Ocean Polysitol kullandığım ay gebe kaldım

Ben 3 ve 4 Mayıs ı saymıyorum. 5 Mayıs tan sayarsam bugün 10. Gün. Dün sabah leke geldi 2 kere. Akşamı test yaptım. Gebelik görünmedi. Erken gebelik testi mi bilmiyorum normal inovata nın testi. Biraz daha bekliyim diyorum

Artık takip etmeden de olur canım eğer yumurtalama gördüğün günleri değerlendirdiysen
Ama pcos falan varsa takip et bazı aylarda iki kez yumurtalama olabiliyor çünkü
14-15 gün sonra test yap bizede yaz canım inşallah tutmuştur

Bazen öyle olabiliyor ama leke olması falan olumlu işaret bir kaç gün daha bekle en azından 14 gün geçmiş olsun, bir test daha yap
Ama bence hamilesin

İnnovitanın hızlı gebelik testi olması lazım, erken gebelik değil onlar. Benim kaset testte çok zor görünmüştü 10. günde. Erken gebelikte hemen çıkmıştı ikinci çizgi. Ama isterseniz hiç stres olmayın adet gecikmesini bekleyin daha garanti olur.

Evet bende pcos var, ama hafif düzey demişti. Ben bazı belirtileri yaşadığım için takibi bıraktım. Tabi ki yazıcam inşallah

Evet ya, bekliycem biraz daha. Ama eğer gebelik varsa düşük olmasından korkuyorum. Pcos larda düşük çok oluyor. Erkenden doktora gidip önlemini alırdım diye. Neyse hepimiz için hayırlısı ve kolayı olması dileğiyle

Ben öyle bir düşük ihtimali duymadım açıkcası pcos için. Ama olumsuz ihtimalleri düşünmemeye çalışın. Birkaç gün daha bekleyip erken gebelik testi yapın isterseniz. Dediğiniz gibi erkenden öğrenip doktora da erkenden gidersiniz önlem için. Ama sağlıklı gebelikse vücut onu tutmak için çabalıyor zaten. Sağlıksızsa da tutmak için ne yapsanız da sonuç vermeyebiliyor. Hayırlısı dediğiniz gibi

Canım dün kan verdim negatif. Ama hâlâ şikayetlerim devam ediyor. Bel bacak kasık ağrısı. Göğüs ağrısı şişkinliği yerleşme lekesi. 3 Mayıs ve 4 Mayıs gecesini değerlendirmiştik. Pozitife dönme ihtimali var mı acaba? Her an adet olacakmışım gibi ağrı his var bende.

10 günden sonra kanda çıkar diye düşünüyorum ama belli olmaz yine de. Geç döllenme olmuş olabilir. Yumurtlamadan 2 hafta sonra adet beklenir genelde. Ama üç beş gün gecikmeleri normal sayıyorlar. Yine de adet olamazsanız doktora görünebilirsiniz bence. Muayenede rahim duvarının kalınlığından adet veya gebelik olabilir diye yorum yapıyor doktorlar. En azından önünüzü görmüş olursunuz.

Bunu kullanırken şeker isteğiniz kesildi mi? İnofolic ile etkisi aynı mı?

Bunu kullanırken şeker isteğiniz kesildi mi? İnofolic ile etkisi aynı mı?
Ben ikisinde de öyle bir etki hissetmedim. Çünkü pcos veya insülin direnci gibi bir tanı almadım hiç. Sadece takviye amaçlı kullandım bunları. Öncesinde eksiklikten ötürü b12 ve demir kullandım. İki üç ay folik asit sonra inofolic ve inositol sonra multivitamin, pms atakları için de magnezyum kullanıyordum. O sıra 2 kilo civarı aldım. Şişkin gibiydi vücudum. Bu takviyelerden dolayı aldığımı düşünüyorum o kiloyu. Ama hangisinden bilemiyorum.

