Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm nasılsınız
selam Gül'cüm... diğer ilaç sitesinde pregnyl aradığını gördüm.bulabildin mi?
ay evet yaa ama buldum çok şükür gene burdan başka yerden iş yok walla bide ilaç piyasada yok yaa ne sinir bi durum
benimkini gittiğim kadın sağlığı merkezinden satmışlardı.Aramakla uğraşma demişti doktor. O ucuz olduğu için eczaneler onun yerine ovitrelle getiriyormuş o daha pahalı. Birbirinin muadili diye pahalısını satıyolarmış.
Günaayyddııınnnnnn
opuyorumnanaktan
karlı bir gün daha başladı işte =)
sağol bitanem yaaa dediğin gibi dün drdan çıkınca canım sıkıldı moralim bozuldu ama şimdi en azından dişlerimi yaptırabilirim ve epilasyonumu tamamlayabilirim diye düşünüyorum ilaç konusunda abim ilaç mümessili ve arkadaşım ilaç deposunda çalışıo bi şekilde bulmaya çalışırım yinede bilgi için sağolşekerim korkma hemen... verilen ilaçların hepsi hormon içeriyor kimisi yumurtalıkları uyarıyor kimisi rahimi.. demmekki rahim duvarın gebeliğe pek elverişli değil o nedenle zamanında müdehale sağlıyorsun buna sevin. Yalnız bu puregon ilacını bulmak biraz zor diye biliyorum.İstersen bunu biraz araştır ve ona göre önceden tedbirini al derim.
Rabbim önce sana sağlık versin sonra da en kısa zamanda bebişini göndersin inşallah.
Sıkma canını hiç bir şeye... Ben artık öyle yapıyorum... ilk günler biraz isyan ediyorum kötü bişey öğrenince ama sonrasında salıyorum artık kendimi.Rabbim en iyi zamanı biliyor bebişimi göndermek için.Şimdi eşimle birbirimize doyalım diye bize zaman tanıyor sanırım yerimseniben
günaydın tatlım nasılsın şubata geçmicekmiyizGünaayyddııınnnnnn
opuyorumnanaktan
karlı bir gün daha başladı işte =)
sağol bitanem yaaa dediğin gibi dün drdan çıkınca canım sıkıldı moralim bozuldu ama şimdi en azından dişlerimi yaptırabilirim ve epilasyonumu tamamlayabilirim diye düşünüyorum ilaç konusunda abim ilaç mümessili ve arkadaşım ilaç deposunda çalışıo bi şekilde bulmaya çalışırım yinede bilgi için sağol
günaydın tatlım nasılsın şubata geçmicekmiyiz
günaydın kızlr ben adet oldum yine....................
Slm kizlar bugün 3.gün hala gelen giden yok ..Beklemekdeyim hala..