Ocean kan şurubu hakkında

esratopcu06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
30
11
3
23
Kızım 11 aylık olmasına 15 gün var şunu sormak istiyorum ocean kan damlası vardı bende onu kullanıyorduk daha sonra şurubunu gördüm ikisi aynı mı kullan var mı memnun kalan onu alsam damla çok çabuk bitiyor ikiside aynı görevi görüyorsa sormak istedm 11 aylık bebek kullanabilir mi yani lütfen yardım edin bide daha önce devletin verdiği ilaçları 15vgün kullandık sonra içirmedm bu ilaca başladım araştırıp kızımın dişleri hafidi lekeli oldu üst dişleri fırçalamada yapıyorum ama

Oğlum 12 aylık demir eksikliği var şimdiye kadar damla kullanıyorduk doktor bu ay dediğiniz şurubu yazmış.Ocean oğlumda gaz yapmıştı bende ferrum kullanmıştım.Şurubu almak konusunda kararsız kaldım doktor o zaman ferrum damlaya devam et dedi öyle yapıcam

Çok teşekkür ederim bilgi için ferrumda bizde diş lekelenmesi yaptı ya

Ocean, bestiron vs demir eksikliğinde ise yaramiyor.

Ocean, bestiron vs demir eksikliğinde ise yaramiyor.
Bende başta ocean kullanmıştım gaz yaptı bıraktım bestiron a geçtik fakat kan tahlilinde demir eksikliği çıktı işe yaramamış o damlalar halbuki içeriği temiz diye almıştım.Şuan ferrum kullanıyoruz son tahlilde değerleri artmış çok şükür bikaç ay daha ferrumdan devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…