Evet canım heyecanlı bir süreç. Ben de sil baştan baslayacağim her seye. Umarım bu kez pozitifi görurüm. Hepinizle birlikte.Bende bi sorun cikmassa bu ara basliycam ocakta transfer okur insallah heyecanli ve cok stresliyim
Insallah bu baslik ugur getirir canm hepimize.konusmustuk seninle.ben de bi problem cikmazsa basliyorum ocakta.baskentte deniycez.allah yardimcimiz olsun..Kızlar kasım ayında ilk tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım. Sebep tüplerimin tıkalı olmasıydı. 2 tane blast embriyo transfer edildi ama ne yazık ki olmadı. Dondurulmuşum da kalmamıştı. Ocak adetimle yeni tedavime yine Ankara Başkent'te Göğşen Bey'le başlayacağım. Bu başlık benimle birlikte aynı yolda yürüyecek arkadaşlarıma ve bana destek olsun istiyorum.
Aynı doktorumuz canım. Ben de ikinciyi deneyeceğim. Karşılaşırız mutlaka hastanede. Hemen hemen aynı zamanlar çunkü. Ocak 10 11 gibi adet olacağım ben de.Benimde ilk deneyimim olucak ocak ayinda baskentte göğsen hocayla baslicz insallh benim icin güzel baslangic olur ve hepimiz hayirli haberler aliriz insallh
Doktorun göğşen bey mim baya kalabalık olduk başkentte ocak ayında. Hayırlısı hepimizin hakkımızda.Insallah bu baslik ugur getirir canm hepimize.konusmustuk seninle.ben de bi problem cikmazsa basliyorum ocakta.baskentte deniycez.allah yardimcimiz olsun..
Benim doktorum hulusi hoca.dedigin gibi baya kalabaligiz.zaten cok yogun biyer.benim de 18 i gibi falan hastalanmam lazim.bakalim transferi falan gorebilecekmiyiz.heyecanlaniyrm:)Doktorun göğşen bey mim baya kalabalık olduk başkentte ocak ayında. Hayırlısı hepimizin hakkımızda.
Görürsün canım. Insallah pozitifi de gorürsün. En onemlisi o zaten. Bakalım ebn de ikincide gorurum insallah. Guel haberler veriririz birlikte.Benim doktorum hulusi hoca.dedigin gibi baya kalabaligiz.zaten cok yogun biyer.benim de 18 i gibi falan hastalanmam lazim.bakalim transferi falan gorebilecekmiyiz.heyecanlaniyrm:)
Yine korkular, umut, unutsuzluk, heyecan. Bazen çok güçlü olduğumuzu düşünüyorum. Bizim gibi anne olmak için her şeyi göze alan kadınlar çok güçlü diyorum. Bazense umudumu yitiriyor ve ilki gibi olursa diye çok ama çok korkuyorum. Eşim yorulacak diye korkuyorum. Bugune kadar çok özenli davrandı ama bir gün bıtakacak elimi diye çok korkuyorum. Eksik ve yetersiz hissediyorum bazen de. Allahım ne zormuş diyorum. Allah hepimize yardım etsin.
Yine korkular, umut, unutsuzluk, heyecan. Bazen çok güçlü olduğumuzu düşünüyorum. Bizim gibi anne olmak için her şeyi göze alan kadınlar çok güçlü diyorum. Bazense umudumu yitiriyor ve ilki gibi olursa diye çok ama çok korkuyorum. Eşim yorulacak diye korkuyorum. Bugune kadar çok özenli davrandı ama bir gün bıtakacak elimi diye çok korkuyorum. Eksik ve yetersiz hissediyorum bazen de. Allahım ne zormuş diyorum. Allah hepimize yardım etsin.
Evet canım benım yine Göğşen beyle. Iki tüpüm de tıkalı ne yazık ki. Morfoloji de sınırda. Sizde sorun ne?Umutsuzluğa kapılma zor zamanında yaninda olabilecek tek insan esin sen bu zorluklara katlaniyoken seve seve yaninda olacaktir Allahim bu defa yüzünü guldurur insallh. .. ilk yine gogsen hocayami gitmistin cnm sebep ne olmamasinin?
Anladim canim Allah büyük. Biz henuz 2yila yakın evliyiz esimde sperm sayisi 2milyonun altinda muayeneye gittigimiz doktorumz acele ediyosunuz henuz çok erken dedi ama bilemiyorum bazı kurler yapiyoruz 2 aydir belki yukselir umuduyla.Evet canım benım yine Göğşen beyle. Iki tüpüm de tıkalı ne yazık ki. Morfoloji de sınırda. Sizde sorun ne?
Amin inşallah canım. rabbim ikizleri kucagimiza almayı nasip etsin bu seferInsallah canım. Ben de seni taniyorum. I sallah 2015 bize de uğurlu gelir.
Uzun protokol neden uygulanir, hangi sebeple bunlarin sureleri nedir yani kısa ve uzunun?Selamlar bende pazartesi ilk görüşmeme başkent hulusi beye gideceğim , Ocak 15 gibi regl olurum sanırm. Uzun protokol düşünülürse diye erken gitmek istedim :)
Guzel haberler aliriz insallh sizlerden bende subatta baslicam lutfen yazmayi ihmal etmeyin. ..Kızlar bende Ocak 28-29 gibi adet olacağım ve dondurulmuşlarımla yola devam edeceğim... İnşallah yılın ilk başlarında pozitifi görür, yıl sonunda da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Uzun protokol neden uygulanir, hangi sebeple bunlarin sureleri nedir yani kısa ve uzunun?
Anladim canım tesekkurler bende regleden once muyeneye gidicem göğsen hoca yonlendirir mutlaka yeterki olsunda para hallolur bi sekilde..canım kısa protokolde reglinde gidip ilaçlara başlıyorsun uzun protokolde reglin 21. günü kan değerlerine bakıyorlar gelecek yumoşa bakıyorlar ve bolca vitamin ve yumurtayı destekleyici ilaçlar veriyorlar bu da oluşacak yumoşların kalitesini artırıyor maliyet 500 TL kadar artıyor ama ben uzunu destekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?