• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .

Sultanhsyn

o gun bugun olmali gel artik
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
552
366
103
28
Arkadaşlar bende bu ay asilama tapmayi kafama koydum dr hmn baslayalim demisti bn acale etmedim ama artik su gunlerde cok kafaya takıyorum. Bnde pko esimde varikosel var. Hic birbilac ise yaramadi. Bu ay adet olursam. Asilamayi denicem size sorum..............DEWLETTE UCRET NEKADAR.ILK ASILAMADA TUTAN VARMI. YAH BENM KAFAM COK KARISIK

Demekki kimse asilama yapmicakmis ben tek basima kldim buraciklsrda

BUGUN KARNIM DA HAFIF BATMALAR VAR. GÖĞÜSLERİM ALMIS BADINI GDIOR. DEMEKKI BI KAC GUN ICINDE ZATI MUHTEREM ADETLERIM TESFIR EDCEK. BU AY ASILAMA YAPCAM SIZ GELENE KDAR KNDI KNDIMENKONUSCAM

BUGUN KARNIM DA HAFIF BATMALAR VAR. GÖĞÜSLERİM ALMIS BADINI GDIOR. DEMEKKI BI KAC GUN ICINDE ZATI MUHTEREM ADETLERIM TESFIR EDCEK. BU AY ASILAMA YAPCAM SIZ GELENE KDAR KNDI KNDIMENKONUSCAM
merhaba ben 3. asilamami yaptirdim gecen pazar malesef türkiyede ücretler nasil bilmiyorum ben avrupadayim bende pko var insallah bu sefer tutar

aynen sorma ya adetim hep düzenliydi o yüzden pko yu gec fark ettik 9. aydsn beri tedavideyim insallah seninkide tutar ne zamandir cocuk istiyorsunuz

Ben ewlenli dort yil olucak ikinci yilinda karar verdik cocuk istemeye de baya gec olmis esimn ayri varikoseli var bnm ayri pkom var. Bilmiyorum yh herseyin hayırlısı bide bu komsulain yokmu bisey daha demeleri insani bezdiriyor. Biri cikip da sorun ney demezken nedenini arastiriyorlar. Insani anlayan kimse olmayinca bu sitelere gelioz

Ben ewlenli dort yil olucak ikinci yilinda karar verdik cocuk istemeye de baya gec olmis esimn ayri varikoseli var bnm ayri pkom var. Bilmiyorum yh herseyin hayırlısı bide bu komsulain yokmu bisey daha demeleri insani bezdiriyor. Biri cikip da sorun ney demezken nedenini arastiriyorlar. Insani anlayan kimse olmayinca bu sitelere gelioz
ayniyiz ikimizde nerdeyse banada 4 yil olacak ve bir bucuk yil önce karar verdik bende pko var esiminde sperm sayisi felan cok iyi fakat sivilasma olmuyomus o yüzden hareket edemiyolar dedigin gibi komsu ve cevrede sirf psikoloji bozuyolar neden yapmiyosun vakti geldi anlattiklarin desen takma ondan olmuyo diyolarda takmadanda olmuyo iste rabbim hayirlisini versin hakkimizda

Esimin ameliyat olmadi lazim onu ikna edemedigim icin bu asilamaya doktorum la gcis yptik yoksa bnk klomen kullandim.ise yaramadı sorunlarimizda olunca boyle oldu iste. Kizzz ins bu ay iyi hbrler veririz eslerimize bn kndimden cok ona uzuluyorum

evet erkekler kaldiramiyolar kendilerinde sorun olmasini ben esimi doktora göndermek icin ikna edene kadar neler cekmistim esinle güzelce konus bak tedavisi varmis bizde malesef tedavisi yok ya asilamayla tutacak bu ayda tutmazsa tüp bebek dedi doktorum

Devlet Hastanesi'nde yaptırdım ben aşılamayı. Sadece ignelere para ödedim. Onun dışında para vermedim

evet erkekler kaldiramiyolar kendilerinde sorun olmasini ben esimi doktora göndermek icin ikna edene kadar neler cekmistim esinle güzelce konus bak tedavisi varmis bizde malesef tedavisi yok ya asilamayla tutacak bu ayda tutmazsa tüp bebek dedi doktorum
Ayy cnm yah vallaa nasil bi dert anlatilmaz iste. Zaten toz kadar bi tedawu olsa onuda ypcaz bnm icmedigim kur kalmadı. Onada ayni şekilde hbrri olma dan veriyorum.kis cayi diyip kandiriyom.

Soğan suyunu içtim bide oturdum. Incir suyu hawuc suyu hayit otu tohumu meyrem ana eli otu. Balli corek otu. Neler yptik neler sacma sapan glio ama bazıları ise yaradi. En azindan yumurtam oluşmuştu

Merhaba :KK66:
Ben de Şubat'ta aşılama aşılama yaptırmayı düşünenlerdenim. 2016 Mart ayinda Çapa Tıp Fakultesi'nde muayene oldum 3 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Bana 3 aşılama yapılmadan direkt tüp yapılmadığını söylediler. İstedikleri evrakları topladım ve Nisan'da çağırdılar reglin ikinci günü gel dediler. Ben reglimi beklerken gecikme oldu, stresten diye düşündüm ama test yaptım yine de isteksiz olarak. Aşılamaya gerek kalmadan hamileydim mucize gibi. Hatta 2 kese vardi. Ama ne yazık ki keseler gelişmedi ve 11 haftalıkken kürtaj oldum. Sonrasında baska sağlık problemlerim oldu , ameliyat oldum vs derken son 6 -7 aydır korunmuyoruz ancak netice yok. Şimdi tekrar Çapa'ya gidip muayene olacağım inşallah Salı günü.

Merhaba :KK66:
Ben de Şubat'ta aşılama aşılama yaptırmayı düşünenlerdenim. 2016 Mart ayinda Çapa Tıp Fakultesi'nde muayene oldum 3 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Bana 3 aşılama yapılmadan direkt tüp yapılmadığını söylediler. İstedikleri evrakları topladım ve Nisan'da çağırdılar reglin ikinci günü gel dediler. Ben reglimi beklerken gecikme oldu, stresten diye düşündüm ama test yaptım yine de isteksiz olarak. Aşılamaya gerek kalmadan hamileydim mucize gibi. Hatta 2 kese vardi. Ama ne yazık ki keseler gelişmedi ve 11 haftalıkken kürtaj oldum. Sonrasında baska sağlık problemlerim oldu , ameliyat oldum vs derken son 6 -7 aydır korunmuyoruz ancak netice yok. Şimdi tekrar Çapa'ya gidip muayene olacağım inşallah Salı günü.

Ayyy canim kiyamamm ya bn hic yasamadim bos gebelik nasil bi durum hayal edebiliyorum. Rabbim hepimizin ysrdimcisi oldun. Gec olucaksa bize sabır versin

Back