Nişan Ocak,Şubat,Mart,Nisan 2012 :) gibi nişanlanacaklar bizde burda toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

'Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim' adlı konuyu takip ediyordum fakat bizim tarih değişti e bende bi konu açayım dedim en azından ne zaman ne yaparız nasıl olur konuşuruz yeni arkadaşlarla sohbet ederiz öylee 6 ay geçinip gideriz belki arkadaşlıklarımızı ilerletiriz birbirimize yardımcı olmak adınaa buyrun sohbeteee

Ben kendimden bahsedeyim 11.06.2011 de sözlendim , sömestr tatilinde nişanı düşünüyoruz henüz tam tarih belli değil ,düğünde haziranda inşallah kısmetsee evet sizde durumlar nedir neler aldınız neler yaptınız

benim de ocakta olucak ama daha bi hazırlığımız yok artık hızlandırıcaz ortada ne elbise nede yüzük var yarın yüzüklere bakıcaz... klasik sarı alyans düşünüyoruz en kullanışlısı o diyolar bakalım. nişanım evde olucak ama aile arasında dei,l en yakın akrabalarımızı çağırıcaz elbise önerisi olan varsa çok sevinirim

bizdede hazırlık yok bohçaydı bilmem ne herşeyinden bi haberim :44: yüzük evlilik yüzüğü olarak ömür boyu kullanabileceğin tarzda al bence yani ben öyle yapıcam böyle sarılı beyazlı güzel yüzükler var ben salonda düşünüyorum bakalım elbisede bölee kabarık kabarık bişeler işte resimleri paylaşırız artık

benimde ocakta nişanım var gün tam olarak belli deil ama 1.hafta veya 2. hafta olucak yavaş yavaş bohça hazırlıklarına başladım 2 tane kiğılı dan gömlek ve 2 tane polo dan kazak aldım hafta sonu takım elbisesine bakmaya gidicez benim nişanım evde olacak nasıl bi kıyafet alıcağımı bilmiyorum aslında nişanımı evde istemiyorum ama ailem ewde olmasını istiyor ((

alyansları aldık.. kullanışlı ve asil duruyo klasik alyans ama yeşil altın...evlendikten sonrada daha taşlı bişe alıcam özel günlerde kullanmak için bakalım hayırlısı

selam arkadaşlar çok güzel olmuş bu başlık valla yardımlaşalım inşallah :) bizim nişanımız da şubatta, ara tatilde yapalım diyoduk ama ben 7 şubatta Türkiye'ye döndüğümde okullar açılmış olacak, yani öğretmen olan akrabaların gelişi sorun olabilir gibi 11-12 şubat gibi bir tarih de söz konusu olmuştu bu sebepten ama bakalım ne olacak son durum.. Neyse, bu aralar nişan bohçasıyla ilgili ufak adımlar atmakla meşgulüm ben, parfümünü kemerini kol düğmesini saatini kıravatını buradan alayım gerisini Tr de alırım diyorum şimdi bilemem kalitesini bedenini falan.. bu arada gömlek için marka önerisinde bulunmanız çok iyi olurdu arkadaşlar sizlerin hazırlıkları ne aşamada, memleketlerinizde ailelerinizde bu dönemin hazırlığı nasıl yapılır paylaşırsanız çok güzel olur şimdiden çok teşekkürler. çok öptüm :)

öncelikle hayırlı olsun canım.. gömlekler sarar yada kiğılı derim

dün ahsap kutu aldık nişan kutusu olarak kullanmak için tabi.. ahsap boya malzemeleri falan aldık bakalım otantik bişe olucak el emeği olsun istedim. vaktim yeterse sandık da boyamayı düşünüyorm

Evet yardımlaşalım tabii benim mesela hiç bi hazırlıgım yokk sizlerden kopya çekicem

ilk öncelikle stresli işler allah kolaylık versin hepimize.
bu hafta tanışma olucak haftayada büyük ihtimalle isteme.
1 aya kalmaz nişan yaparız.
söz nişan bi arada evde sade törenle en yakın aile arası düşünüyorum(amcalar -teyzeler dahilinde)
güzel şık sade uzun bi elbise istiyorum.
pasta kesmeyi düşünüyroum evde?uygun olurmuki.
şöyle 3 katlı birşey ve diğer ikramlarla birlikte.
ne yapıcamı bilmiyorum.
off off

Canım öncelikle hayırlı olsun neden uygun olmasınki pasta kesilmeden olmaz bence 3 katlısı pekte bi hoş olur ama evde baya zahmetli olur Allah yardımcın olsun arkadaşım

beni de 3 ocakta istediler kızlar.
12 şubatta da nişanım var.ufak bir salon tuttum kına salonu gibi.
7 katlı pasta ve piyanist dahil 650 lira çok da sevimli bir yer.
nişan kıyafetim kırmızı kabarık çok tatlı bir elbise saçlarımı da sıkı büyük topuz yaptırıcam.
nişan elbisemi prenses model istiyordum fakat 1000den aşağı dikicek yer bulamadım o kadar para da vermek istemedim.çünkü ailemden tek bir kurus bile almadan yapıcam nişanımı.
yüzüklerimizi aldık bütün hazırlıklar hazır gibi şimdi bir tek bohça hazırlıcam.ona da öyle çok bir şey koymucaz öyle anlaştık karşı taraf ile.usulen olucak yani.
çamaşır,pijama,gömlek,kravat,cüzdan,kemer,çorap,traş takımı gibi olucak içindekiler.
onların takması içinde mini set ve bir bileklik aldırdım.takıda parada gözümde değil inanın.huzur arıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…