eklerim cnm neden eklemeyeyimBİBEK SURATLIM BENİDE EKLEMEZMİSİNsenağlama:çok üzgünüm:
SEVGİLİLER GÜNÜkızlar listeye benide ekleyin 14 subat ama aslında ben laporoskopi ameliyetı olacam ama yinede bir umut belki olmadanda kalırım diye allah isteyen herkeze nasip etsin
SEN YETERKİ İYİ OL BİZ HEP BURDAYIZ UNUTMAarkadaşlar çok teşekkür ederim çokgüzel destek oluyorsunuz kendimi biraz daha iyi hisetmemi sağladınız
ama içim çok yaralı atamıyorum çünkü biz 2. evlilk yıldönümümüzde olsun istiyorduk ne olur ne olmaz diye 2 ay öncesinde karunmayı bıraktık ben diğerlerinde olmayınca bu ay olur artık 3 ay oldu diye düşünüyordum çünkü hep eylülde olcak gibi geliyodu kısmet değilmiş rabbim ne zamn verirse hayırlısı diyicem artık senağlama senağlama benneyaptımkibenneyaptımki
bencede dünyalar senin olması lazımbibek suratlı biliyonmu hemde o gün benim doğum günüm hem adet tarihim hem doğum günüm hemde sevgililer günü tek dileğim var bir de hamileliğimi ogün öğrenirsem dğnya benim olur
panaran canım senin daha günün çok yokmu belirtilerinin bu kadar erken başlaması normalmi