Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

nasılsınız opuyorumnanaktan özledim sizi ne zamn gırsem pek kımse olmuyor artık

ay evet yaa ama buldum çok şükür gene burdan başka yerden iş yok walla bide ilaç piyasada yok yaa ne sinir bi durum

benimkini gittiğim kadın sağlığı merkezinden satmışlardı.Aramakla uğraşma demişti doktor. O ucuz olduğu için eczaneler onun yerine ovitrelle getiriyormuş o daha pahalı. Birbirinin muadili diye pahalısını satıyolarmış.

benimkini gittiğim kadın sağlığı merkezinden satmışlardı.Aramakla uğraşma demişti doktor. O ucuz olduğu için eczaneler onun yerine ovitrelle getiriyormuş o daha pahalı. Birbirinin muadili diye pahalısını satıyolarmış.

ya aynen öle 88 tl dedi ya 12 nerde 88 nerde deli oldum bende zaten iflahımız cıktı para para para olmuş herşey çok şükür bitti allah razı olsun burdaki kızlardan hiç bi ücret istemeden yolladılar bana yaa

şekerim korkma hemen... verilen ilaçların hepsi hormon içeriyor kimisi yumurtalıkları uyarıyor kimisi rahimi.. demmekki rahim duvarın gebeliğe pek elverişli değil o nedenle zamanında müdehale sağlıyorsun buna sevin. Yalnız bu puregon ilacını bulmak biraz zor diye biliyorum.İstersen bunu biraz araştır ve ona göre önceden tedbirini al derim.
Rabbim önce sana sağlık versin sonra da en kısa zamanda bebişini göndersin inşallah.
Sıkma canını hiç bir şeye... Ben artık öyle yapıyorum... ilk günler biraz isyan ediyorum kötü bişey öğrenince ama sonrasında salıyorum artık kendimi.Rabbim en iyi zamanı biliyor bebişimi göndermek için.Şimdi eşimle birbirimize doyalım diye bize zaman tanıyor sanırım yerimseniben
sağol bitanem yaaa dediğin gibi dün drdan çıkınca canım sıkıldı moralim bozuldu ama şimdi en azından dişlerimi yaptırabilirim ve epilasyonumu tamamlayabilirim diye düşünüyorum ilaç konusunda abim ilaç mümessili ve arkadaşım ilaç deposunda çalışıo bi şekilde bulmaya çalışırım yinede bilgi için sağol
Günaayyddııınnnnnn
opuyorumnanaktan
karlı bir gün daha başladı işte =)
günaydın tatlım nasılsın şubata geçmicekmiyiz

sağol bitanem yaaa dediğin gibi dün drdan çıkınca canım sıkıldı moralim bozuldu ama şimdi en azından dişlerimi yaptırabilirim ve epilasyonumu tamamlayabilirim diye düşünüyorum ilaç konusunda abim ilaç mümessili ve arkadaşım ilaç deposunda çalışıo bi şekilde bulmaya çalışırım yinede bilgi için sağol

günaydın tatlım nasılsın şubata geçmicekmiyiz

burayı kapatacaklarsa mecbur gecerız sanırım yok degılse kalabılrız..
yonetıcımız aysel gelsın bakalım ne dıyecek ortak bı karar olsun

günaydın kızlar
ismimizin güncel olması için yöneticiye mail atmıştım
onlarda sanırım yeni sayfa açmışlar
geçmemiz daha uygun olur ismimiz ocak ayında kaldı kızlar
sizlerde istiyorsanız geçelim

Slm kizlar bugün 3.gün hala gelen giden yok ..Beklemekdeyim hala..

slm canım ..
test yapmayı ne zaman dusunnuyorsun ...
yarın persembe ya yap ıstersen ...
benım gelmezse bende yapıcam daha var ama olsun 50 tane test aldım ya ucuza yapayım nolcakkı dimi kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım umutlu ve mutlusunuzdur.
Ankara çok soğuk yaaaaaaaa bide iş yerimiz merkeze çok uzak olduğu için burası daha soğuk ve heryer buz tutmuş küçük adımlarla zor yürüdüm valla yaaazemuszemus

X