- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başakan ve bikaç bakan mümkün değil dedi geçen günlerde
ama bdpliler 2015te özgür filan diyomuş
umarım böyle birşey olmaz
yani bunu düşünmek bile istemiyorum
Mümkün değil dedilerse geçmiş olsun muhakkak çıkar.
o kadar insan öldürmüş bir adam hakkında nasıl böyle bir karar çıkıyo onu da anlamadım
bu nasıl adalet böyle
herşey siyasi demek ki
Adalet mi var simon?
Lisede felsefe hocamız'' birgün Aponun çıkıp meclise girebileceğini düşünenler var ne kadar ütopik değil mi? '' demişti. Nereden nerelere geldik. Ben o günlerin çok da uzak olmadığını düşünüyorum.
Böyle birşeyin olacağını zannetmiyorum,neredeyse 2010 dan beri her sene serbest kalıyor diyorlar,bu çıkan haberlerin doğruluk payı olmadığını düşünüyorum.
aynı fikirdeyim sizinle .bu pisliği ta en başından öldüreceklerdi
o hükümete çok kızıyorum sırf bunun için idamı kaldırdılar
diğer devletlerin öldürmeme şartıyla teslim ettiği söyleniyo ama isteseler bi şekilde öldüremezler miydi
şimdi başımıza bela oldu işte
serbest bırakılma ihtimali olduğunu düşündükçe sinirden deliye dönüyorum
zaten bu karar tamamen içişlerini karıştırmak için hazırlanmış bir karar ..ben aihmin kararı için söylemiştim
onlarda da adalet yok demek ki
onlar da işlerine nasıl gelirse öyle karar veriyo demek ki
yoksa böyle bi cani hakkında nasıl böyle bir karar verilir
ben onların da taraflı olduğunu düşünüyorum
teslim edilirken de şart koşulmuş çünkü öldürülmeyecek diye
gerçi bu karar yeniden yargılama anlamına gelmiyomuş
yukarıdaki yazıda da yazıyo
umarım böyle birşey olmaz
şu anda başka birşey söyleyemiyorum ne yazık ki
valla son zamanlarda Türkiyede yaşanan durumlardan ötürü ,ülkede bu kadar karışıklık çıkarılmaya çalışılırken bunu da yapabileceklerini çok görmüyorumgerçi doğru
bu öcalan yanlıları her zaman böyle söylüyo
adalet bakanı da bunun yeniden yargılama anlamına gelmediğini bu konunun kapandığını söyledi
buna inanmak istiyorum
bu pisliği ta en başından öldüreceklerdi
o hükümete çok kızıyorum sırf bunun için idamı kaldırdılar
diğer devletlerin öldürmeme şartıyla teslim ettiği söyleniyo ama isteseler bi şekilde öldüremezler miydi
şimdi başımıza bela oldu işte
serbest bırakılma ihtimali olduğunu düşündükçe sinirden deliye dönüyorum
bunu yapamazlardı zaten mümkün değil.çünkü idam etselerdi bu defa ortalık daha çok karışacaktı bunu göze alacaklarını sanmıyorum.ayrıca serbest bırakılmasa bile ev hapsine alacaklar diye düşünüyorum.dün internette okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama hasta olduğu ve gizlice ameliyat edildiği yazıyordu.eğer durum gerçekten böyleyse serbest bırakabilirler.ayrıca sınırda onca çatışma çıkıyordu şehit veriyorduk bi anda anlaşma sağlandı ve bi süredir de çatışma haberleri çıkmıyo çok şükür ama bi taraftan da bunlar nasıl ne şekilde anlaşma sağlandı da artık çatışma olmuyor diye düşündürüyor beni.öcalan serbest bırakılacak çatışmayı öyle keseriz dediler gibime geliyo.yoksa çatışma kesildikten bi süre sonra öcalanın serbest kalmasının konuşulması heralde tesadüf değildir.
valla bilemiyorum
ben bu konuda başbakanın ve adalet bakanının sözlerine güvenmek istiyorum
çözüm sürecinin aşamaları ne bilmiyorum ama devlet bunları açıklamaz zaten
benim anlamadığım kürtlere ne ayrıcalık yapılıyoki
bizimle aynı haklara sahipler zaten
bunların tek amacı öcalan mı yani
bu adam çıkınca herşey düzelecek mi onlar için
cidden anlamadım bu durumu
onların istedikleri bağımsız kürdistan.öcalan hapisten çıkınca başa o geçecek ve türkiyeden ayrılıp kendi devletlerini kuracaklar.şu an türkiye de türk-kürt çatışması var ve onlar türkler tarafından ezildiğini düşünüyorlar o yüzden bağımsızlık istiyorlar.ben artık kimseye inanmıyorum daha doğrusu inanamıyorum.bugün ak dedikleri şeye yarın kara diyorlar.bilmiyorum artık sonumuz hayırlı olur inşallah.
onlar kurtuluş savaşından sonra Atatürk'ün kendilerine bunu vaadettiğine inanıyolarmış
sonraki hükümetin bu belgeleri yok ettiğine inanıyolarmış
twitterda sayfalarında filan yazıyolardı
ve yaklaşık 5-6 kişiden de duydum bunu
bunlardan bahsedip onları kandırıyolar heralde
böyle bi şey mümkün değil işte böyle söylemler çıkartıp kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar.Atatürk zaten böyle bi şey isteseydi onca askeri o topraklarda şehit etmezdi.ne kanlar döküldü ne analar ağladı ne ocaklar söndü.bunlar hi hiç uğruna yapılmadı.
canım söylentileri gerçek gibi küçüklükten itibaren anlatırlarsa o gençler de kanıyolardır
ama bana bunu söyleyen fanatik chpli bi adamdı antalyada çalışırken söylemişti
ben inanmamıştım ama o geçek diyodu
geçen gün twitterda da buna yönelik şeyler paylaştılarını gördüm öcalan yanlılarının
demek ki bu şekilde insanları kandırıyolar
zaten onlarda ciddi bi ezilmişlik psikolojisi var
ben yurtta kalırken farkettim
her lafa alınıp olayı kürtlüğe getiriyolar kendilerini aşağılanmış hissediyolar
ve birbirlerini dolduruyolar
ve benim oda arkadaşım da kürttü ve sonradan bdp etkinliklerine katılmaya başladı
kız o kadar çok değişti ki anlatamam
ve oralarda öcalanı çok farklı anlatıyolarmış
biz nasıl Atatürkü seviyosak onlar da o adamı lider gibi görüyomuş
çok yazık gerçekten
ben gene de inanmıyorum tüm söylenenlere inan ilk defa bunu senden duydum hiç denk gelmedi bana.hiç okumadım da böyle bişi.artık neler dönüyor hiç bilmiyorum.kim bilir neler gizleniyor neker yapılıyor.çok yazık yani ülkeyi bölmeye çalışıyorlar.