Bulaşık makinasına sık girdikçe bazı ürünlerin rengi değişiyor bende atıyordum baktım ki renkler değişiyor vazgeçtim. Ocak kalıcı bir eşya olduğu için hemen atılmazsa . Belki konu sahibininki de değişir o yüzden pek iyi olmazAnnem ocağın üstünden ayrılabilen tüm parçaları sık sık bulaşık makinesine atıyor.
İki bebek var ve her zmn temizleyemiyorum yağ yapılınca da geçmiyorAy allahım nasıl bir yemek yapma stilide öyle oluyor acabageçen bir arkadaşımla kısır yapacaktık o kısırın soğanını salçasını kavurdu . Sonra ben saatlerce Ocak temizledim heryere sıçratmış. Her yemekten kalkınca güzelce cifle temizleyin yoksa durdukça yağlar tabiki yapışır kalıplaşır
2 günde bir bile temizleseniz öyle yapışmaz ki anlattığınız gibiİki bebek var ve her zmn temizleyemiyorum yağ yapılınca da geçmiyor
Tuttu bi kere2 günde bir bile temizleseniz öyle yapışmaz ki anlattığınız gibi
Bu demirleri değil de diğer ocağın üzerinde olan parçaları karbonatlı sirkeli sıcak suya yatırın yumuşasın. Sonra orjinal kaliteli cifle tüm gücünüzle cifleyin . Demirlerin üzerine de yağ çöz filan sıkıp birkaç kere bulaşık makinasına atın başka bi çare yok ki . Birde şimdi resim atın bakalım belki de birşey yoktur abartıyorsunuzdur ona göre taktik veririzTuttu bi kere
Bulaşık makinasına sık girdikçe bazı ürünlerin rengi değişiyor bende atıyordum baktım ki renkler değişiyor vazgeçtim. Ocak kalıcı bir eşya olduğu için hemen atılmazsa . Belki konu sahibininki de değişir o yüzden pek iyi olmaz
Benim öyle oldu ya bu tencereyi üzerine koyduğumuz yuvarlak metaller varya ben onları filan hep koyuyordum siyahtı benimkiler . Baktım üzeri beneklenmeye başladı gri gibi beyaz gibi ahaaa dedim elden gidiyorBiz ailecek renk değişimini pek önemsemiyoruz galiba. Uyarınız için teşekkürler. Bizim için geç ama konu sahibi için zamanında bir uyarı oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?