- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
-
benim de ocakta olucak ama daha bi hazırlığımız yok artık hızlandırıcaz ortada ne elbise nede yüzük varyarın yüzüklere bakıcaz... klasik sarı alyans düşünüyoruz en kullanışlısı o diyolar bakalım. nişanım evde olucak ama aile arasında dei,l en yakın akrabalarımızı çağırıcaz elbise önerisi olan varsa çok sevinirim
alyansları aldık.. kullanışlı ve asil duruyo klasik alyans ama yeşil altın...evlendikten sonrada daha taşlı bişe alıcam özel günlerde kullanmak için bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım mutluluk getisin size
selam arkadaşlar çok güzel olmuş bu başlık valla yardımlaşalım inşallah :) bizim nişanımız da şubatta, ara tatilde yapalım diyoduk ama ben 7 şubatta Türkiye'ye döndüğümde okullar açılmış olacak, yani öğretmen olan akrabaların gelişi sorun olabilir gibi11-12 şubat gibi bir tarih de söz konusu olmuştu bu sebepten ama bakalım ne olacak son durum.. Neyse, bu aralar nişan bohçasıyla ilgili ufak adımlar atmakla meşgulüm ben, parfümünü kemerini kol düğmesini saatini kıravatını buradan alayım gerisini Tr de alırım diyorum şimdi bilemem kalitesini bedenini falan.. bu arada gömlek için marka önerisinde bulunmanız çok iyi olurdu arkadaşlar sizlerin hazırlıkları ne aşamada, memleketlerinizde ailelerinizde bu dönemin hazırlığı nasıl yapılır paylaşırsanız çok güzel olur şimdiden çok teşekkürler. çok öptüm :)
öncelikle hayırlı olsun canım.. gömlekler sarar yada kiğılı derim
18 şubatta sözlenip 7 nisanda nişanlancam bende
selam arkadaşlar çok güzel olmuş bu başlık valla yardımlaşalım inşallah :) bizim nişanımız da şubatta, ara tatilde yapalım diyoduk ama ben 7 şubatta Türkiye'ye döndüğümde okullar açılmış olacak, yani öğretmen olan akrabaların gelişi sorun olabilir gibi11-12 şubat gibi bir tarih de söz konusu olmuştu bu sebepten ama bakalım ne olacak son durum.. Neyse, bu aralar nişan bohçasıyla ilgili ufak adımlar atmakla meşgulüm ben, parfümünü kemerini kol düğmesini saatini kıravatını buradan alayım gerisini Tr de alırım diyorum şimdi bilemem kalitesini bedenini falan.. bu arada gömlek için marka önerisinde bulunmanız çok iyi olurdu arkadaşlar sizlerin hazırlıkları ne aşamada, memleketlerinizde ailelerinizde bu dönemin hazırlığı nasıl yapılır paylaşırsanız çok güzel olur şimdiden çok teşekkürler. çok öptüm :)
dün ahsap kutu aldık nişan kutusu olarak kullanmak için tabi.. ahsap boya malzemeleri falan aldık bakalım otantik bişe olucak el emeği olsun istedim. vaktim yeterse sandık da boyamayı düşünüyorm
Canım nişan kutusu derken makyaj malzemeleri için falan mı
ilk öncelikle stresli işler allah kolaylık versin hepimize.
bu hafta tanışma olucak haftayada büyük ihtimalle isteme.
1 aya kalmaz nişan yaparız.
söz nişan bi arada evde sade törenle en yakın aile arası düşünüyorum(amcalar -teyzeler dahilinde)
güzel şık sade uzun bi elbise istiyorum.
pasta kesmeyi düşünüyroum evde?uygun olurmuki.
şöyle 3 katlı birşey ve diğer ikramlarla birlikte.
ne yapıcamı bilmiyorum.
off off
nişanda alınan kozmetikleri koymak için daha sonrasında takılarımı yada ufak tefek şeyleri koyabileceğim bir sey çok güzel oldu hatıra olarak kalıcak inşallah..:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?