ay gözlerim doldu senoşum. benim anneannemi anlatıosun sanki. benimki de alzehemier hastası ve tek unutmadığı abdesti namazı.. offffff mekanı cennet olsun anneanneciğinin. allah sizlere uzun ömürler versin. sadece bunu yazacak vaktim var kızlar. geri dönüp hepsinizin ifadesini alcem bi gün. öptüm ve çok özledim hepsinizi. okuyorum ama yazcak vakit bulamıyorum. döncem ama ben size..kaydirigubbakcemile2
Sinem'cim yazdıklarını bir solukta okudum. Doktordan doktora ne kadar fark ediyor malum.
ben 2'li testi SSK Okmeydanı'nda yaptırdım. 5 kuruş ödemedim diye. Şimdi sonuca güveneyim mi ona takıldım haliyle. Günde binlerce test yapıyorlar, hata olabilir mi diye 2 gündür kafayı yiyorum. Daha önce de bende hepatit pozitif çıkarmışlardıTekrar teste gitmiştim. Sonuç negatif tabi ki.
Neyse şimdi Pazartesi doktora gidiyorum. 4'lü test yapacağız ve gene ultrasonda bakacak. Bu sefer sanırım özelde yapacak testi. 16. haftanın içindeyiz. 2-3 güne sonuç çıkarsa hemen karar vereceğiz. Beni amniyosentezde düşük riski endişelendirmiyor. Kendi doktorum yapacağı için ona zaten extra güveniyorum. Sadece yaptırmak istemiyorum. Birşey bana engel oluyor sanki. Normal doğum isteyen ben bu işlemden korkuyorum nedense. Gerek olmadığını hissediyorum bir de. Ama sonrasında pişman olur muyum diye de düşünüyorum. 5 ay kendimi yiyip bitiririm, yaptırıp kurtulsaydım diye.
2 gündür kafam kazan gibi. Pazartesiye kadar sabretmem lazım. Sonrasına bakacağız.
kızlar biliosunuz tatile çıkıyoruz..
hepinizi öperim
20 hazirana dek yokum,
dönünce okururm bir bir gelişmelerinizi
kalın sağlıcakla...
kizlar çok üzgünüüüm...sabah kirmizi karti gördüm, nedense bayagi ümitliyidim, hemde kendimi defalarca "hemen olmayabilir " diye telkin etmeme ragmen..
dün aksam da sevdigim bir arkadasimin 6 haftalik hamile oldugunu ögrendim, onun adina cok mutlu oldum..hatta ben de hamile olabilecegimi umarak ..ama malesef...
ne olur bana kizmayin kizlar, senelerce bebek özlemiyle yanip tutusan arkadaslarimin oldugunu , böyle düsünmemin mantiksiz oldugunu farkindayim..ama yine de cok üzüldüm iste..
umarim size güzel haber verecegim günlerde gelecek, neyse simdilik benden haberler böyle ...
ben bu ay, pasa pasa bisikletime binmeye, sahilde dolasmaya, gezip tozmaya ve fotograflar cekmeye devam edeyim..kafami baska seylere yogunlastirmam lazim cünkü...
hepinize iyi hafta sonlari
Yaa ne üzülüyosun alla allaaaa du bakem hemen deilsona şaşkın ördek olma az daha sabır
zemuszemus Rabbim en hayırlı dönemde verir inşallah :) sıkı çalışmalara devammmalkisalkisalkis
hepinizi öperim
20 hazirana dek yokum,
kalın sağlıcakla...
hepinizi öperim
20 hazirana dek yokum,
kalın sağlıcakla...
kizlar çok üzgünüüüm...sabah kirmizi karti gördüm, nedense bayagi ümitliyidim, hemde kendimi defalarca "hemen olmayabilir " diye telkin etmeme ragmen..
dün aksam da sevdigim bir arkadasimin 6 haftalik hamile oldugunu ögrendim, onun adina cok mutlu oldum..hatta ben de hamile olabilecegimi umarak ..ama malesef...
ne olur bana kizmayin kizlar, senelerce bebek özlemiyle yanip tutusan arkadaslarimin oldugunu , böyle düsünmemin mantiksiz oldugunu farkindayim..ama yine de cok üzüldüm iste..
umarim size güzel haber verecegim günlerde gelecek, neyse simdilik benden haberler böyle ...
ben bu ay, pasa pasa bisikletime binmeye, sahilde dolasmaya, gezip tozmaya ve fotograflar cekmeye devam edeyim..kafami baska seylere yogunlastirmam lazim cünkü...
hepinize iyi hafta sonlari
tubiiişciiim simdi iyiym, daha iyiyim..sabirla bekleyeceğiz.Allah'ima hayırlı zamanda sağlıkla ver bebeğimi die dua etmiştim zaten. aksam esimle de konuştum, o yüzden de belki rahatladım.kendisi sigara kullanıcısı, sigarayı bırakıp bebek sahip olmanın daha sağlıklı olacağını söyledi..bunu ondan duyduğuma çok sevindim, içime su serpti.umarım uygulamada da başarılı olabilir ve sigarayı bırakabilir.en başta kendi sağlığı için..vallahi de delüyüm ben...daha ilk seferde neler düşündüm dimi...
haaa bi de eşimle konuşuyorduk da "hangi burç iyi hangi burç olsun bebişimiz" demez mi! Tövbe tövbe.."öyle ısmarlama olmaz, Allah'ım ne zaman uygun görürse, cinsiyeti, burcu farketmez" dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?