Kızlar merhaba, polysitol verdi doktorum fakat sabah 2 akşam 2 şeklinde. Sizler nasıl kullandınız günde kaç tane önerdi doktorunuz? Kafam karıştı açıkçası fazla gibi geldi…

Kızlar merhaba, polysitol verdi doktorum fakat sabah 2 akşam 2 şeklinde. Sizler nasıl kullandınız günde kaç tane önerdi doktorunuz? Kafam karıştı açıkçası fazla gibi geldi…
Doktorunuz o şekilde söylediyse bence yanlışlık yoktur ama yine de bir sorun fazla geldiyse. Ben sadece akşam tek doz kullandım ama doktora sormamıştım.

merhaba , ben de ovulasyon takibi yapıyorum pcos var ve farklı bir ürün alayım dedim bu ürünü gördüm ve buraya denk geldim . eczaneden alacağım ama şunu sormak isityorum ne zaman takip yapsam benim hiç bir zaman böyle kop koyu renk olmuyor soldaki çizgi hep ince hafif renkli oluyor. yani bazen renk koyulaşıyor ama böyle başkalarında gördüğüm gibi kırmızıdan mora dönmüş asla olmuyor. benim yumurtam mı gelişmiyor? benim yumurtlamam mı olmuyor? doktora gittim bir kaç kere ama bana yumurtlama olmuyor yeterince bğyümüyor gibi şeyler söylenmedi. ben bunu düşünüyorum acaba bende doğru dürüst büyümüyor mu yumurta. temmzudan beri yapıyorum kontrolü ama ara kanamalrım oldu kullandığım bir macundan dolayı yani ara kanamalar yapsa bile(sonra bıraktım durum öyle olunca) yine de kontrole devam ettim. ama bana sanki yeteerince büyümüyor döllenmek için gibi geliyor. bilgiliendirir misiniz? yakın zamanda doktora gittim 2 ay geçsin yine gidicem ve burada cevap alamzsam tabi ki en doğrusunu doktor bilir. teşekkürler

Doktor yumurtlama takibi yaptı mı hiç? Yani yumurtlama zamanında gidiyorsunuz yumurtanızın kaç mm olduğunu söylüyor çatlamış veya çatlamamış vs diye söylüyor. Pcos varsa ve ovü testte koyulaşma ve silikleşme görmüyorsanız büyük ihtimal yumurtanız yeterince gelişip çatlamıyordur. O durumda da doktorunuz başka bir tedavi yolu izleyebilir. Bu sadece bir takviye çünkü yeterli gelmeyebilir sizin için.

merhaba , maalesef yumurta büyüdü mü çatladı mı o aşamaya gelemeden hastane kapandı. insan yoruluyor. bir sonraki ay başka doktora gidip bu anlamda sormayı planlıyorum. sadece çizgi çok koyu olmuyor. ama silikleştiğini de gördüm .ayrıca yumurtlama bende ne zaman bilmiyorum. çünkü hiç bir zaman yeteri koyulukta göremedim. ara kanamalar yaşadığım için önceki aylarda büyük düzensizlik söz konusu yani. ama sanki yeterince gelişmiyor çatlıyor ama hamilelik için yeterli değil. bilmiyorum bunlar varsayımlarım. Cevabınız için teşekkürler

İyi bir doktor takibiyle çözülmeyecek bir şey değil pcosla hamile kalmak. Tabi ki nasip ama tedavisi var. O yüzden hiç canını sıkma olur allahın izniyle.
Çevremde çok fazla insanda pcos var. Birinin sadece yumurta güçlendirici ilaçla ikiz çocuğu oldu, birinin de yumurta takibi ilaç ve çatlatma iğnesiyle üçüz çocukları oldu. Hatta ikizlerin annesi kaç yıl aradan sonra tedavisiz 3.ye hamile kaldı. Beklemedikleri bir gebelik oldu yani.
Yumurta güçlendirici bir ilaç kullanmanız gerebilir. İnositol sadece takviye bende pcos tanısı yok ondan ötürü fayda etmiş olabilir. Ama tek başına tedavi edici bir şey değil kesinlikle.

merhaba , kesinlikle öyle, cevabınız için teşekkür ederim . dikkate alıp doktora gidince bu konu üzerine konuşacağım:) yumurta takibi,büyüyor mu büyümüyor mu çatlıyor mu vs bunlar aklıma takılıyor hep. tekrardan teşekkür ederim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…