ocak şubat aylarında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Anladim canım tesekkurler bende regleden once muyeneye gidicem göğsen hoca yonlendirir mutlaka yeterki olsunda para hallolur bi sekilde..

Canım 20. gün git bence çünkü 21. gün 3. gün gibi kan zamanları var birini yakala :) ben hulusi beyle başladım. Dün ilk görüşmemizi yaptık vitaminlerimi yazdı eşimde yarın sperm verecek cuma da tekrar görüşeceğiz hayırlısı ile

Ya cok oluyorum galiba: ( ilk baslycam icin rastgele gidicektim ben cuma gunu adet oluyorum bu durumda ne zaman gitmeliyim

Ya cok oluyorum galiba: ( ilk baslycam icin rastgele gidicektim ben cuma gunu adet oluyorum bu durumda ne zaman gitmeliyim

Canım niye çok olasın hepimiz birbirimize sorarak öğrendik. Sen Gögşen hocayada mı ilk defa gideceksin? Eğer ilk kez gideceksen kesinlikle reglden önce git bi görüş hem kesin tüp yapacak mı bunun kararını sen vermiyorsun o veriyor.İlk kez gideceksen belki de doktoru sevmeyeceksin vs vs... Zaten muayene bedeli 122 tl ödeyeceksin Cuma tekrar gittiğinde ödemeyeceksin o yüzden erken gidebilirsin. Yok hocayı tanıyorsan ve regl de gel dediyse o zmm kısa protokol senin için uygundur. Rezevr de yumurtanda sorun yoksa kısa protokolde yapıyorlar zaten

Cokk tesekkur ederim.evet ilk defa göğsen hocaya gidicez çok yeri arastirdim göğsen hocadan herkes çok memnun ve gitmek istiyorum fakat subatta baslayabilicm farkli bi doktor esimdeki sorundan dolayi direk tup bebege yonlendirdi ne yaptiysak sperm sayisini artiramadik bende Allha sukur hersey yolunda henüz yaslarda yerindeyken yapmak lazim die düşündük yeni evlenmis olsakta: )

canım fiyat olarak en iyi başkent hastnesi bende çok araştırdım. Sizin şimdi evlilik zamanı vs için rapor çıkmaz özel gibi yapılır. O da 4000 falanmış sanırım. Pahalı değil. Gögşen hocaya ben gitmedim. Hulusi hocaya gittim ve tek kelimeyle bayıldımmmmmm :)

Konu acmissin hepsini inceledim seni takibe aldim: ) sorunumz hemen hemen ayni gibi bilgilendirmeyi ihmal etme sakin. bebisine kavusman dileğiyle

Amin canım , Cuma günü 3 de orda olacağım :) Belki karşılaşırız :) İnşallah canım isteyen herkes kavuşur bebeciklerine :)

Amin canım , Cuma günü 3 de orda olacağım :) Belki karşılaşırız :) İnşallah canım isteyen herkes kavuşur bebeciklerine :)
Benim ocak 24-25de sinavlarim var o yuzden şubat ilk hafta orda olucam insallh.
seninde süreç biraz ilerlemiş olur güzel haberler verirsin de motive oluruz hepimz

Cnm hulusi hoca rahim filmi cektimi bunu yapmamiz sartmi acaba?

canım aşılamada rahim filmi şart ama tüp de şart mı bilmiyorum. Benim ilk tüp bebek denemem de çekinmemiştim ama aşılamalar için çekildim. Devlet hastanelerinde hsg çekirmek çok zor tavsiye etmem. Ben özel sincan koru hastanesinde çektirmiştim narkozlu 500 TL ye. Çok rahattım çok şükür. Hulusi beye de onu gösterdim.

Saol canim bendende isterse orayi düşünürüm yada arastiririm yine biyerleri ne zormus ya: s

H
canım nereyi düşünürsen düşün ama anestezili yaptır derim. Devlette ücretiz ama o acıya da stresse de değmez.
Haklisin cnm devlete gitmem zaten kesinlikle tüp bebekte rahim filmi sart degildir deniyo ama tam terside soyleniyo yinede garantiye almak lazim

H

Haklisin cnm devlete gitmem zaten kesinlikle tüp bebekte rahim filmi sart degildir deniyo ama tam terside soyleniyo yinede garantiye almak lazim

Canım içinden nasıl geçiyorsa öyle yap :) yarın benim hulusi beyle randevum var. Bakalım sperm ve kan değerlerimiz nasıl çıkacak bende merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…