Merhaba kızlar, ocakta nişanım var ve kafamı kurcalayan bir sürü soru var, fikirlerinizi bekliyorum....![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
öncelikle salonda olacak nişanımız, takılan takılar kimde kalıyor? forumdaki yazılanlara baktım, kız tarafında kalıyormuş...bu pazar sözlümün annesini bize çağırmayı düşünüyoruz konuşmak için, ne alınacak ne yapılacak belli olsun diye...bu konuyuda açsammı? açıkça herşeyin konuşulması taraftarıyım ben aslında...sonradan yapsamıydım etsemiydim dememek için.:26:
birde düğünde takılacak takıları istemiştim beş bilezik bir tanede set, bizde tüm takılar nişanda takılır. bunuda söylesem mi?
özellikle nişanda takılmasını istiyorum çünkü düğünde hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
. sözlüm çok küçük yaşlardan itibaren çalışmaya başlamış ama şuan düğün yapacağız nasıl borçsuz yapayım diye düşünüyor
. ben ailelerinde katkısı olması taraftarıyım. özelliklede benim sözlüm gibi ailesine her ay maaş gibi para veren biri için. bana takılanlarıda ben yemeyeceğim sadece ikimiz için istiyorum. çünkü kirada oturacağız, mücadele etmemiz gereken bi hayat olacak. onun hakkını ben ondan daha çok düşünüyorum, kendisinede dedim yani bilezik takan biri değilim zaten ama onlar güvencemiz bizim. ![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
onun haricinde sadece sözlüme ve bana bohça hazırlamak istiyorum...daha fazla masraf yapmak istemiyorum.. kendi ailemide düşünmeliyim
...çünkü salonu biz tuttuk zaten olması gereken buydu, kuaför masrafı elbise masrafı, fotoğrafçısı davetiyesi falan hep bize ait olacak.yapılması gereken ne masraf varsa biz yapacağız. işte tüm bu konuları pazar günü bize geldiğinde enine boyuna açıklıkla konuşmak istiyorum...sizce doğru olur mu? eğer konuşmazsamda içim rahat etmeyeecek. çünkü öyle insanlar görüyorum ki sırf gelin çok tamahkar nezaketinden birşey istemiyor diye hiç birşey yapmıyorlar...artık tercihede bırakamıyor insan
.... görüşlerinizi bekliyorumm...teşekkürler şimdiden![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
öncelikle salonda olacak nişanımız, takılan takılar kimde kalıyor? forumdaki yazılanlara baktım, kız tarafında kalıyormuş...bu pazar sözlümün annesini bize çağırmayı düşünüyoruz konuşmak için, ne alınacak ne yapılacak belli olsun diye...bu konuyuda açsammı? açıkça herşeyin konuşulması taraftarıyım ben aslında...sonradan yapsamıydım etsemiydim dememek için.:26:
birde düğünde takılacak takıları istemiştim beş bilezik bir tanede set, bizde tüm takılar nişanda takılır. bunuda söylesem mi?
![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
onun haricinde sadece sözlüme ve bana bohça hazırlamak istiyorum...daha fazla masraf yapmak istemiyorum.. kendi ailemide düşünmeliyim
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)