- 6 Şubat 2018
- 485
- 195
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
canım gözü sökmek öyle bozacak bi durum değil ki elinle çıkar saç kurutma makinesi ile soğuk ayarda kurula bi istersenArkadaşlar merhaba iyi akşamlar.Arçelik ocak kullanıyorum.2 gözünün çakmağı çakmıyor çakmakla ya da diğer gözle denediğimde çakıyor ancak ocağın düğmesinde çakmıyor.Kuruladım ama 3-4 hafta da evde yoktum onun öncesinde temizlerken mi acaba ıslandı da oldu yoksa yemek pişirirken taştı, döküldü görmedim de içine işlediYani baktım internetten gözü sökün kurutun vs diyor ama denemek istemiyorum daha da bozarım diyee bilenler yardımcı olursa çok makbule geçer.
Yok o gözü söküyorum ben düğmeyi sökmek istemiyorumcanım gözü sökmek öyle bozacak bi durum değil ki elinle çıkar saç kurutma makinesi ile soğuk ayarda kurula bi istersen
düğmeden bahsettim göz diye çekince hemen çıkıyorYok o gözü söküyorum ben düğmeyi sökmek istemiyorum
Aa tamamdır deneyeceğim teşekkür ederimdüğmeden bahsettim göz diye çekince hemen çıkıyor
kusura bakma canm benm hatam göz yanlış bi ifade olmuşAa tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim
Ah yok olur mu öyle şey.. Bulaşıklık düğmelerin hemen yanında belki su girmiştir arada böyle yapıyordu zatenkusura bakma canm benm hatam göz yanlış bi ifade olmuş