Kontakt Lens ocree ve rainbow hazel hakkında

jumanji_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
38
0
arkadaşlar ben kısa sure once rainbow elite line hazel aldım aslında gayet memnunum renginden. ama pupili genış ve bilmiyorum bu benım takıntım mı ama sanki biraz bombeli gibi geldi.
Eki Görüntüle 229980
şimdi de soloticalara ve rainbowun giallosuna bakmaya basladım ocre ve mellere baktım meller yeşil ben ela istiyorum o da sanırım ocre oluyor ama forumda hiç ocre fotosuna ve yorumuna rastlayamadım aynı sekilde giallo hakkında da kimse net bişey dememiş herkesde bı mellldir gidiyor valla
işte şu ocrelerin ve ya gialloların resmlerini paylaşsanız ve rainbow hakkındaki sorunlarımı değerlendirseniz çok sevinicemm ya kafayı taktım fenaa..

Merhaba, bu hangi lens gözünüzdeki?Çok hoş duruyor. Ocreyi. koyu gözde paylaşan birkaç kişi var,onlardan biriyim:) Özellikle de Nil nickli arkadaşımızı eklediğinizde albümünde göreceksiniz. Tam olarak koyu gözde o şekilde duruyor. Çok güzel bir renk hafif yeşile çalıyor,kahverengimsi koyu yeşil. Kullanım olarak da gayet rahat.

Fotoğraflarımda net çıkmadı, ama bulunca eklerim

Eklentiler

• $190620111051.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 700
rainbow eliteline hazel bunlar canım. ya aslında oldukça memnunum da ben ıyının en ıyısını arıyorum acabba diyorum ocreler daha da ıyı mıdırler? pupilleri daha dar diye duydum peki renginde grilik var mı ? mesela benım hazellerim kesinlikle bal rengi değil gri koyu yeşik kahve arası bişey ben de öyle istiyorum ama iyisini aramamın nedeni lensın rengini begenmemem değil tamamen yapısından kaynaklı :93:

evet canım anlıyorum seni,rainbowların yapısı bir de hafif pörtlek,çatık kaşlı sert bir ifade veriyor yüze,solotica da bombe yok nerdeyse o yüzden hiç çatık kaşlı sert bir ifade vermiyor,yumuşak hoş bir ifade veriyor yüze,rainbowların tabi bir de pupil yoğun güneşli ortamda baya belirgin,renk baya yakışmış ama hafif bombe rahatsız ediyor galiba seni

aynen öyle çok güzel ifade etmişsinz =)) yanı rainbowlarımı da sevmedim değil ama kısa bı sure sonra hidrocor ocre alıcam sanırım. hidrocharmların da etrafındaki koyu hare hoşuma gitmiyor umarım hıdrocor ocre çok acık olmaz istediğimi onda bulurumm

gözleriniz çok koyu kahveyse tam istediğiniz gibi olur. ama eğer ocre hidrocor ise yani haresizse bilmiyorum belki birazcık daha açık olabilir.Soloticanın yapısından kesinlikle memnun olacaksınız.Tereddütünüz olmasın,gözünüzde yok gibi hissedeceksiniz.

gözleriniz çok koyu kahveyse tam istediğiniz gibi olur. ama eğer ocre hidrocor ise yani haresizse bilmiyorum belki birazcık daha açık olabilir.Soloticanın yapısından kesinlikle memnun olacaksınız.Tereddütünüz olmasın,gözünüzde yok gibi hissedeceksiniz.

ben bahsettiğiniz lenslerin hepsini kullandım...ve hepsini kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki en doğalı ve en güzeli rainbow elite line hazeldir.....bence giallolara ocrelere falan hiç bakmayın...ilk günler gözünüze hoş gelir sonra pişman olabilirsiniz...heleki yıllık lensler bunlar sıkılınca ha diyince atamıyorsunuz....
ocre de rainbow hazelin muadilidir zaten...ama ocrenin rengi çok daha bulanık ve çamurludur..haberiniz olsun...soloticanın ışıkta rezil eden pikselli görüntüsüne hiç değinmiyorum bile....

