Insallah canım. Sizde sorun neydi?merhaba,
Diğer başlığa da yazmıştım ama burayı görünce buradan da yazayım dedim.bende nasip olursa inşallah ocak ayında tedaviye başlayacağım.Ankara memorial da başlamaya karar verdik uzun araştırmlar sonunda.inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
Insallah canım. Bu kez ben de güzel haberle dönmek istiyorum evime. Allahım bize yardım etsin.Merhaba ocakta bende tedaviye başlıyorum hayırlısı ile. Aralık sonu gibi adetimi bekliyorum inşallah ocak sonu mutlu haberi almayı bekliyorum.
İnşallah dönersin canım sanırım bu süreçte pozitif olmak çok önemli inşallah önümüzdeki ay sevindirici haberi alıcaz.Insallah canım. Bu kez ben de güzel haberle dönmek istiyorum evime. Allahım bize yardım etsin.
Insallah ilkinde basariya ulasirsin canım.merhaba kızlar,
bende bu ay regl gününü bekliyorum. tabi kendiliğinden gelirse :)
ilk tüp denemem olacak.
bakalım hayırlısı
Tup bebegın her devresı streeslı opu dan sonra kac yumurta çıktı onu atlatıyosun kac tane dollendı onu atlatıyosun tuttumu tutmadımıYeni başlayacaklar için oncelikle şunu belirteyim. Fiziksel olarak zor bir süreç değil kesinlikle. Ne transfer ne de opu. Sadece zor olan transfer sonrası beklemek. Beklentiye girmek. Bir de negatif ya da.pozitif her türlu sonuca hazırlıklı olnlmak gerek.
Benim de aynı canımBende ocağın basında baslıycam heralde sonucu Şubat'ı bulur
Hayırlı olur umarım hepimiz için. halgan ben seni diğer topikten tanıyorum canım. benimde ekimde geç tutunma olmuş ve sonra düşmüştü. bende rabbim nasip ederse ins ocak şubat gibi yaptırmayı planlıyoruz. dondurulmuş larla tabi. daha ocağa var o yüzden kimse ugramiyordur canım. ins herkes yeni senede evlat sahibi olur..Benim de aynı canım
Insallah canım. Ben de seni taniyorum. I sallah 2015 bize de uğurlu gelir.Hayırlı olur umarım hepimiz için. halgan ben seni diğer topikten tanıyorum canım. benimde ekimde geç tutunma olmuş ve sonra düşmüştü. bende rabbim nasip ederse ins ocak şubat gibi yaptırmayı planlıyoruz. dondurulmuş larla tabi. daha ocağa var o yüzden kimse ugramiyordur canım. ins herkes yeni senede evlat sahibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?