Ocean inosolit

mavigecem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
6
1
23
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ve sizlere sorularım bilenler lutfen yardımcı olursanız çok sevinirim 6 yıllık evliyim pcos var doğum kontrol ilaçları ile adet foruyorum kendiligimden adet senede 2 _3 defa falandır 1 defa aşılama yaptirdim gebelik oluşmadı bunun için de herseyi denedim sayılır araştırmalarıma göre pcoslu olan hastalara çoğu doktor inotisol önermiş ve ocean markası kullananlar çoğunlukta aldim ve omega 3 ile desteklemeyi düşünüyorum kullananlarin adeti düzene girmiş ve gebelikte oluşmuş kullananlar ve ekstra bilgi vermek isteyen olursa çok sevinirim bekliyorum:))
1000002129.jpg

Son düzenleme:
Merhaba, pcos ve hamilelikte ilgili konulara elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ki zamanında ben de çok okurdum umut olsun diye :) ben inofolic combi hp kullanmıştım inositol içeren pcosa çok iyi geliyormuş diye duymuştum 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit (d3k2) ve omega da kullanmıştım

Merhaba, pcos ve hamilelikte ilgili konulara elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ki zamanında ben de çok okurdum umut olsun diye :) ben inofolic combi hp kullanmıştım inositol içeren pcosa çok iyi geliyormuş diye duymuştum 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit (d3k2) ve omega da kullanmıştım
Nerden bulabilirim inofolic combi dediğiniz ürünü birde bu ilaçları doktor tavsiyesi üzerine kullanmiyorum kullanirsam sakıncası olurmu

Kullandığınız ürünlerin fotoğrafını yükleyebilir misiniz
Nerden bulabilirim inofolic combi dediğiniz ürünü birde bu ilaçları doktor tavsiyesi üzerine kullanmiyorum kullanirsam sakıncası olurmu
Ürünlerin fotoğrafını yüklüyorum. Ben gebelik düşündüğüm için Eylül 2023 te doktora gitmiştim çünkü pcos vardı ve asla ilaçsız adet olamıyordum doktor 6 ay daha deneyin öyle konuşalım diyip gönderince ben kendim araştırıp kullanmıştım bunlari. Özellikle yabancı kaynaklı makaleleri okumuştum pcos neden olur semptomlar nasıl hafifletilir yumurtlama nasıl sağlanır vs. Cunku karışık bir sendrom,kısır döngü gibi. Arastirdiklarimdan ve birkaç arkadaşın tavsiyesi üzerine görsellerini yüklediğim takviyelere başladım. Çok geçmeden Aralık 2023 te hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma da aldım. Umarım sizlere de bir faydam dokunur

Eklentiler

• Screenshot_20241117_165417_Chrome.jpg
    Screenshot_20241117_165417_Chrome.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20241117_165357_Chrome.jpg
    Screenshot_20241117_165357_Chrome.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20241117_165259_Chrome.jpg
    Screenshot_20241117_165259_Chrome.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 18
Ürünlerin fotoğrafını yüklüyorum. Ben gebelik düşündüğüm için Eylül 2023 te doktora gitmiştim çünkü pcos vardı ve asla ilaçsız adet olamıyordum doktor 6 ay daha deneyin öyle konuşalım diyip gönderince ben kendim araştırıp kullanmıştım bunlari. Özellikle yabancı kaynaklı makaleleri okumuştum pcos neden olur semptomlar nasıl hafifletilir yumurtlama nasıl sağlanır vs. Cunku karışık bir sendrom,kısır döngü gibi. Arastirdiklarimdan ve birkaç arkadaşın tavsiyesi üzerine görsellerini yüklediğim takviyelere başladım. Çok geçmeden Aralık 2023 te hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma da aldım. Umarım sizlere de bir faydam dokunur
İnşallah bana da sizin gibi nasip olur gerçekten çok teşekkür ederim dua edicem size

İnşallah bana da sizin gibi nasip olur gerçekten çok teşekkür ederim dua edicem size
Ürünlerin fotoğrafını yüklüyorum. Ben gebelik düşündüğüm için Eylül 2023 te doktora gitmiştim çünkü pcos vardı ve asla ilaçsız adet olamıyordum doktor 6 ay daha deneyin öyle konuşalım diyip gönderince ben kendim araştırıp kullanmıştım bunlari. Özellikle yabancı kaynaklı makaleleri okumuştum pcos neden olur semptomlar nasıl hafifletilir yumurtlama nasıl sağlanır vs. Cunku karışık bir sendrom,kısır döngü gibi. Arastirdiklarimdan ve birkaç arkadaşın tavsiyesi üzerine görsellerini yüklediğim takviyelere başladım. Çok geçmeden Aralık 2023 te hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma da ilaclarialdım. Umarım sizlere de bir faydam dokunur
İlaçları nasıl kullandınız günde kaç defa aldınız aç tok onu da yazar misiniz

Ayy ne demek rica ederim güzel dusunceniz için ben teşekkür ederim,inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🫶🏼 inofolic combi hp yi günde 2 kez sabah akşam tok
D3k2 damlayı sabahları tok karnıma 3 damla
Omegayi da akşamları tok karnıma 1 adet alıyordum

D3k2 bildiğimiz d vitamini mi?
Evet evet d vitamini ama d vitamini ve k vitaminini birlikte kullanmayı öneriyorlar o yüzden bu şekilde kullandım:
"D ve K vitamini bedende birbirlerini tamamlayarak ortak bir çalışma yürütürler. D vitamini kandaki kalsiyum miktarını dengeleyip kas ve kemiklere dağılımına yardımcı olur. Yoğun oranda D vitamini tüketimi sonrası kalsiyum doku ve organlarda birikip çeşitli sorunlara neden olabilmektedir. K vitamini ise bazı proteinlerin içeriğine katkı sağlar ve bunlar sayesinde normal olmayan kalsiyum birikimini engeller ve gerekli kısımlara taşınması sağlanır.
Kısaca, D vitamini aşırı oranda ya da uzun zamanlı tüketiliyorsa K vitamini ile birlikte kullanmak bedendeki fonksiyonlarını daha iyi belli etmeleri bakımından faydalı olabilir."

Evet evet d vitamini ama d vitamini ve k vitaminini birlikte kullanmayı öneriyorlar o yüzden bu şekilde kullandım:
"D ve K vitamini bedende birbirlerini tamamlayarak ortak bir çalışma yürütürler. D vitamini kandaki kalsiyum miktarını dengeleyip kas ve kemiklere dağılımına yardımcı olur. Yoğun oranda D vitamini tüketimi sonrası kalsiyum doku ve organlarda birikip çeşitli sorunlara neden olabilmektedir. K vitamini ise bazı proteinlerin içeriğine katkı sağlar ve bunlar sayesinde normal olmayan kalsiyum birikimini engeller ve gerekli kısımlara taşınması sağlanır.
Kısaca, D vitamini aşırı oranda ya da uzun zamanlı tüketiliyorsa K vitamini ile birlikte kullanmak bedendeki fonksiyonlarını daha iyi belli etmeleri bakımından faydalı olabilir."
Teşekkür ederim canım yeni bişey öğrenmiş oldum 🥰

X