Ocean inosolit

mavigecem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
3
0
23
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ve sizlere sorularım bilenler lutfen yardımcı olursanız çok sevinirim 6 yıllık evliyim pcos var doğum kontrol ilaçları ile adet foruyorum kendiligimden adet senede 2 _3 defa falandır 1 defa aşılama yaptirdim gebelik oluşmadı bunun için de herseyi denedim sayılır araştırmalarıma göre pcoslu olan hastalara çoğu doktor inotisol önermiş ve ocean markası kullananlar çoğunlukta aldim ve omega 3 ile desteklemeyi düşünüyorum kullananlarin adeti düzene girmiş ve gebelikte oluşmuş kullananlar ve ekstra bilgi vermek isteyen olursa çok sevinirim bekliyorum:))
1000002129.jpg

Son düzenleme:
Merhaba, pcos ve hamilelikte ilgili konulara elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ki zamanında ben de çok okurdum umut olsun diye :) ben inofolic combi hp kullanmıştım inositol içeren pcosa çok iyi geliyormuş diye duymuştum 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit (d3k2) ve omega da kullanmıştım

Merhaba, pcos ve hamilelikte ilgili konulara elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ki zamanında ben de çok okurdum umut olsun diye :) ben inofolic combi hp kullanmıştım inositol içeren pcosa çok iyi geliyormuş diye duymuştum 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit (d3k2) ve omega da kullanmıştım
Nerden bulabilirim inofolic combi dediğiniz ürünü birde bu ilaçları doktor tavsiyesi üzerine kullanmiyorum kullanirsam sakıncası olurmu

X