemek yiyecem birazdan sonra biraz iş toparlim diyorum ama enercikim.. tabi bu yarının enercisi.. kaydirigubbakcemile3
şaka şuka izinler, doğumlar yaklaşıyo sibelcim.. ve minik kelebek içimde daha bi hareketlendikçe bana yaşam katıyo.. inş. annesi de biraz toparlayacak kendini ve rapor felan derken beraber daha çok vakit geçirecekler.. dediğin gibi aynı zamanlarda hamile kalmışız Allahın takdiri tabi ki ama inş. sende en kısa zamanda göbüşlü ve bebişliler grubuna katılırsın bakalım.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..
bi de dediğin gibi havada ki kasvet kalksaaa.. ay ne nankörüm yaa geçen hafta sıcaktan baygınlık geçiriyordum şimdi havadan şikayet ediyorum.. du bi cıs yapcam ben kendimee :kedi:
sinemciiimmm nınınınııııınnnnn desene geldi çattı kavuşma vakti.. hep aklım sende, dularım sizinle.. nasipse hayırlısı ile atlatın inş. güncel haberlerini bekliyoruz ona göree...
eee diğer kızlaaarr.. siz nerelerdesiniz bakim.. iki tıklayın.. merak ettik.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?