elite line hazel , soloticadaki crystal ile ocrenin karışımı gibi birşey..crystalin yeşilimsi gri yansımasıyla ocrenin sıcak bal rengi yansımasının karışımından meydana geliyor ki bence ideal karışım bu hiç şaşmayın :) elite hazelden tek şikayetim haresiz oluşuydu yoksa renk mükemmel...
hazel aynı zamanda rainbow markanın en az pupil gösteren renklerinden birisi (kullandığım 5 renginin içinde)

ayrıca rainbowun hazel rengi giallodan çok daha fazla gözrengi açma özelliğine sahip..giallo hazelin yanında sadece renk yoğunlaştırıcı gibi kalır...
lensiniz çok yeniyse 1 hafta kadar bekleyin gerçek rengi otursun...yeni olduğu için olduğundan koyu duruyor olabilir...o da olmaza solusyon markası değiştirin bombe görüntüsü azalabilir belki..

Son düzenleme:
bu gun erkek arkadaşım ilk bir saat gozumde lens oldugunu anlamadı =)) ki lens hiç sevmez yanii çok dikkatlidir. sanırım hazellerim gercekten cok doğallar..

hangi marka solüsyon önerirsiniz peki ?

bu gun erkek arkadaşım ilk bir saat gozumde lens oldugunu anlamadı =)) ki lens hiç sevmez yanii çok dikkatlidir. sanırım hazellerim gercekten cok doğallar..

hangi marka solüsyon önerirsiniz peki ?

sauflon all in one light kullanırsanız lenslerdeki opaklığın fazlalığını alıcak ve gözle daha kaynaşan bir lens olmasını sağlayacaktır :) ama bu hemen pat diye olmaz biraz süreç gerektirebilir
dipnot olarak ekleyim..bir lens ne kadar opaksa o kadar çok pupil boşluğunu belli eder..ve daha çok bombeli gibi görünür...opaklığı solusyonla kırılınca pupilin ve bombenin eskisi kadar sorun olmayacağını düşünüyorum :) elite line hazel eskidikçe daha doğallaşmıştı benim kullandığımda

Son düzenleme:

canım ben senin tam olarak ne istediğini çok iyi anlıyorum..ben de eskiden tam olarak bal rengi duran ve başka renklere çalmayan
saf bal rengi olan lens arayışı içindeydim ve birçok marka hazel kullandım ve araştırdım...ama şu sonuca vardım...en pahalı markalar da dahil
hiçbir hazel türü lens malesef ki kavanozda duran bal gibi saf ve parlak ve altın rengi gibi sıcak yansımalı bir renk duruşu vermiyor...
saf bal rengi göz lensle elde edilecek bir göz rengi değil...sadece gerçek doğal göz rengine mahsus bir ton...Allah vergisi...

ela lensler illa ki ya yeşile yada griye çalıyor veya çok turuncu oluyor...istisna olarak mesela freshlook ta da honey adında bir renk var
o renk yeşile veya griye çalmaz ancak bildiğin ateş turuncusudur ve net bir renk olmasına rağmen hiç de doğal değildir...

renkli lenslerde doğal mavi göz yeşil göz ve gri gözleri çok başarıyla yapıyorlar ama birebir tutturamadıkları
tek göz rengi bal (ela) göz rengi...o yüzden her kim benim lensim tam olarak bal rengi duruyor diyorsa yalan söylüyordur..
lenslerden biraz anlayan birisi o tip renk gözlerin gerçek mi lens mi olduğunu kolayca ayırtedebilir..
çünkü lenslerin yarattığı elalıkta gerçek ela gözdeki saflık parlaklık yoktur..buğululuk vardır..
nedenine gelince ; elite line ın boyamasında gördüğünüz üzere yapısında pastel turuncu ve beyaz
boya karışımından ibaret bir rengi var...içine katılan beyaz boya yüzünden lenslerde gri ve/veya yeşil yansımalar meydana geliyor..
bu beyaz boyanın da lenste bulunması gerekiyor gerçek göz rengini açması için...sadece turuncu boya olsa hiç göz rengini açmazdı...
o yüzden bu tip lensler hiçbir zaman saf bal rengi sonuç elde edemiyor...bazı lens markaları ilk alındığı günler öyleymiş gibi gözükse de
bu yanıltıcı bir izlenim...

meraba arkadaslar yarın lens alıcam ama cok kararsızım rainbow giallo alıcaktım ama yakışmayacagı kanısındayım gözlerım normal kahve o tonlarda dogal hangısını onerırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…